Şimdi Ara

Lg W2242T-PF 5ms Siyah Lcd Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu monitörü almayı düşünüyorum kullanan vede ürün hakkında fikri olanlardan yardım bekliyorum 300tl bonusa 10 taksit dvı girişli

http://www.hizlial.com/Bilgisayar/Ses-Görüntü-Sistemleri/LG/Lg-22-W2242T-PF-5ms-Siyah-Wide-Screan-Lcd-Monitör_30.056.1165.0079.htm
    Lg 22" W2242T-PF 5ms Siyah Wide Screan Lcd Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 10 Nisan 2009; 14:31:14 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_30760245/mpage_1/key_//tm.htm#31054248

bu sayfada görüşler söylenmiştir bu monitör hakkında bakmanı öneririm ben kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim fiyatta çok makul
  • Eğer world kartın varsa vatan bilgisayardan alabilirsin aynı fiyata ve 5 taksit. Eğer yoksada bence en yakın bir elektronik mağazasına git ve ürünü incele, gözünle gör.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Eğer world kartın varsa vatan bilgisayardan alabilirsin aynı fiyata ve 5 taksit. Eğer yoksada bence en yakın bir elektronik mağazasına git ve ürünü incele, gözünle gör.

inceleme veya gözümüzle görme kolayda ama Deneme imkanı yok.. ölü piksel testi yapılmıyormuş.. eee nasıl alacağız o zaman eve geldik aha ölü piksel yürü vatana..

iyide arkadaşlar deneme yapılmadan nasıl alabiliriz monitörü?
    yoksa gözü kara mı alacağız nasıl arkadaşlar.?
    eğer normal şartlarda yapılmıyorsa o zaman o başka ama yok yapılıyorsa o zaman görürüm ben orayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Eğer world kartın varsa vatan bilgisayardan alabilirsin aynı fiyata ve 5 taksit. Eğer yoksada bence en yakın bir elektronik mağazasına git ve ürünü incele, gözünle gör.

inceleme veya gözümüzle görme kolayda ama Deneme imkanı yok.. ölü piksel testi yapılmıyormuş.. eee nasıl alacağız o zaman eve geldik aha ölü piksel yürü vatana..

iyide arkadaşlar deneme yapılmadan nasıl alabiliriz monitörü?
    yoksa gözü kara mı alacağız nasıl arkadaşlar.?
    eğer normal şartlarda yapılmıyorsa o zaman o başka ama yok yapılıyorsa o zaman görürüm ben orayı.

Forumdaki arkadaşlar test yapıldığını söylediler. Bende bugün gidince test etmelerini isteyeceğim. Benim de gidip gelmem 2 saatimi alır oraya, ayrıca otobüsler kalabalık ve işkence

• evet söylüyorlar ama ben istediğimde yapılmıyor dediler nasıl iş anlamadım gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.