Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
27
Favori
80.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ebay ı çok takip etmiyorum orada çok tekinsiz işler dönüyor ki cihazın ham maliyeti bile o fiyatın üzerinde dediğim gibi tümü yenilenmiş veya teşhir ürünlerin paketlenmiş galleri. Aynen burda da 1300tl ye sıfır v30 plus sattığını iddia eden şahıslar mevcut ama v30 plus yerine frankenstein alırsınız bilginiz olsun! 3 senelik s8 plus samsung tr cihazı 3500tl lerde satılıyor ama kimse buna itiraz etmiyor maşallah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet alışverişinden bu kadar ürkmeyin arkadaşlar..evet cihaz fiziki mağazalarda kolay kolay bulunmuyor ancak hepsiburada üzerindeki bittibitiyor satıcısından bugüne kadar 3 tablet 4 de telefon aldım,hiçbirinde problem yaşamadım..güvenilir bir şahıstır bana göre..kendinizi boşuna strese sokmayın :) illa görerek almak istiyorum diyorsanız da 20 ay garantili v30 cihazımı satıyorum. üzerinde nokta kadar çizik dahi yok,kulaklığı hiç kullanılmadı,kutu içeriği tam..dileyen pm atar görüşürüz. teknolojide çare tükenmez :)
  • Arkadaşlar yüksek empedans moduna geçmeyle ilgili ufak trickleri olan yok mu ya ?
    32 ohm ile düşük ses alıyorum, yirmi kere deniyorum bazen ama çok nadir yüksek moda geçiyor çok üzüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofy.Tqb

Arkadaşlar yüksek empedans moduna geçmeyle ilgili ufak trickleri olan yok mu ya ?
    32 ohm ile düşük ses alıyorum, yirmi kere deniyorum bazen ama çok nadir yüksek moda geçiyor çok üzüyor.
    32 ohm kulaklık ile yüksek empedans moduna geçemezsiniz. Bazı kullanıcılarda olduğu gibi tesadüfen arada bir aux moduna geçiyor telefonunuz muhtemelen. Bunu kalıcı hale getirmenin yolu ise aparat kullanmak.
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Aparatı da alamıyoruz, bi ara n11'de vardı alacaktım bitti sanırım sonra bulamadım.
  • adaptör

[bscfp=]Bu adaptör ile kulaklığı bağlayıp aux modunu aktif hale getirebiliyorsunuz
    Aktif hale geldikten sonra adaptörü çıkarmanız öneriliyor

hangi modda olduğunuzu görmek için şu uygulamayı kullanabilirsiniz:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 22 Ocak 2020; 14:21:14 >

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Evet bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum hem fiyat olarak uygun hem de malzeme kalitesi olarak hiç fena değil. Ses kalitesinde kayıp hissetmedim almayı düşünenlere tavsiye ederim.
  • Aranızda bu ürün hakkında bilgisi olan var mı ?
    m.n11.com
    Gor Lg V30 V30+ Plus 3d Kavisli Full Kaplama Darbe Emici Ekran Ko - n11.com
    https://m.n11.com/gor-lg-v30-v30-plus-3d-kavisli-full-kaplama-darbe-emici-ekran-ko-P399973665

Bir de Soundmagic E50 bu cihazın hakkını verebilecek bir kulaklık mıdır, kullanan veya bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeRoux03 -- 23 Ocak 2020; 2:3:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeRoux03

Aranızda bu ürün hakkında bilgisi olan var mı ?
    https://m.n11.com/gor-lg-v30-v30-plus-3d-kavisli-full-kaplama-darbe-emici-ekran-ko-P399973665

Bir de Soundmagic E50 bu cihazın hakkını verebilecek bir kulaklık mıdır, kullanan veya bilen var mı ?
    Vay arkadaş konuyu kuruttuk herhalde

• quote:

Aranızda bu ürün hakkında bilgisi olan var mı ?

