Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.338
Cevap
91
Favori
847.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilbeyemre

Herkese selamlar, Orta seviye kullanım amacıyla bu cihaz halen alınır mı? bir de birşey soracaktım. Bu cihazda daha önce LG G3 kullanmıştım ondaki gibi kumanda özelliği var mıdır? Ekran süresi genel olarak ne kadar?
    Bu konuda son 5-6 günde attığım yorumları aratırsanız sorunuza fazlasıyla cevap bulabileceksiniz. 8 oreo kullanıyorum şu an ve 12 saatlere varan ekran süresi alıyorum tabi %5 e kadar kullanıyorum tam dolumdan itibaren. %5 aşağısına indirmiyorum kesinlikle.

Not: oyun oynamıyorum. Cepten oyun oynamak bana göre değil pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 14 Ocak 2020; 14:40:27 >
  • genckaptan kullanıcısına yanıt
    tolyo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler okudum son 10 günü Siz de dahil biçok kişi benzer tereddütlere düşüyor. Bu arada ben Galaxy A51, Meizu 16th, ve V30 Plus arasında kaldım. Cihazı göreceğim bi mağaza olsa keşke Samsung'a baktım bugün. Güncel bir cihaz olması ve arka kamerası ve 6gb ram cezbediyor olsada ekranın içinde olan o ön kamera ve hiç samsung kullanmamış biri olmak biraz tereddüt yaşatıyor. V30 Plus'ın tasarımını çok beğendim işlemcisi ve ram'i eski telefonum Xperia XZ1 ile aynı. Onda hiç sıkıntı yaşamamıştım. Üstelikte iade alacağım para ile aynı paraya gelecek sanki hiç para ödemeden cihazım süresini 2 yıl daha uzatmış gibi olacağım. Yine de görüşleriniz önemli çünkü telefonu bozulmadan telefon alan biri değilim. 2 yılı da ızdırapla geçirmek istemem.
  • ilbeyemre İ kullanıcısına yanıt
    Eski bir samsung kullanıcısı olarak asla samsung tavsiye etmiyorum! Orta sınıf tüm cihazlarında ciddi anlamda ekran yanığı ve sararma sorunu mevcut. Yoğun kullanımda bu sıkıntılar 1-2 ayda kendini gösyeriyor ekranı dikkatli kullananlar ise 5-6 ay içersinde mutlaka bu sorunlarla boğuşacaktır.

Lg v30 u 2 hafta kadar bir süredir yoğun olarak kullanıyorum bana hayal kırıklığı yaşatan hiçbir yanı olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilbeyemre İ kullanıcısına yanıt
    Daha önce kullanmış olduğum LG G4 bozulmadı ama artık yetmemeye başladı. İşlemci malumunuz çok ısınan bir model ve bu ısı cihazı aşırı yavaşlatıyor. Ram 3gb ama yetmiyor maalesef. 2 uygulama açsanız 3.yü açarken ilk uygulamayı kapatıyor ve o uygulamaya geri dönmek istediğiniz zamanda uygulama yeniden başlıyor. Bunların yanında tam bir batarya düşmanı model olduğu için yoğun kullanımda günde 3 kez şarj etmek durumunda kalıyordum.

Bu durumlar yüzünden sizin gibi yaşamış olduğum olumsuz durumlar yüzünden yeni bir telefon arayışına girdim. Bolca kullanıcı yorumu okuyarak bu model de karar kıldım.

A51 sanırım 4gb model ile gelecek. Meizu teknik servis yok gibi düşünebilirsiniz. Yazılım desteği de aynı. Geriye V30+ kalıyor. Bu modelleri bende düşündüm hatta eşimde A50 var 6Gb ram li. Kendine göre üstün yanları elbet var ama V30+ kesinlikle daha ağır basıyor.

Eğer GG de üyeliğiniz varsa ve kazananlar kulübü üyesi iseniz telefonu bugün 2318 TL ye alabilirsiniz. Piyasadaki en iyi fiyat şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 14 Ocak 2020; 18:57:43 >

• Telefonun tadını çıkartın biraz yaa. Foruma bir süredir girmiyordum mutluydum yani, girince kafaya takacak bir sürü şey bulunuyor.

