Şimdi Ara

LG X Screen (K500TR) - ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben baya net konuşma sağlıyorum sıkıntı yok yani.
  • Tamam hocam çok sağolun bilgiler için, telefonla ilgili olarak işimi fazlasıyla göreceğine inanıyorum birkaç gün icinde kararımı verip alicam sanırım bu sürede belkide fiyatlarda bi düşüş olur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız hocam aldınız mı? Eğer root, custom rom meraklısıysanız hocam bu telefonda işlemiyor. Xda forumlarında bile bu telefon için henüz root yöntemi bulunmuşd değil. Basit kingroot gibi programlarla rootlanmıyor error veriyor.
  • Merhaba,
    Batarya süresinden dolayı bu Telefonu 60 yaşındaki Anneme almak istiyorum.Kullanımı kolaymı?Konuşurken karşı tarafı iyi duyabiliyormusunuz?
  • loko kullanıcısına yanıt
    Tabikide oldukça yüksek bir şekilde duyabilirsiniz karşı tarafı. Kullanım kolaylığına gelcek olursak annenizin teknolojiyle arası nasıldır? Eğer ilgisi varsa alabilirsiniz. Ancak ikinci ekran falan biraz kafasını karıştırabilir. Mesela internette dolaşırken falan bir uygulamadayken arama gelince üst ekranda gözükmesi falan
  • alışır diye düşünüyorum.BATARYASI iyi oldugundan uygun bize.FOTOGRAF VE VİDEO LAZIM.Digerleri ikinci plan.
  • Arkadaşlar bu telefonda NFC var mı? Varsa yapikrredi cüzdan daki mobil ödemeyi kullanan x screen kullanıcı ları var mı forumda. Benim için önemli bir özellik. Gsmspecs de NFC yes diyor ancak market depended demiş. Sanırım ülkeden ülkeye değişiyor NFC...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanrevan kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam NFC bulunmamakta.
  • 2 yıl önce aldığım G3 Stylus sayesinde önce bir G4 Stylus, sonrasında da bir Xscreen sahibi olarak aranıza katıldım.

    Kısaca hikayem şu;
    2 yıl önce bir G3 Stylus aldım ve 3 ay sonra kendiliğinden kasa çatlakları oldu. Servise gönderdiğimde G4 Stylus ile değişimi sağlandı. G4 Stylus şebeke ve internet çekimleri konusunda çok sıkıntı yaşadığım ve ısınamadığım bir telefon oldu. yaklaşık 2 yıl G4 Stylus'u kullandıktan sonra garanti bitimine yakın şebeke ve kasa çatlak problemleri nedeniyle servise verdim ve yerine Xscreen verdiler.

    Genel olarak telefondan çok memnun kaldım. 2 yıl 5.7 inçlik hantal telefonlardan sonra ince ve zarif yapısı ile hoşuma gitti. Ayrıca telefonun donanımı G4 stylus'tan üstün olduğu için ve benim gibi gündelik sosyal medya, internet, bankacılık ve alışveriş uygulamaları kullanan birisi için takılmasız/donmasız çalışması ile mutlu eden bir telefon oldu. Ayrıca 2 yıldır ram, hafıza ve çekim sorunları yaşadığım telefonun üzerine sıfır bu telefonu almak mutluluk verici.




  • LG X Screen telefonumu suya düşürme sonucu kaybettim arkadşalar. En ufak bi su darbesinde telefonun anakartı gitmiş durumda. Elinde kırık lg x screen modelinin sadece çalışır anakartını satmak isteyen olursa ulaşabilir.
  • X screen e android 7.0 gelecek mi bilgi verirseniz sevinirim bir ara gelecek diyorlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonla ilgili deneyimlerimi yazayım

    tasarım olarak ince zarif bir telefon ekranın içinde gizli çerçeve mevcut ön kameranın yeri çok kötü çerçeveleri oldukça kalın malzeme kalitesi vasat giriş seviyesi olduğunu hissettiriyor performans olarak candy crush okey 101 gibi oyunlarda sıkıntı yok realracing asphalt gibi oyunları da düşükte oynatıyor ekranı hd olduğu grafik birimi ve işlemci çok göze batmıyor batarya performansı iyi 1 günü çıkartıyor kamerası beni tatmin etmedi önceki telefonum moto zydi onu garantiye yollayınca buna geçtim ama giriş seviyesi bir telefon çok şey beklememek lazım ekran kalitesi gerçekten çok vasat renkler cansız parlaklık düşük gün ışığında göremiyorsunuz çok ısınınca parlaklığı kısıyor telefon hakkında pek olumlu şeyler söyleyemedim ama ikinci ekran gayet iyi çalışıyor ekranı uyandırmadan 2.ekrandan şarkı falan değiştirebiliyorsunuz eğer çok bir şey beklemeyen bir kullanıcıysanız sizi kurtarır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.