Şimdi Ara

LİG RADYO DİNLEME,DİNLETTİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ercan saatçi denen şahış Galatasaray lıları bu kadar provake etmişken,bu sabah Ligradyo Mehmet Ayan ın programında onu koruyucu açıklamalar yapması ve ne varki bunda tüm programcılar yayın haricinde böyle şeyler söyleyebiliyor dedikten sonrada sanki inadına yaparmış gibi peşpeşe ercan saatçi ve metin özülkü den birer şarkı çalması beni çıldırttı.Programa anında mesaj attım ama tabiki okunmadı bende Ligradyo Radyo Grubu Genel Yayın Yönetmenine mail attım,lütfen hürriyet de olduğu gibi bundada protestolarımızı esirgemeyelim sevgili renkdaşlar.

Giray Güngör Radyo Grubu Genel Yayın Yönetmeni giray.gungor@aksam.com.tr 212-449 33 00

• Bu da Radyo Grubu Genel Yayın Yönetmeni Giray Güngör e attığım mailin bir kopyası.Lütfen duyarsız kalmayalım sevgili Galatasaray lılar....

Sayın Giray Güngör,

Yaklaşık 4 yıldan beri her gün işe gidip gelirken sadık bir Lig Radyo dinleyicisiydim,dinleyicisiydim diyorum çünkü takii bu sabaha kadar.Bu sabah yayın yapan Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan,2 günden beri Galatasaray lıları oldukça üzen görüntüleri ortaya çıkan tırnak içerisinde sanatçı denen şahısları programında koruyan açıklamalar yaparak ve gayet normal bir durum tüm programcılar yayın haricinde böyle konuşmalar yapabilir bizde yapıyoruz zaman zaman deme gafletinde bulunarak ve birde bunlar yetmezmiş gibi bu ''sanatçı'' ların peşpeşe birer şarkısını çalarak nerdeyse onları ödüllendirmiş olup çok hassas bir dönemde bulunan biz Galatasaray taraftarlarına büyük saygısızlık yapmıştır.

Lütfen bir radyo grubunun Genel Yayın Yönetmeni olarak üzerinize düşen görevi yapın ve bu saygısızlığın sonucunda ne yapılması gerekiyorsa onu yapın.Aksi takdirde bunu görüş bildirdiğim tüm elektronik ortamlarda belirtip Lig Radyo nun protesto edilmesi için elimden ne gelirse yapacağımı bilgilerinize sunarım.

• Bende mail adresine gerekeni yazıp gönderdim.Arkadaşlar başlığa lütfen duyarsız kalmayalım.
    Arkadaş müdürün mail adresini vermiş.2 kelime bile yazıp yollasanız tepki tepkidir
  • oha siz sanki siz hiç fb ye küfretmiyormuşçasına insanlık dersi veriyiorsunuz ya yuh yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.