Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lian Li Galahad AIO UNI Fan SL Edition 240mm Siyah RGB Soğutucu - K.KUTU Satın Al 27 Ağustos 2025 23:39 1 1 Lian Li Galahad AIO UNI Fan SL Edition 240mm Siyah RGB Soğutucu - K.KUTU İlan açıklamasında gerekli olan tüm bilgiler mevcuttur, lütfen tamamını okumadan mesaj göndermeyiniz.Ürünü 27.06.2025 tarihinde satın aldım. Mini bir sistem toplayacaktım ancak konfigürasyon değişikliği yaptığımdan dolayı ihtiyacım kalmadı, kullanamadım.Kapalı kutu olup faturası ile birlikte teslim edeceğim.Bu model UNI FAN SL120 EDITION olarak geçen seridir, diğerleri ile karıştırmayınız.Takas veya pazarlık mesajları ile ilgilenmiyorum.Herkesin vakti kendince değerlidir, lütfen bilincinde olalım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 26 Haziran 2030 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HUAWEI Matepad Air 11.5" 8/128GB 144Hz - KLAVYELİ KILIF + GARANTİLİ Corsair Vengeance SODIMM 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL18 - KAPALI KUTU Razer Kitsune Arcade Controller - Street Fighter 6 Chun-Li Edition [YALNIZCA TAKAS] Lian Li EDGE 750W 80+ Gold ATX Full Modüler Güç Kaynağı