Bildirim
LGPZ250 plazma ve LG HT1100BB EV SINEMA SISTEMI avi oynatma sorunu!!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
.avi format desteği olmayabiliyor bazı Tv lerde. Kullanım klavuzunda desteklediği video formatlarına bak bakalım bir - hem TV hem HT nin. _____________________________ -
ıkısınede baktım yok gorunuyor ama forumda arastırma yaptım tv nın ok tusuna we kumandanın ok tusuna aynı anda bastıgında o formatlar acabılıcegımızı soyluyor ben yapamadım ama:(:( _____________________________ -
O zaman .avi filmleri izleyemezsin. Servis menüsünden bahsediyorsun sanırım ama girmenin o kadar kolay olduğunu sanmıyorum oraya + TV yi yanlış bir hareket ile direk ıskartaya çıkartabilirsin.
100TL ye gayet iyi media player lar var, onlardan al bir tane hemen her türlü video codeci oynatırsın._____________________________ -
ustam takılma tv dedıgıme =) herkes serwıs menusune gırmeyı basarmıs ben basaramadım fıkrıde olan yok sanırım kımse mesaj atmamıs=( _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- philips televizyon alınır mı
- hi-level tv kurulumu sinyal yok
- smart tv için en iyi iptv uygulaması
- lg televizyon sinyal yok diyor ne yapmalıyım
- titan os uygulama mağazası
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi tv markası
- telefonu televizyona yansıtma
- en iyi uydu alıcısı
- tcl televizyon a101
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X