Şimdi Ara

Liebherr G1213 Servis ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Liebherr G1213 600TL'ye almak üzereydim ama servis olayı kafama takıldı.
    Mediamarkt'dan almayı düşünüyorum. Derin dondurucuda herhangi sorun oldugunda süreç nasıl işliyor?
    Alternatif olarak aynı fiyata arçelik 2020 nd var ama hiç bir derece ayarı yok sabit dereceli sanırım o yüzden pek içime sinmedi.
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LIEBHERR-G-1213-COMFORT-3-%C3%87ekmeceli-98-lt-A-Enerji-S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-Derin-Dondurucu,103452,465711,829539.html?langId=-14

http://www.buroteknik.com/Arcelik-2020-ND-A-Enerji-Derin-Dondurucu_15683.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 11 Eylül 2013; 16:05:19 >

• bu marka bozulmaz arçelik, vestelmi bu al gitsin

yada servis diye tutturansan git dandikleri al
  • Leıebber mıeleye uretır kalıtelı cıhaz. Ondan sonra 6 yıl garantı ıle vestel ıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonla ana merkezini aradım nerdeyse her yerde servisleri var. Ben bir arkadaşıma alıcam, denizliede servisi varmış. Büyük ihtimal yarın alıcaz.
  • arkadas ben de arastırıyorum liebherrin servis durumunu. herkes makina iyidir arıza yapmaz , sorun çıkarmaz diyor ama servis konusuna gelince ne bir müşteri danışma hattı var, ne yedek parça ve servis sağlayıcısı sorunu tam olarak çözülmüş. eğer istanbulda yaşıyorsanız ve hayatınıza istanbulda devam edecekseniz servis sorunu yasamazsınız ama öyle değilse önümüzdeki yıllarda karşınızda muhatap bulamayacaksınız bence. servis konusunda ikna olsam bende alacagım.

bazı kişiler referans olarak bazı internet siteleri vermişler ama o siteler kullanımdan kalkmış. bu ürünü satan adama sordum magazada. dedi bu ürünü türkiyede üç kişi satıyor biri ben, biri kayseride birisi, diğeride istanbulda dedi. servisi kim dedim ya arıza yaparsa, ya yedek parça gerekirse, ben burdayım dedi. teknosa reklamındaki gibi yani. diyorum garanti belgesinde bir yetkili servis listesi var mı? yok diyor beni bulacaksın. ben tatmin olmadım servis konusunda...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.