Şimdi Ara

Liebherr CPESF 4613 veya Samsung, Elektrolux

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Liebherr CPESF 4613 hb da gordum ve ıcının tasarımı cok hosumna gıttı, Samsung RL62ZBPN almayı dusunuyorduk fakat, bi yerde ınceledıgımızde ıcının hıc kullanıslı olmadıgını gordum.

Sizce Liebherr CPESF 4613 nasıl bır dolaptır veya 70 cm lik, no frostu altta bulunan bir buzdolabı tavsıye edebılır mısınız?

- Liebherr CPESF 4613
    - Electrolux 440 Lt. A+ Enerji Paslanmaz Çelik Çift Kapılı Buzdolabı ENB 44693X
    - Siemens KG57NP01NE Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı

bunlardan bırını almayıı dusunuyorum, Candogan Bey değerlı yorumlarınızı paylasırsanız sevınırım, tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themurt -- 30 Kasım 2010; 22:27:22 >

liebherr cpesf 4613

bu buzdolabini aldim. yaklasik 1 aydir kullaniyorum. webdenal.com dan 1910 tl ye aldim.
    urun fotolarini ve ozelliklerini netten bulabilirsiniz. benim izlenimlerim soyle.

1. gorunus olarak samsung, siemens vb.lerinden cok daha guzel. on taraf celik yanlar celik gorunumlu. distribitor ile tel. konusmasi yaptim fiyatinin ucuz olmasi yanlarin celik olmamasi ve aksesuarlarinin cok fazla olmamasi vs.. dedi. miele markasi ile kiyaslarsaniz oldukca ucuz.
    2. eski dolabim ariston opera70 serisi idi. ariston mu cok ses cikartiyordu (ki cikartiyor) yoksa bu mu az ses cikartiyor bilmiyorum ama ilk basta dolabin yanina gidip kulagimi yaklastiriyor idim calistigini anlamak icin. buzdolabi (mutfak) salonda, otururken hic rahatsiz etmiyor. ki beni duvar saati bile cok rahatsiz eder.
    3. dondurucu ve sogutucu bagimsiz olarak calistirilabiliyor. dondurucuda birsey yok ise kapatabiliyorsunuz. ya da tersi.
    4. dondurucusu altta olan bir dolap almayi iyice dusunduk. cunku ust raflarin kullanim zorlugundan bahsetmislerdi. ust rafin mesafesini digerlerinden biraz fazla biraktim. 1,72 boyum ile bir sorun yasamiyorum ust raf konusunda. ancak sebzelik buyuk kolaylik sagliyor.
    5. dolap no-frost degil. yanilgiya dusmeyin.
    6. icinden turkce kullanma klavuzu cikmadi. ancak distribitor yolladi.
    simdilik aklima gelenler bunlar. ben 1 aylik sure icin memnun oldugumu soyleyebilirim. media markt ta gormustuk bu buzdolabini. bircok urun vardi ve (miele haric) hepsinden daha iyi oldugunu dusunduk.

sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim.

• candogan bey, youmlarınızı esirgemeyin lütfen, birçok kişi gibi benim de ürün seçimimde sizin yorumunuzun büyük katkısı olacaktır.

Bugun MediaMarkt'a buzdolabi konusunda son kararimizi vermek icin gitmistik.
    Aslinda yerimiz uygun olsaydi Sharp almak istiyorduk ancak yerimiz 80 cm.
    Sharp'in dusundugumuz modelleri 80 cm civarinda.

Samsung'un RT59EBPN modeli kagit ustunde uygun gozukuyordu, bir tanidik da
    Hoover HVND54 modelini onermisti. Ikisi icin de spotta 1400 diyorlardi, 7 taksit.
    Mediamarktta Samung'u gorduk, ic hacim olarak cok kullanisli gelmedi, kalite
    olarak da cok tatmin etmedi acikcasi. Hoover da yoktu, onu goremedik.

Biz de Liebherr'in bahsettiginiz modelini gorduk, gerek disi gerek icin olsun
    ben farkliyim diyordu bana gore. Onun fiyati da 2100 TL idi. Satici Liebherr'i
    tavsiye ederim, cok kaliteli bir markadir falan dedi, urun zaten kendini
    belli ediyor. Tek dezavantaj olarak sogutucu kisminin no-frost olmadigini
    soyledi, arkasi buz tutuyormus ama kendi kendine eritiyormus. Ama ayni
    zamanda bu yiyeceklerin taze kalmasi icin bir avantajmis da. Bir bundan biraz
    tereddut ettik ama cok da problem degil acikcasi. Servis olayi biraz dusundurdu
    ama Istanbul'da servis problem olmaz diye dusunuyorum, nasil olsa biz servise
    gitmiyoruz, o geliyor:) Fiyati biraz daha uygun olsaydi direkt alabilirdik ama
    biraz fiyat bakalim diye almadik. Bu arada webdenal'daki fiyati da artmis.

Candogan Bey Liebherr hakkinda ozellikle bu model hakkinda yorumunuz var mi?
    Alsak bizi uzer mi? Bu modeli daha uygun fiyatli bulabilen var mi?

