Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.251
Cevap
97
Favori
838.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FeelsDendiMan kullanıcısına yanıt
    Hocam ücretsiz de satın alabiliyorsunuz. Ama bağlantı yavaş ve kopma olursa silbaştan indirmek durumunda kalıyorsunuz. Sadece bir albümü bile indirmek saatlerinizi alıyor. Özelden yollarım siteyi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Luke Cage kullanıcısına yanıt

    Çok sağolun hocam kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum. A12 romlar çok güzel ama bende 1 ay sonra garip takılma gibi sorunlara neden oluyor sebebini çözemedim. Biraz da a11 romları deneyeceğim bakalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    1 tb hafıza kartı alabildin mi?

    Almadıysan şu fiyat olarak 1336 TL, fena değil


    SanDisk Ultra® 1TB microSDXC 120MB/s A1 Class 10 UHS-I Hafıza Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar


    telefonda bunun bir alt modelinin 128 liği vardı, 3 yıldır bir sıkıntı yaşamadım. bunda da sıkıntı olmaz sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 20 Temmuz 2022; 22:35:27 >
  • Chner kullanıcısına yanıt

    Merhaba, oğlum LG V30+ yı 4 yıl kullandıktan sonra bana verdi. Bende ona yurt dışından 300 euro'ya (4.720 TL) Samsung Galaxy A52s 5G aldım. Oğlum telefon roket gibi çok memnunum diyor.

  • lg v30 plus hala amiral gibi birçok güncel telefondan daha iyi. bu nedenle bozulana kadar yeni telefon almam. ayrıca temiz 2.el v30 kovalıyorum. tek başına kablosuz hızlı şarj özelliği bile birçok telefonu geride bırakıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    1454 olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    An itibarı ile de 1947 TL olmuş

  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Alınmaz hocam bu ülkede bir şey. Gerçi Sandiski almazdım. Yıllarca Sandisk kullandım. Dedim bir kere Samsung alayım. Kesinlikle yazma hızı konusunda Samsung'un kartları kat be kat daha iyi. Henüz Samsung'un 1 TB kartı yok. Ama çıkarırsa tercihimi yine Samsung'tan yaparım. Gerçi alabilir miyim o da ayrı konu. Bu arada bir şey daha farkettim. V30'un varsayılan müzik çaları DSD256 açmıyor. İçindeki ES9218P'nin özelliklerinde desteklediği yazıyor. Yani yazılımsal bir engel vardı. UAPP kurulu zaten telefonda. Oradan deneyince dosya açıldı.
    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 22 Temmuz 2022; 12:9:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    DSD pc de dinliyorum ama telefonda hiç denemedim. Hobi olarak fotoğraf işiyle uğraştığım elimde çok sayıda Sandisk, Samsung, Lexar, Hi-level, Toshiba, Kioxia,Team vs bir dolu kart var. Hangi kart ucuzsa onu alıyorum, kartlar dolunca arşive kaldırıyorum. Üzerlerine ikinci kere kaydetmediğim için şimdiye kadar sorun yaşatan olmadı★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ Ancak telefondaki 128 lik Sandisk 3-4 senedir yaz boz tahtası gibi kullanıldı ama sıkıntı yok. 1 tb gelince boşa çıkacak, onu da fotoğraf işinde kullanırım ama büyük olduğu için doldurmak zor olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 22 Temmuz 2022; 16:9:48 >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Ben de birkaç albüm indirdim fakat daha sonra flaş belleğe attım artık. Hayvani derecede yer kaplıyor. Telefonumdaki çoğu dosya 16 bit ve 24 bit kayıpsız dosyalardan oluşuyor. Alan ve performans olarak en verimlisi bu. DSD’ye 1 TB de yetmez. En baba bluray filmde bile bu denli bitrate oranı yok. Sandisk iyi hoş ama yazma hızı berbat cidden. Samsung’u bu konuda tek geçerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    İşi içine yazma hızı girince fiyat dörde beşe katlıyor maalesef, kart bu sabah geldi, pc'nin 3.2 portundan 250 gb a yakın kısmını doldurdum. Yarın akşama kadar tamamı dolar.

  • Chner kullanıcısına yanıt

    Kardeşimde vardı. Bir süre göz attım. Yağ gibi akıyor ama ekrandaki çözünürlük kaybı da hissediliyor. Amoled ekranın eksik alt pikselleri 2k da pek belli olmuyor ama 1080de farkı görüyorum ben. Ekranın beyaz dengesi de pek hoşuma gitmedi.

  • Merhaba,

    Ustalardan destek istiyorum. 2 haftadır çözemedim bu sorunu.

    Oğlum 4 yıldır stock android 8.0 yüklü LG V30+ sorunsuz kullandı. Telefonu bana verdi. Stock romda çalışmayan iki uygulamadan dolayı custom rom yüklemek için twrp recovery yükledim. Sonrada root ettim. Custom romu sorunsuz yükledim. Yüklemeden sonra telefon simkartı görmedi. Birçok farklı rom yükledim. Hiçbirinde sim kartı görmedi. Farklı telefonların sim kartlarını denedim. Sonuç olumsuz. Diğer tepside de denedim. olmadı. IMEI numarasını sorgulattım. Kayıtlı. Bootloader mode girmek istediğimde telefon direk twrp'den açılıyor. Bootloader mode giremediğim için bilgisayardan adb ile stock rom da kuramıyorum. Twrp ve root yapmadan önce bootloader mode sorunsuz girebiliyordum. Başka ne yapabilirim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 26 Temmuz 2022; 0:23:23 >
  • Artık pek aktif değil konu ama 4 yılıma girmek üzereyim. Telefon artık çok ısınmaya başladı şarz olurken veya youtube video izlerken veyahut çok basit oyun bile oynarken.
    Isınma ile beraber ekranda led yanığı gibi görüntüler oluşuyor.
    Başına gelen veya neyin neden olduğunu bilen var mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    aynı sorunları bende yaşıyorum eminim ki birçok kişide sıkıntılar vardır artık ömrünü tamamlıyor v30. bu özelliklerde bir telefon 10 binden başlıyor maalesef. mi 11T veya samsung A72 alacağım galiba hayırlısı artık. yada v30 aratmayacak telefon önerisi olan varsa yorumları bekliyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chner kullanıcısına yanıt

