ben denedim ama acmıyor benım medıa playerım yardımcı olursan sevınırm
görüntü imkansız ses gelir sadece
görüntü gayet iyi sağlasın biraz tıkanıyor ama olsun skora bakar az seyrederim o kadar maç zamanında
quote:
Orjinalden alıntı: _Çapkın.olguN_
görüntü imkansız ses gelir sadece
kendi adına konuş bende 5 dakkada bir takılıyo yani gayet iyi bu akşam Fenerbahçemin maçını kısmetse kendi pcmin karşısına kurulup izleyeceğim he bu arada arkadaşlar msni kapatın acayip farkediyo msn açıkken her bi dakkada donuyo ama kapatınca 4-5 dakka hiç donmadan sorunsuzca izleyebiliyorum benden tavsiye
İlk linki yanlış kopyalamışsın.Bağlantıya sağ tıklayıp.Bağlantı konumu kopyala dersen tam link çıkacaktır
ya pek işime yaramaz ama baya arkadaşlarında dedigi gibi çok takılma oluyor
arkadaslar cok takılma oluyo valla önerebileceginiz bi şey var mı bu konuda ama görüntü kalitesine lafım yok
gecen sene bu tarihlerde yine boyle beleş izlioduk..inş kalıcıdır..
quote:
Orjinalden alıntı: ugur67
gecen sene bu tarihlerde yine boyle beleş izlioduk..inş kalıcıdır..
sanmam sadece ilk haftalar herhalde keşke bütün lig boyunca olsa
ewt gecen yılda vardı hemen kaldırıldı ama şimmdi fenerin macını izledim(dinledim) görüntü bide takılmasa fıstık gibi olacak.neyse bu anın keyifini çıkarın bi daa arasanızda bulamassınız ama bari yardım edinde nası daha ii seyredebiliriz
Sadece ilk hafta bedava...
Evet ilk hafta bedava belki kıyak yaparlar 2.hafta da bedava olur geçen sene öyle olmuştu aslında bu Türkiye için de değil yurtdışında yaşayanlar için.
Bağlantı hızı düşük olanlar bir de bunu denesin daha kalitesiz ama takılma az diğerine göre.
maçları buradan izlerseniz adsl kotanız çok kısa sürede dolacaktıra. Bu sefer digitürke değil ama telekoma maç izleme parası ödeyeceksiniz. Arkadaş bundan bahsetmemiş. O görüntüleri internetten indirdiğine göre kotaya yazıyor.