Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
46
Favori
82.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • laczorim L kullanıcısına yanıt
    Suana dek bu modelde olu piksele rastlayan kimse olmadi.
  • Selam arkadaşlar bu tv de 2K 60p veriyormu oyunlarda. 2015 ub830 30p veriyordu bilgisi olan varsa paylaşabilirmi...
  • murat708 kullanıcısına yanıt
    Sony xd85 daha üstun kalite ve sorunsuzluk olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alipollo33

    Sony xd85 daha üstun kalite ve sorunsuzluk olarak.

    Mesela!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustimiss kullanıcısına yanıt
    Hocam selam . Tv bugun geldi . Kutuyu vs acarken , cikarirken gayet dikkatlilerdi . Onun disinca cihaz hakkinda neredeyse hic bilgilendirme yapmadılar. Test yapilmadi konusunda defaatle israrda bulundum. Kendi flaslarinda olmadigi icin sizin ilk sayfadaki testleri kendi flasimdan yaptirdim . Banding var gibi yok gibi. Atlama cok rahatsiz etmedi beni . İsik sizmasi da yok gibi goruluyordu tabi ama buna gece bakmak gerekli. Olu piksele de cok dikkatli baktim o da yoktu cok sevindim :)

    Sormak istedigim birsey var ; youtube uygulamadinda login olamiyorum. Giris dedigimde youtube.com uzerinden giris yapilmasi icin adres veriyor birde kod veriyor.
    Dedigi gibi internet sayfasindan tv uzerinden giris yaptim. Ama uygulamada gene login görülmüyordum.

    Kendi smart uygulamasindan youtube da nasil oturum acabilirim

    Genel olarak tv cok guzel , parasinin hakkini simdilik hak ediyor . Ses verimine bayildim... :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msk_sansal M kullanıcısına yanıt
    Dostum iyi günlerde kullan. Insallah banding ve isik sizmasi rahatsiz edecek sevide degildir. Onlarda sıkıntı yoksa tv gercekten iyi. Kullandikca dahada hoşuna gidecektir. Bu youtube uygulamasinda ben hic oturum acmayi denemedim. O yüzden bir fikrim yok. Deneyen arkadaşlar çözümü paylaşırsa bende sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msk_sansal M kullanıcısına yanıt
    mustimiss kullanıcısına yanıt
    Hocam tvniz hayırlı olsun bu tvinin tek rahatsiz eden sorunu siyah ekranda fare imleci ile beraber hareket eden ışık huzmesi onuda led yerel karartma ayarını yuksek yapınca kayboluyor yoksa normalde tv cok cok guzel tekrar hayırlı olsun.

    Yotube uygulamasında sanirim genel olarak giriş yapılamıyor bende hic giriş yapmamıştım siz yazinca samsung ju7500 tvimde denedim aynen link ve kod veriyor yani sadece size ozel bir durum degil youtube tv uygulamasinda genel bir sorun sanirim.

    Ekleme:

    Arkadaşlar tvdeki yotube uygulamasına uye girişi yapmak için telefondan veya pcdenhttp://youtube.com/activate adresine girin mail adresiniz ve sifrenizle giriş yapın sonra size cihazin verdigi kodu girmenizi isteyecek tvdeki kodu girin ve ileri diyin tvdeki yotube uygulamasında otomatik oturum açmış olacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 15 Temmuz 2016; 21:53:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • focus1 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim. Aynisini yapmistim beceremedim. Eve gidip tekrar denerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

    LCD tv alma arefesindeyim ve almadan foruma da bakayım dedim. Ve her konuda olduğu gibi buraya bakınca kafam allak bullak oldu (şöyle milletin yaptığı gibi bayiiye gidip bi eşya alıp çıkamıyorum nedense).
    markaları incelerken ve önceki 42" televizyonum da LG olduğundan ilk önce LG'ye baktım. UH850 ya da 950 serisi almaya niyetlendim ancak 950 hiç bi yerde yok zaten. 850 için yoğunlaştım. Başta 65" niyetim vardı. Ama izleme mesafen 3-3.5 mt olduğu için ve 55"-65" arasındaki fiyat farkının 4 bin TL olduğunu görünce 55"'in daha uygun olduğu kanısına vardım.
    tabi LG ile birlikte diğer markalara da bakındım. Samsungun KS serisi, sony'nin XD serisi gibi. fakat diğer markalara ait forumlarda LG yerden yere vurulmuş :( ışık süzmelerinin, bulutlanmanın ve diğer birçok sorunun LG'de çok fazla olduğunun, IPS panelin kötü olduğunun, LG'nin alınacak bir tv olmadığının vurgusu yapılmış. Gerçi diğer markalarda da sorunlu TV çıkan da çok gördüm.

    Arkadaşlar sizden çok samimi bir cevap bekliyorum. Hakikaten LG bu kadar sorunlu, amiyane tabirle dandik bir marka mı, tv.leri çok mu sorunlu? bir de şu youtube'daki bir elemanın UH serisine ait incelemesini izleyince iyice demoralize oldum. inanın çok kafam karışık.

    evimde TV yok şu an. 42" LG'yi kardeşime verdim ve 10 gündür duvarlara bakıyorum evde

    curved tv asla istemiyorum. 55" tv için de 8-9 bin TL gibi rakamlar vermek mantıklı gelmiyor. Maddi sorunum yok ama parayı da sokakta bulmadığım için akllıca ve beni üzmeyecek bir seçim yapmak istiyorum. Bu arada çok pimirikli ve takıntılı biriyimdir. bu nedenle kardeşimin aldığı 42" LG'ye bile (2012 yılında almıştı) bir sorun tespit eder de takarım diye hiçbir testi yapmamıştım (kardeşim ben tatildeyken kendisi gitmiş almıştı o tv.yi ve onun da hiç öyle ekran testiydi şuydu buydu işi olmaz, teknosanın inseritnden görmüş, turuncu indirimi var diye gidip almıştı :) ama kendim şimdi alacağım tv.ye illa ki yaparım.

    cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

    not: aynı mesajı önce uh770 başlığına yazmışım bu konuyu görmeden. doğru yere yazayım dedim.