Yani mesela "LG G4" almıştım foruma girince hemen satıp kurtulasım geldi, sonra pek girmedim 3,5 YIL kullandım hiçbir şey olmadı hafif Ghost Screen dışında o da olup geçiyor zaten öyle 2 yıl kullandım.

Kafaya takmıcan arkadaş! Yarın kendin ne olacağın belli değil telefona ne olacağı belli olsun diye mutsuz olmayın.

Kulaklık sordum ekonomik DAC ayarlarını açacak ucuz yollu, arada kaynadı Android 10 gelecek mi diye. Biraz tadını çıkartın anın yaa. Neyse konuda arattırınca buldum sipariş verdim :-)

Hadi Bye.

• quote:

Orijinalden alıntı: profecco

Android 10 sürümü Lg V30 Plus'a verilmeyecektir diyor 3 linkte de!

Alıntıları Göster
    Samsung S8 plus a gelmeyecek olan 10.sürüm V30 plus içinde gelmeyecek.açık ve net.

• profecco kullanıcısına yanıt
    Teşekkür bilgilendirme için

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Telefonun tadını çıkartın biraz yaa. Foruma bir süredir girmiyordum mutluydum yani, girince kafaya takacak bir sürü şey bulunuyor.

Yani mesela "LG G4" almıştım foruma girince hemen satıp kurtulasım geldi, sonra pek girmedim 3,5 YIL kullandım hiçbir şey olmadı hafif Ghost Screen dışında o da olup geçiyor zaten öyle 2 yıl kullandım.

Kafaya takmıcan arkadaş! Yarın kendin ne olacağın belli değil telefona ne olacağı belli olsun diye mutsuz olmayın.

Kulaklık sordum ekonomik DAC ayarlarını açacak ucuz yollu, arada kaynadı Android 10 gelecek mi diye. Biraz tadını çıkartın anın yaa. Neyse konuda arattırınca buldum sipariş verdim :-)

Hadi Bye.
    Hangi ürün ve nereden aldınız yazabilir misiniz?

• Arkadaşlar bu telefon nasıl bu kadar ucuz olabiliyor ? Sıfır fiyatı hemde.Toplama falan mı acaba anlamadım yada dolandırıcılık yapıyorlar.

• Luke Cage kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir satıcı bir ürünü bu kadar ucuza ve "%100 orjinal" diye satıyorsa o ürünün orjinal olmadığına adınız gibi emin olun!

• Ağa adamlar daha yazı yazmayı bilmiyorlar.Yazdıkları şeylere bak :D
    İlanımızda gördüğünüz cihazı başka yerlerde 2400TL- 2500TL satılıyor onlarda bizden alıp karını koyup satıyorlar sadece 1399 TL yazmışlar birde :D 2500Ghz Turbo Media 8 Çekirdekli İşlemci diyor.Hayret bunun çakmasınıda mı yapmışlar ya.cidden alan varmı acaba

Whatsapp, Skype, İnstagtam foursquare, Gibi Bütün Uygulamaları Son Sürüm Olarak Kullanabilirsiniz.

Shazam Programı Sorunsuz Olarak Çalışan Tek Telefondur!!

ÖNEMLİ NOT.lütfen niyeti alışveriş dışında olan sipariş veripte teslim almıyacak arkadaşlar lütfen sipariş vermeyin...

bizleri mağdur etmeyin

hakkımızı yemeyin

bizim amacımız gerçekten kaliteli hizmet ve dürüst esnaflık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

