Şimdi Ara

Lig bizim için bitmiştir bence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • küme düşcez veya puanımız silinecek diye değil

quote:

Bütün deliller varsayım üzerine. Zaten o yüzden içerideki tek topçu Korcan. Onun başını da menejerine maç haftası yaptığı bu paraya oynanmaz abi bi daha bana bu tekliflerle gelme muhabbeti. Adam kendi transferinden bahsediyorken bizim ilahlar şike yorumlamışlar.

quote:

madem para sayarken fotoğrafları bulunan emenike, neden serbest bırakıldı

bu sezonki bizim maçları izlemişsinizdir. bi de gidip trabzon nasıl rakibimiz oldu 13dklık videosu var onu da izleyin... işin boyutunu anlarsınız.

biz bu sezon bu zorluklarla şampiyon oluyoruz, sezon içinde gençlerbirligi oyuncular trabzon için de oynadık der, ibb nin 61 numaralı kalecisi ben trabzonluyum diye bas bas bağırır. bize 90 dk defans yapan karabük'ün kalecisi 90+ da hava topu için ceza sahamıza gelir ama kendi yediği goller tartışılmaz. (kaleciler bilir adam resmen kazayla değerim diye ellerini çekiyo)

e biz bu sene şampiyon olmayacağız da ne zaman olacağız?

veya diyelim düştün ligden bi daha çıkınca bizi şampiyon yapma ihtimalleri var mı? 2006 ve 2010 sezonları gibi olur ilahi adalet olur biz de burda yönetim istifa, en azından şikeye karışmadık yıldız istiyoruz diye dolanır durursunuz

bu saatten sonra yapılması gereken kulüp bütün liglerden çekilmelidir.

• Yahu para vermişsen sen Bülent'e mecnun odyakmaza en azından tesebbbus ettiysen bile suclusundur şerefin on paralik olmuştur.deniyorki son mac 2 kere şampiyonluk kaybetti baskan yaparmi asıl bu sefer yapar artık camianın taraftarın sabri kalmamış malı acıdan sıkıntılar başlayacak tam hediyem anlayacağınız.
  • evet ts bjk vs. maçları kazandıktan sonra sivas maçını kazanamayacağımız düşünüldü. ve şikeyle 4-3 yenmemiz sağlandı... neyse diyecek bişey demiyorum heralde başkan adayı veya ali şen filansın veya yönetime hiç güvenin yok (böyle bişey olmasaydı bile istifacıydın)

hükümet kimleri aldı (ergenekon) bizim başkanı mı alamaz
    Daha Fazla Göster
  • bundan daha aşağı bir kadroyla 3 sene önce ıntere chelase sevılla ya kök söktürmüş takım ligde son anda kalmış takımla oynayacağı maçı kazanabilmek için para veriyor. şaka gibi valla bu kabus olmalı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.