Başka bir siteden almıştım teklisini pek tavsiye etmem kenarları yapışkanlı ve üst kısmı kendini bırakıyordu benim aldığım.
    UV ışıklı liquid olanları var onu kullanıyorum ben şu an görüntü kalitesinden ve dokunmatik hassasiyetinden bi eksiklik hissettirmedi tavsiye ederim.

• LeRoux03 kullanıcısına yanıt
    En iyi ekran koruyucu çoğu kişinin dediği gibi UV ekran koruyucu.Nasıl uygulandığı konu başında linki mevcut
    Birçok arkadaş ve ben de microcase markasının ekran koruyucusunu kullanıyorum ancak ben memnun kalmadım.Nemli bezle,ıslak mendille haftada 1-2 kere ekran ve kasayı sildiğim için ekran koruyucusunun kenarlarında kalkmalar meydana geldi.Ancak şu anda hiçbir yerde stokta gözükmüyor.
    Spigen kılıf ekranı düşmelere karşı koruyor zaten ekranın çizilmeyeceğinden emin olsam ekran koruyucu da kullanmazdım asla.
  • Bahsettiğiniz ekran koruyucuya baktım uygulama videosunu da izledim de uv ışık kullanma kısmına takıldım. Benim elimde öyle bir alet yok, paket içinde gelmiyordur herhalde. Geliyor mu yoksa ?

Bir de önceki mesajda bahsettiğim kulaklık hakkında bilginiz var mı ? Ya da önerebileceğiniz, yüksek emp. modu için uygun kulak içi bir kulaklık var mı ? Telefonun hakkını vermek istiyorum açıkçası ve mevcut ses seviyesi beni tatmin etmiyor.
    Not: Bir öneri sadece ama bu kulaklık meselesi için de ilk mesaja birşeyler yazılabilir. Hani insanların üzerinde hemfikir olabileceği, "bu kulaklık işinizi görür" tarzında 1-2 model tavsiye edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeRoux03 -- 24 Ocak 2020; 0:33:15 >
  • Arkadaşlar ekran koruyucuya gerek yok. Spigen kılıf zaten ekranı koruyor. Yüzeyi yere bakacak şekilde koyduğunuzda ekran yüzeye değmiyor. Sadece cebe koyarken dikkat etmek lazım.

Ayrıca telefonu yıkamak için elektrik bandı ile delik yerleri(ahize kulaklık hoparlör gibi) kapatıp yıkarsanız sorun olmaz.
  • quote:

Bahsettiğiniz ekran koruyucuya baktım uygulama videosunu da izledim de uv ışık kullanma kısmına takıldım. Benim elimde öyle bir alet yok, paket içinde gelmiyordur herhalde. Geliyor mu yoksa ?

Bir de önceki mesajda bahsettiğim kulaklık hakkında bilginiz var mı ? Ya da önerebileceğiniz, yüksek emp. modu için uygun kulak içi bir kulaklık var mı ? Telefonun hakkını vermek istiyorum açıkçası ve mevcut ses seviyesi beni tatmin etmiyor.
    Not: Bir öneri sadece ama bu kulaklık meselesi için de ilk mesaja birşeyler yazılabilir. Hani insanların üzerinde hemfikir olabileceği, "bu kulaklık işinizi görür" tarzında 1-2 model tavsiye edilebilir.
    UV ışık paketten çıkıyor.

• İyiymiş, ben de alıp deneyeyim o zaman. Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeRoux03 -- 24 Ocak 2020; 14:46:23 >
  • quote:

İyiymiş, ben de alıp deneyeyim o zaman. Sağolun.
    Rica ederim uygularken cihazın ahize kısmını yapışkanla iyi kapatın sıvı oraya giriyor sonra kürdanla temizlemek zorunda kalırsınız.

• Amazon'dan bir tane Soundmagic e50 sipariş ettim az önce. Bakalım düzgün bir kulaklıkla neler yapabiliyor telefon.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.