İnternette yeteri kadar inceledikten sonra sokağa indim ve telefoncularda inceledim iyice. Ağırlığından şüpheliydim fakat boyut ve ağırlık dengesi çok iyi olmuş alet tok duruyor. Zaten tasarım olarak diyecek bi şey yok aynı ve sıkıcı bi sürü telefondan sonra oldukça farklı geliyor.
Telefon bu kadar güzel olunca bende gündemime aldım telefonu, kısa sürede de satın almak istiyorum. Alan arkadaşlara soruyorum: İstanbulda ucuza nerden bulunur?
İnternette en ucuz 380 Lira civarına bulabildim fakat netten söylemek yerine mağazadan vs den almayı tercih ederim. Aynı fiyata nerden bulunur alan arkadaşlar aldıkları yeri ve fiyatı özel mesaj atarlarsa sevinirim.
Teşekkürler
Bakırköy Capacity'de bulunan Electroworld'de peşin 400YTL. Ama taksit olunca fiyat artıyor....
Bir de çoğu sitede KVK dan 2 yıl garantili olarak gözüküyor fakat 5 sene garantisi var diye biliyorum.
Yanlış mı yazılmış yoksa distribütöre bağlı olarak 2 yıl ya da 5 yıl olarak değişiyor mu garanti?
5 yıl veriyorlar ama değişiyorda olabilir ben ağustosta aldım kvkdan 5 yıl garanti verdiler
TELEFON İLK CIKTI ZAMANLAR 5 YIL GARANTİ VERİYOLARDI HERHALDE. BEMİMKİDE KVK AMA 2 YIL GARANTİ GÖZÜKÜYOR.
Telefonu teknosepet.com diye bi yerde 376'ya buldum mağazalarından daha ucuza verirler herhalde diye telefonla aradım ve 450 lira dediler aynı telefona.
Tamda telefonu alayım derken aklım karıştı, aynı firmanın internet ve mağaza fiyatı arasında 74 lira fark olması normal midir?
Bu sitenin güvenilirliği nedir? Daha önce alışveriş yapan oldu mu hiç? Telefoncularda 410'a buldum en düşük, hiç riske atmayıp bu fiyata mı alsam?
ereyonda 399 havale ile 383 bide buraya bak istersen
quote:
Orjinalden alıntı: kaan2121
Dosya uzantısı swf.. ama açmadı telefon.. Galeride standart flash dosyaları diye bi klasör var. ona basınca direk flash duvarkağıtları açılıyo. ama dışardan flash atınca desteklemiyo. nasıl oluyo anlamadım.. napalım sağlık olsun
Bir çözüm bulunamadımı bu soruna hala?
quote:
Orjinalden alıntı: antidote01
Telefonu teknosepet.com diye bi yerde 376'ya buldum mağazalarından daha ucuza verirler herhalde diye telefonla aradım ve 450 lira dediler aynı telefona.
Tamda telefonu alayım derken aklım karıştı, aynı firmanın internet ve mağaza fiyatı arasında 74 lira fark olması normal midir?
Bu sitenin güvenilirliği nedir? Daha önce alışveriş yapan oldu mu hiç? Telefoncularda 410'a buldum en düşük, hiç riske atmayıp bu fiyata mı alsam?
Mrb arkadaşlar. Telefon gerçekten çok şık ve ciddi ciddi gündeme aldım. Şuanda Samsung u600 kullanıyorum ve artık değişiklik istiyorum. Sizce u600den bu telefona geçmeye değer mi? Telefonumun yaklaşık ikinci el değeri 150 TL gibi bi fiyat.
quote:
Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_
quote:
Orjinalden alıntı: kaan2121
Dosya uzantısı swf.. ama açmadı telefon.. Galeride standart flash dosyaları diye bi klasör var. ona basınca direk flash duvarkağıtları açılıyo. ama dışardan flash atınca desteklemiyo. nasıl oluyo anlamadım.. napalım sağlık olsun
Bir çözüm bulunamadımı bu soruna hala?
malesef hiçbir flash dosyasını telefona atamıyorum....
kimse bu tekfonla resim çekmedi mi yha telefonla çekilmiş fotografları koyarsanız sevinirim
Kahretsin ya stoklar bitmiş birazdan çıkarım 4. Leventtekine bakarım gerçi, stoklarda olsa anında alırdım da kötü oldu yaa
Neyse erk sağol bilgilendirme için
Arkadaşalar bende bu telefondan aldım ama şarjı az gidiyor, bir gün anca gidiyor.Herkesde böylemi bu yoksa bana has bişeymi?
quote:
Arkadaşalar bende bu telefondan aldım ama şarjı az gidiyor, bir gün anca gidiyor.Herkesde böylemi bu yoksa bana has bişeymi?
Dokunmatik tuşların titreşimini kapat.Güç tasarrufunu da daima açık tut.En az 2 gün rahat gider. Ayrıca ilk zamanlar şarjı benimkinde de az gidiyordu.6-7 kere şarj ettikten sonra normale döndü.
quote:
Orjinalden alıntı: erk93
kimse bu tekfonla resim çekmedi mi yha telefonla çekilmiş fotografları koyarsanız sevinirim
Resimler için sayfa 5...
quote:
Orjinalden alıntı: rouge34
quote:
Dokunmatik tuşların titreşimini kapat.Güç tasarrufunu da daima açık tut.En az 2 gün rahat gider. Ayrıca ilk zamanlar şarjı benimkinde de az gidiyordu.6-7 kere şarj ettikten sonra normale döndü.
Bunları yaptıktan sonra En az 2 gün gidiyor
Evet uzun bir araştırma süreci sonunda telefonu dün aldım, kırmızı renginden.
İnternette çok bakındım, telefonculara sordum kimisi intertnet gray market dedi kimisi al dedi bilmem ne falan en son güvenemedim Electroworld de peşin 399'a gördüm. Tamam alıyorum dedim, kasaya gittim 349 TL dediler. Hiç beklemiyordum kaymağı oldu işin
Artık içini dışını iyice kurcalamak kaldı
Burdan yardım eden arkadaşlara da teşekkür ediyorum tek tek.
hayırlı olsun
detaylı fotolu bir inceleme yaparsan iyi olur.
ayrıca bu telefonun 1000 mah lık pili de varmış, ondan internette nerde buluruz bilen yazarsa sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: oliwer
hayırlı olsun
detaylı fotolu bir inceleme yaparsan iyi olur.
ayrıca bu telefonun 1000 mah lık pili de varmış, ondan internette nerde buluruz bilen yazarsa sevinirim.
1.200 mAh lık pil varmış.Hepsiburada.com Lg Kf 510 yorumlar bölümünde biri bu pilin 12 lira olduğunu yazmış. İnternette araştırdım bulamadım.