Rakam konusunda birşey diyemem. Bu donanımda ki telefonlara bakınca artik orta sınıf cihazlar bile hala bu seviyeye erişebilmiş değil, bazı cihazlar hariç tabiki. Oyun oynamadığım için orta sınıf her cihaz işimi görecekti. Hatta note 8 pro siparişi bile verdim Black F. Zamanı ama işlemcisine maalesef güvenemedim. Video çekip izleyenlerin yorumları takılmalar oldugu yönünde. Eu rom geliştiricileri bu cihaza destek vermeyecek artik. Bu ve baska sebepler yüzünden note 8 pro yu iptal ettim.
    V30+ a gelince IP68 sertifikalı sd 835 güçlü bir işlemci en önemlisi içinde Quad Dac var. Bu ve buna benzer ozellikleri bu fiyata sağlayan başka cihaz olmadığı için geçmiş LG G4 tecrübesinden dolayi da gözümü karartıp (tabi ki 2 yıllık cihaz icin epey kullanıcı yorumu okuduktan sonra) aldım.
    Beklentinizi nasil tutarsaniz mutluluk ve ya mutsuzlugunuz o kadar yoğun olur. Şahsen beklentimi düşük tuttum. Özellikle de 3300 mah lik pil konusunda. Lakin cihazi 1 haftadır kullanıyorum ve toplamda 3 kez şarj ettim. Su an hu yazıyı yazarken halen %10 şarjım var. 12 saatlere varan ekran suresi aliyorum tam dolumda. Son 2 dolumu accu battery önerisi ile %80 de kestim. Bu haliyle 8 saat ekran suresi almışım. Sanırım %5 e kadar 9 saat civarı olacak bu süre.

Kamera konusunda eski telefonum G4 ten biraz daha iyi. Modları sayesinde güzel ayarlar yapabiliyorsunuz. 2 farkli gcam sürümü mevcut. Yeni çıkan modellere göre elbette fotoğraf kalitesi daha az. Lakin bu durum orta seviye cihazlarla yapılan kıyasa gelince cihazı daha iyi konuma getirebiliyor. Neticede şunu hicbir zaman unutmayin, bu cihaz bir DSLR degil. Size pratiklik sağlayan en umulmadık anlarda bu anları ölümsüzleştirmeye yarayan basit bir telefon. Ön kamera G4 e göre biraz kötü ama gcam ile bunun üstesinden gelebilmek mümkün. Örnek çekimler bulabilirsiniz.

Sadede gelirsek bu telefon 2200-2400 fiyat bandında, sundugu özellikler göz önüne alınarak düşünülebilir.

Not. Kamera konusunda ve gcam sürümleri arasinda denemelerim devam ediyor. Doğru sonuca ulaşmak biraz zaman alacak gibi duruyor. Özellikle de evde 2 çocuk varken.
    Hocam 2 farklı gcam sürümü derken nasıl oluyor tam olarak?Ben yükledim bir sürüm ama pek bilmiyorum açıklayabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

8 i epey kullanacağım o zaman. Peki 9 un bataryaya olumlu katkısı var diye yorumlar vardı. Fakat menülerde yavaşlıktan şikayet ediliyordu yorumlarda. Siz batarya ya etkisi içinde olumsuz yorum yaptınız. Bu sizin tecrübeniz ve kullaniminiz ile yaptiginiz tespit mi?
    Aynen kendi tecrübelerime dayanarak söyledim. 8 kullanırken daha iyi dayanıyordu benim batarya. Ayrıca cihaz daha rahat ve akıcı çalışıyordu. 9 da da kötü sayılma ama 8 den 9 a geçince hissediliyor fark. Benim 9 da gördüğüm kısa bildirimlerin yanında birde kamera 8 e göre daha iyi hale geldi bence zaten bu artıları olmasa durmam 9 da.

• quote:

Hocam, sen yanlış hatırlamıyorsam xperia xz1 kullanıyordun. V30+ ile xz1 arasında nasıl bi karşılaştırma yaparsın? Özellikle stabilite açısından. Pil ve diğer unsurlar açısından bu cihaza geçsem xz1in eksikliğini hisseder miyim? Benim xz1imi bikaç arıza yüzünden servise verdim. Sistemde para iadesi için bölgeye gönderildi diyor.
    Ben xz den geçiş yaptım arada çok fark var.En önemlisi de ses farkı,ekran farkı,akıcılık.Xz1 de sanırım öyle batarya %15 altında telefon çok hantallaşıyordu ama v30 da yok.hiç bir açıdan eksiklik hissetmeyeceksin emin ol.Stereo hoparlör belki eksiklik olabilir ama xz stereo hoparlörü çok boğuk ses veriyordu hemde kalitesi düşüktü.
  • quote:

Hocam, sen yanlış hatırlamıyorsam xperia xz1 kullanıyordun. V30+ ile xz1 arasında nasıl bi karşılaştırma yaparsın? Özellikle stabilite açısından. Pil ve diğer unsurlar açısından bu cihaza geçsem xz1in eksikliğini hisseder miyim? Benim xz1imi bikaç arıza yüzünden servise verdim. Sistemde para iadesi için bölgeye gönderildi diyor.
    Aynen hocam xz1 kullandım hatta xz1 duruyor yedek cihaz olarak :) hiç şüphen olmasın V30+ xz1 in eksikliğini hissettirmez hatta daha iyi olduğu birçok nokta var. Kamera gibi kulaklık ses kalitesi gibi type c to hdmi bağlantı desteği gibi vs. Şarj süresi olarakta biraz daha iyi.

• genckaptan kullanıcısına yanıt
    Şanlattığım gibi belirti vermeden önce şarjı 99 da takılı kaldı yaklaşık 1 aydır böyle bataryadandır muhtemelen sonra şarjdayken kablo takılp çıkarılmış gibi sürekli sinyal vermeye başladı kapatıp açayım dedim yeniden başlattım açılmadı bi süre sonra güç tuşu ve ses kısma tuşuna beraber 20 saniye kadar basılı tuttum açıldı şarja taktım şarj almadı telefon çaldı görüşme yaptım görüşme sonlandı yine kapandı 7.8 defa gün içinde kapandı görüşmelerden sonra hızlı şarj yapmamaya başladı tavaş şarja geçti gün içinde ara ara şarj etmeyr çalıştım olmadı ertesi gün normale döndü ama heran gidebilir bariz anakart sorunu gibi bu arada şarj yuvasını temizledim belki tozlanmıştır diye bakalım bi ısıtayım işlemciyi tekrarlayacakmı artık telofon canımı sıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Makify

Ben uzun zamandır telefonlarda normal cam ekran koruyucu kullanıyordum. Şimdi gördüğüm kadarıyla nano glasslar meşhur olmuş normal cama göre esnek ama bana hiç güven vermedi. İnternette de pek tatmin edici yorumlara denk gelmedim. Klasik kırılmaz cam ve nano cam arasında tercihiniz ne olurdu tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
    Kendi çektiğim bir video var izlemeni tavsiye ederim hocam
    MCGyoutube
    UV IŞIKLI TEMPERLİ CAM UYGULAMASI (Tempered UV Glass Screen Protector install)
    https://www.youtube.com/watch?v=4jAR-DBQN14&t=3s

• quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Hocam 2 farklı gcam sürümü derken nasıl oluyor tam olarak?Ben yükledim bir sürüm ama pek bilmiyorum açıklayabilir misiniz

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140035416?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber bu linkte (diğer konuda) arkadas çok güzel açıklamış. Bende deniyorum su an sürümleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: tusunamik

Şanlattığım gibi belirti vermeden önce şarjı 99 da takılı kaldı yaklaşık 1 aydır böyle bataryadandır muhtemelen sonra şarjdayken kablo takılp çıkarılmış gibi sürekli sinyal vermeye başladı kapatıp açayım dedim yeniden başlattım açılmadı bi süre sonra güç tuşu ve ses kısma tuşuna beraber 20 saniye kadar basılı tuttum açıldı şarja taktım şarj almadı telefon çaldı görüşme yaptım görüşme sonlandı yine kapandı 7.8 defa gün içinde kapandı görüşmelerden sonra hızlı şarj yapmamaya başladı tavaş şarja geçti gün içinde ara ara şarj etmeyr çalıştım olmadı ertesi gün normale döndü ama heran gidebilir bariz anakart sorunu gibi bu arada şarj yuvasını temizledim belki tozlanmıştır diye bakalım bi ısıtayım işlemciyi tekrarlayacakmı artık telofon canımı sıktı
    Evet mesajınızı hatırladım, elektronik şans işi sözü burada hayat bulmuş ve şansızlik yaşamışsınız. Cihazın garantisi var sanırım. En kısa zamanda sorununuz çözülür inşallah.

• Luke Cage kullanıcısına yanıt
    Cidden trajikomik, bunları yiyen kekolar yoktur inşallah...

• 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.