• 1900 TL 'ye no-frost olmayan statik buzdolabı. İlginç. Fazla yorum yapıp hevesinizi kırmayayım. Güle güle iyi günlerde kullanmanız dileği ile.

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • Dondurucusu no frost, soğutucu kısmı statik sadece. O da otomatik defrostlu olduğundan problem olmuyor. %100 no frosttan farkı no frosttaki karları kapalı alanda olduğu için görememeniz, diğerinde açıkta olduğundan görmeniz. Başka bir farkı bulunmuyor. Bence oldukça iyi bir cihaz, Liebbherr'in ülkemize gelmesine sevindim.

1999 TL den.

1699 TL ye düşmüş.

İşin ilginci yurt dışında 1300 € yani yaklaşık 2600 TL.

http://www.lucaelettronica.it/catalogo/product_info.php?manufacturers_id=41&products_id=10078

http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-liebherr-cpesf-4613-smart-fiyati,382715.html

Dolabın No Frost olmaması kötü ama enerji sınıfı A+ görünüyor.

Bu konuda fikri görüşü olan varmı.

Bu dolabı alırsak hatamı etmiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 14 Ocak 2011; 9:43:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende dolap konsuunda bir turlu karar veremeyenlerdenım, fakat su anda 2 urun arasında kaldım,

1. Aeg elektroluc 75448KG http://www.tmall.com.tr/product_details.asp?id=6453
    2.side Liebherrin yukarıda belirtilen modeli

sizce hangisi daha alınası?

Diğer yandan enerji tüketimi piyasadaki çoğu modelden daha düşük.

Bu ürün alınırmı yokmu yorumu olan.
    One Plus
  • Kesinlikle alınır Ülkemizde Arçelik, Vestel ve Profilo'nun kalitesiz buzdolaplarına minnet etmek zorunda değiliz artık.

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Kesinlikle alınır Ülkemizde Arçelik, Vestel ve Profilo'nun kalitesiz buzdolaplarına minnet etmek zorunda değiliz artık.
  • Ürünün dondurucu bölmesi zaten no frost. Üst soğutucu bölme de otomatik defrostlu. Yani sizin herhangi bir şekilde kar temizleme işlemi yapmanız gerekmiyor. %100 No Frost cihazlardan farkı bu ürünün üst soğutucu bölmesinin arka duvarında belirli aralıklarla eritilen karlanma görmenizdir. %100 No Frost ürünlerde bu alan kapalı olduğundan görmezsiniz.

Kısacası bence bir olumsuzluk değil, ürünün genel kalitesi bu olumsuzluğu fazlasıyla telafi ediyor zaten.

Orijinalden alıntı: candogan62

Ürünün dondurucu bölmesi zaten no frost. Üst soğutucu bölme de otomatik defrostlu. Yani sizin herhangi bir şekilde kar temizleme işlemi yapmanız gerekmiyor. %100 No Frost cihazlardan farkı bu ürünün üst soğutucu bölmesinin arka duvarında belirli aralıklarla eritilen karlanma görmenizdir. %100 No Frost ürünlerde bu alan kapalı olduğundan görmezsiniz.

Kısacası bence bir olumsuzluk değil, ürünün genel kalitesi bu olumsuzluğu fazlasıyla telafi ediyor zaten.

Ozaman candogan ustadında olur dedıgı gıbı, elektrolux yerıne bu dolabı almaya karar verdım,
    saturne yakın arkadaslar fıyat konusunda haber verebılırlerse sevınırım, su anda nette 1880 e var bu dolaptan.

Bittimi kaldımı bilmiyorum.

World karta 12 ay taksitle.
    www.fatostuncay.blogcu.com
  • Sitesinde fiyatı 3000 TL görünüyor.

http://www.liebherrsatis.com/214-cpesf-4613-comfort-satinal.html

Saturn den 1699 TL ye almadığıma pişman oldum.

• ilk mesajimdaki libher buzdolabini 7 aydir kullaniyorum... ondan once no frost ariston buzdolabi kullandim...
    yardimci olur belki diye bikac sey yazayim...
    "oncelikle bu fiyata no-frost olmayan buzdolabi" ile ilgili bir mesaj vardi. no frost olmadigini farketmiyorsunuz bile... candoganbeyin dedigi gibi... dondurucuda buz olmuyor ise problem yok... ici buz tutmuyor..
    sonra ses seviyesi eski dolabima gore cok cok az... gerci benim eski dolabim cok gurultulu calisirdi.. mutfagim salonla birlesik ve ses hic rahatsiz etmiyor...
    buzdolabi alirken bircok marka baktim, bircok magaza gezdim... bana kaliteli geldigi icin bunu aldim ve su ana kadar memnunum... problem yasarsam onu da burada paylasirim...
  • sesi arttı... ilk başlardaki gibi sessiz değil. hepsinde artıyor sanırım. ancak daha önce kullandığım aristondan çok daha iyi durumda ses miktarı.
    bunlar dışında problem yok. aldığımdan beri hiç fişini çekmedim. buzlanma ile ilgili bi problem yok. bazen çok sıkışık doldurduğumda buzlanma yapıyor ama bir süre sonra gidiyor. belki şu aralar fişi çekilip temizlenirse iyi olabilir...

hala tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankyra75 -- 17 Ocak 2015; 12:07:34 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.