Şimdi Ara

Lig Sistemi Puan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 3 aydır yani bu yeni lig sistemi çıktığından beri BRONZ1 ligindeyim , bugün 86 puanken arkadaşımın ricası üzerine rankeda duo girdik ve maçı yendik ama bana maçtan 6 puan geldi 93 puanım oldu, daha sonra tekrar girdik ve bu sefer 3 puan geldi ve 96 puan oldum. Ardından 2 maç üst üste yenildik ve benim puanım şuan 53 , 2 maç yenip 9 puan alırken 2 maç yenilince nasıl 43 puan düşer? Ben bu ligden nasıl çıkacağım birisi bana çözüm yolu bulsun arkadaşlar lütfen yoksa oyunu bırakacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTrouble28 -- 19 Nisan 2013; 21:32:35 >

• Selamlar,

Eğer bir şekilde eşleştirme derecen, mevcut ligindeki diğer sihirdarlara oranla çok yüksek ise veya terfi edeceğin küme/lige göre çok düşükse 1 hatta 0 puan bile kazanabilir ve kaybedebilirsin. Yani aslında sistem senin, senden daha güçlü veya daha zayıf rakipler ile aynı kümeye yerleşmeni engelliyor.

Riot Odin'in yazdığı bir mesajdan alıntıdır.
  • bronze dan silver a çıkarken az lp gelmeye başlıyor diğer ligler içinde böyle .bir bakıma şansa çıkmayı engellemek için sanırım mesela 3 oyun şansa takım seni taşıdı direk fazla alıp çıkabilirdin amaaz geliyo senin kendi yeteneğinle fazla win streak yapman isteniyo ya da onun gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SK blu4yes

Selamlar,

Eğer bir şekilde eşleştirme derecen, mevcut ligindeki diğer sihirdarlara oranla çok yüksek ise veya terfi edeceğin küme/lige göre çok düşükse 1 hatta 0 puan bile kazanabilir ve kaybedebilirsin. Yani aslında sistem senin, senden daha güçlü veya daha zayıf rakipler ile aynı kümeye yerleşmeni engelliyor.

Riot Odin'in yazdığı bir mesajdan alıntıdır.

Aynen +2 gelmişti bana da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadro Kayıt Problemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.