Şimdi Ara

LGS soruları MSÜ sorularından 2 tık zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şaka gibi yahu küçücük çocuklara sordukları sorulara bak 20 soruda 12 net anca yapabildim.Msu da 30 net civarı yapmıştım.TYT böyle gelirse 0.5 kuralı çok can yakar.

• ben bir 13.50 sorusunu gördüm gayet ygs düzeyiydi. Tonguçun yorumlarına baktım çocuklar kafayı yemiş. bunun üstüne tyt örnekteki gibi gelirse bu sınava giren çocuklar çıldırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband 4.0 -- 3 Haziran 2018; 21:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSÜ soruları lgs'den üç kat daha zor. MSÜ'de 30 yapıp LGS' de bu kadar yapıyorsan bir yerlerde bir sıkıntı var bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: baband 4.0

ben bir 13.50 sorusunu gördüm gayet ygs düzeyiydi. Tonguçun yorumlarına baktım çocuklar kafayı yemiş. bunun üstüne tyt örnekteki gibi gelirse bu sınava giren çocuklar çıldırır.
    TYT birebir msü ayarında gelecek diye düşünüyorum :D
  • Turkce sosyal fen kalem oynatmadan cozulecek sorular sadece mat zor diye lgs msuden zor mu oluyo sadiclarim sarhoşmusunuz

• matı 2017 matla yarışır :d
  • Beyler milleti nerden eleyeceğinizi şaşırdınız saçmalayamayın.Tüm lgs mat sorularını çözdüm her soru şıktan giderek kısa sürede çözülebiliyor.MSÜ nün yanından geçebilecek bi sınav değil.Saçmalamayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FEM YGS 5 CEVAP ANAHTARLARI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ciddiysen durumun vahim sorular çocukları çok zorlamış kardeşlerim girdi ama 20soru da 12 net yapmışsan sıkıntı vardır kardeşim 15falan yaptı demekki senden daha zeki (işin şakası bu tabi) 😃😃 ben msü de 38 yaptım bu sorular baya basitti bizim için (12ler) sen kendini gözden geçir birdaha yani eksiklerin ne yasa ortaokul Temelin mi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdıTYTolsun -- 3 Haziran 2018; 23:43:9 >
  • AdıTYTolsun A kullanıcısına yanıt
    Daha fazla yapan daha zeki olmuyor, zeka testi değil liseye giriş sinavi

• coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Şaka yaptığımı belirtmiştim de sınav mantığa dayalıydı

• coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Şaka yaptığımı belirtmiştim de sınav mantığa dayalıydı genel olarak

• lgs zor demiş ya
  • SBS dönemlerini sanırım hiç görmediniz LGS zorsa SBS ye boru desek hafif kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KamyonlaDriftÇekenAdam -- 4 Haziran 2018; 0:35:19 >
  • NNOSS kullanıcısına yanıt
    O da değil 2013 LYS ile yarışır qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

TYT birebir msü ayarında gelecek diye düşünüyorum :D

Alıntıları Göster
    sorular zaten soru havuzundan seçiliyor. soruları hazırlayan ekip hangi sınavda sorulacağını bilmiyor. yani aslında o soruları yazan akademisyenler tytde sorulacak diye hazırlamışlar. ösym bu havuzdan msü,tyt ya da yapılacak sınav her neyse ona soru seçiyor. doğal olarak msü = tyt
    sınavdan sonra herkes msüye çok benzediğini yazacak.
    ayrıca lgs ile karşılaştırmak çok yanlış, lgs sorularını mebdeki öğretmenler hazırlıyor. hem de sadece nitelikli okullara girecek öğrenciler için hazırlanıyor sınav.
    tytyi ösym hazırlayacak ve nerdeyse tüm 12. sınıf öğrencileri + mezunlar katılacak

• Lgs zor diyen adam bir daha okusun okullari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu konuya açıklık getirmek istiyorum bakın tamam LGS zor ama MEB bakanı açıklamıştı zor olacak diye çünkü adamların hedef belli zaten öğrencileri imam hatip seviyesine indirmek istiyorum yani imam hatip e teşvik ama yks öyle olamaz çünkü adamların amacı imam hatiplerden çok mezun çıkarmak ve bu sayede de imam hatip e teşvik i arttırmak zaten yok kendisi açıkladı adı üstünde temel yeterlilik sadece herkeste biliyor ayt bin zor olması bekleniyor o yüzden LGS ve yks yi kıyaslayan arkadaşlara sesleniyorum bu gibi işlerle uğraşmayın hem bazı insanlar takıyor bunu hem de 26-27 gün kaldı eksikliklerini tamamla deneme çöz bu arada ben size kızmadım hani bu konuya açıklık getirmek istedim yanlış anlamayın kalbinizi kırdıysam affola.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zordu, ama kime göre neye göre zordu: Bize göre değil 8'lere göre zor bir sınavdı. Bu sınavda bize değil 8'lere yapıldığına göre demek ki sınav zormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.