    Samsung A52 yi bilmiyorum ama V30+ kullandığım en iyi telefondu. Yaklaşık 3 yıl kullandım. Bu süre zarfında bir kez olsun başka bir telefon almayı düşünmedim. Ekranı kırılınca Oppo Reno 5 Lite a geçtim telefonun özellikleri iyi ama nedense V30+ın yerini tutmuyor.

  • katakulli_35 K kullanıcısına yanıt

    A52s çok mantıklı gibi duruyor V30'dan sonra.

  • LG V30+ telefonu olup da kullanılmaz halde olan telefonun anakartına ihtiyacım var. Model no: LG-H930G

    Ekranı kırık, dokunmatiği çalışmayan, kasası patlak, çatlak, tuşları, kulaklığı, mikrofonu bozuk, köşede duran, tamiri mümkün olmayan telefon arıyorum.


    Neden anakart arıyorum?


    Oğlum bu telefonu 4 yıldır bir çiziği dahi olmadan spigen kılıfla (stock android 8.0 yüklü, LG V30+) sorunsuz kullandı. Kendisine yeni bir telefon alınca telefonu bana verdi. Android stock 8.0'da çalışmayan iki uygulamadan dolayı custom rom yüklemek için adb'den twrp recovery yükledim. Twrp'den root ettim. Custom rom sorunsuz çalışıyordu. wi-fi den diğer uygulamaları yükledim. Çalışan sim kartı telefona taktım. Görmedi. Farklı telefonların sim kartlarını denedim. Sonuç olumsuz. Tepsinin diğer bölümünde de denedim olmadı. Birçok farklı rom yükledim. Hiçbirinde de sim kartı görmedi. SD kart çalışıyor. IMEI numarasını sorgulattım. Kayıtlı. Bootloader mode (download mode) girmek istediğimde telefon direk twrp'den açılıyor. Bootloader mode giremediğim için bilgisayardan stok rom da kuramıyorum.

    Telefoncuya götürdüm. Bilgisayar telefonu görmüyor dediler. Download mode bi girebilsem telefonu hemen sıfırlayacağım ama giremiyorum. Başka çözüm önerisi olan varsa memnuniyetle test ederim.





  • ettu E kullanıcısına yanıt

    Telefoncular kolay kolay uğraşmaz. Onlarda hazır tamir kitleri oluyor takarlar tamir olursa olur olmazsa olmaz. Siz uğraşırsanız çok rahat tamir edersiniz bu iş için zaman ve sabır lazım.



    Twrp den stok rom yüklenemiyor mu? xda da vardı sanırım. Sizin telefon çift hat mı tek hat mı ondan sorun olmuş olabilir. Bence twrp den stok rom yükleyip lg nin orjinal güncelleme programı ile tamir seçeneği vardı onu seçip tekrar orjinal yazılım yükleyin. twrp açılıyorsa o telefonu kurtarmak her şekilde mümkün. Fakat çok uğraşıp araştırmak lazım. Telefonunuza uygun stok ve modifiye romları modelinize göre seçmek gerekir.


    örnek twrp stok rom konusu


    https://forum.xda-developers.com/t/rom-fw-stock-lg-v30-joan-h930-open-eu-22j-twrp-flashable-firmware-incl-rom.3864728/




    şu konu da baya derin bir konu



    https://forum.xda-developers.com/t/lg-v30-unbrick-guide-qualcomm-edl-9008-mode-hardbirck-with-no-download-mode.4048661/




    Bunun dışında anakartı gözden çıkardıysanız arka kapağı çıkarıp anakarttan download moda girmeyi deneyebilirsiniz. Üstte verdiğim linkteki konuda bu konu da var.

    Bu işlerden pek anlamam da eskiden test point noktası olurdu telefonlarda oradan download moda girilebiliyordu.


    Biraz arayınca şunu buldum v30 için

    https://fixphone60s.com/test-points/lg-v30-v300l-testpoints//



    Bu olayı v20 de deneyen bir vatandaşın videosu. Sanırım iki noktayı telle birleştirip hemen bırakmak lazım. Ben de konuyu tam bilmiyorum.


    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★Srinivasyoutube
    Lg V20 EDL (Emergency Download) mode also known as Qualcomm HS-USB QDLoader 9008. This EDL mode used in unbricking a hard bricked phone via QFIL or Octoplus box and firehose programmer file. These EDL test points are present on all LG V20 variants (F800, H910, H918, H990 DS Dual, H990N Dual, H990T, LS997, US996, VS995) #Emergency Download #Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 #V20 #testpoints
    https://www.youtube.com/watch?v=HoZSY1Pc-L4




  • Twrp'yi değiştirdim. Twrp'den, indirdiğim "TWRP-JOAN_H930_OPEN_EU-21w.zip" dosyasını (2.62gb) flaslayıp sonrada telefonu restart edince ekrana önce sarı ünlem işaretli uyarı geldi, ardından da LG Life's Good" simgesi geldi. Simge ekranda asılı kaldı. Sanırım rom silindi. Şimdi hangi yolu izlemeliyim?


    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★


    ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★




  • 
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.