Şimdi Ara

Lifetime channel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar...lifetime kanalının yerli versiyonun görüntü kalitesini ve yayın akışını beğenmedim yazıklar olsun...yabancı versiyonu kaliteli görüntü ve güzel yayın akışına sahip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 1 Mayıs 2016; 15:19:32 >
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Yayın akışı konusunda size katılmıyorum Sayın Kartilkisi, ancak görüntü kalitesinde kesinlikle haklısınız biraz yükseltseler bide 16:9 formatına çevirseler on numara olur hd yapsınlar dicem ama biliyorum ki yapmazlar :( içerik kalitesi çok ama çok harika sadece rtükün uyguladığı sansür içeriği rezil ediyor öte yandan çok harika programları var mesela dünkü whitney houston programını çok beğendim diğer programları hepsi birbirinden güzel reklam jeneriklerinde kullandıkları tanıtım(adını bilmediğim için yazamadım) foxlife kanalındaki gibi sanki birazda filbox reklam jeneriklerine benziyor.
  • şuanda lifetime'da paranormal olaylar içeren muhteşem bir program oynuyor hemde tv'de ilk şiddetle izlemenizi öneririm
  • Arkadaşlar kanalı ekliyorum hep ingilizce çıkıyor kukandadan ses tuşuna basıyorum orada seçenek yok. Altyazı tuşuna basıyorum orda seçenek yok. Harici uydu kullanıyorum. (Mini olanlardan) ne yaptıysam olmadı yads ben yabancıyı ekliyorum bunun güncel olan frekansı nedir yada doğru ayar nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lifetime kapandımı ne oldu?

• Morenno M kullanıcısına yanıt
    Maalesef kapandı akşamları tek izlediğim kanaldı yazık olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Sevdiğim programları vardı yazık olmuş

Dmax ve tlc ile devam artık

• babapars kullanıcısına yanıt
    Ara sıra TRT belgeselede bakmanı öneririm ilginç programlar olabiliyor

Tavsiye için saol artık bir şekilde bosluğu dolduracaz filbox gitti dmax ilk çıktığı gibi değil sarmıyo zaten dizi vs izlemem ama lifetime iyi sarmıştı yazık oldu gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-218469438

Bu mesaj silindi.
    Sonunda! çok güzel bir haber bu bakalım hangi kanala vuracak piyango ? :D içimden bir ses sanki NTV'yi satacaklar gibi diyor bu sefer :D
    bilgi için teşekkürler Sayın @drupal
  • içerik açısından gayet doyurucu güzel bir kanaldı kapanmasına şahsen çok üzüldüm elveda flipng vegas , elveda zombi house filing :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.