  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Hocam size kendi fikrimi soyleyim pimpirikli biriyim diyorsunuz ve cihazda testler yapacağınızı söylüyorsunuz bence siz led tv almayın çünkü şuan piyasada sorunsuz led tv yok led tv alipta caninizi sıkmayın ha illa tv almam lazim diyorsanız ya bazi ufak tefek sorunları görmezden gelip kendi kullanip test ettigim tvlerden en cok begendigim ve en az sorunsuz olduguna karar verdigim tvler samsung ju7500 ve lg uh850v modelleridir yada biraz daha bekleyip lg 2016 model 6 serisi bir oled tv alacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: focus1

    Hocam size kendi fikrimi soyleyim pimpirikli biriyim diyorsunuz ve cihazda testler yapacağınızı söylüyorsunuz bence siz led tv almayın çünkü şuan piyasada sorunsuz led tv yok led tv alipta caninizi sıkmayın ha illa tv almam lazim diyorsanız ya bazi ufak tefek sorunları görmezden gelip kendi kullanip test ettigim tvlerden en cok begendigim ve en az sorunsuz olduguna karar verdigim tvler samsung ju7500 ve lg uh850v modelleridir yada biraz daha bekleyip lg 2016 model 6 serisi bir oled tv alacaksınız.

    hocam illa almam lazım çünkü evde tv yok. 13" macbookla idare ediyorum 10 gündür. baya bi yakınlaştık kendisiyle.

    zaten başta LGnin 55" 920 ya da 960 OLEDini almayı düşünüyordum. ama oledlerdeki logo yapışması/yanığı sorununu görünce direk soğudum oledten. 2016 modelleri ise satışta değil. ön sipariş alınıyor ama fiyatla uçuk...ve de 2016da da logo yanığı sorununun olup olmadığı belli değil.
    sourness led olmadıgının farkındayım evet. o zaman şöyle sorayım en az sorunsuzuna da razıyım :)
    siz 850vyi iade etmişsiniz sanırım. yerine samsung almıştınız, onda da ölü pixel çıkmıştı değil mi? sonrasında naaptınız? samsungta ölü pixel çıkmasaydı, samsung mu lg mi derdniz?




  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklısınız gecen yılki lg oled modelleri logo yanığı gibi sorunlar var bu sene ki modeller hakkinda yabancı sitelerden takip ettigim kadariyla ben suana sorun yaşandığını duymadım yeni modellerde de sorun çıkabilir bekleyip göreceğiz.
    Evet Bende 850v aldim genel olarak özellikler super hdr dolby vision harman kardon ses sistemi kimine göre 10 kimene gore 8+ bit panel webos3 gibi başlıca ozellikler cihazı ön plana çıkarıyor ama ben aşırı ışık huzmesi yüzünden iade etmistim.
    Sonra ju7500 aldım bu tvde genel olarak cok hosuma gitti ışık sizmasi falan yok siyah renk doygunlugu test ettigim tvlerin en iyisi diyebilirim. Bu tvde sansima iki ölü piksel çıktı yaklaşık bir aydır iade degisim için uğraşıyorum son olarak dün servis beni aradi ve değişim istegimin red edildiğini ve iki ölü pikselin standartlar içinde olduğunu söylediler. Bu nedenle bende önümdeki hafta tüketici Mahkemesine başvuracağım.
    Iade değişim talebim onaylanırsa kapalı kutu açılmamış ju7500 bulursam yine aynı tvyi alırım. Bulamazsam 850v alacagim.

    Bana gore Iki tv arasindaki en onemli fark 850v de çok iyi bir ses sitemi var ju7500 sesi kotu degil fakat 850v kadar iyi degil. Ju7500 deki fark siyah renk derinliği ve keskinlik çok başarılı lg de böyle doygunluk görmemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • usb ile kanal listesi düzenlemeyi deneyen var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanbeyci

    usb ile kanal listesi düzenlemeyi deneyen var mı
    selam beyler;

    4-5 günlük izlenimlerimi aktarmak istiyorum size. belki fikir olur bakanlara.
    Tüm sayfalarda yazan ışık sızması evet var. özelikle siyah ekranda kumanda ok'unu gezdirirken karanlık odada belli oluyor.
    keşke olmasaydı.

    3d performansı beni cidden tatmin etti. derinlik güzel. hatta anneme şunu tak sana bişey izlettircem dedim. youtube da yılanlı bir video da üstüne gelen yılandan korktu :) kutudan çıkan gözlükleri çok beğenmedim. daha iyi olabilirdi. ucuz bir izlenimi var.

    Ses verimi muazzam. hiç bir bozulma, rahatsız edici birşey yok. son seste bile çok güzel ses alabiliyoruz.

    Hareketli sahnelerde atlama, blurlanma, vb bir şeyle karşılaşmadım. en çok korktuğum şey buydu. izlerken insanın keyfini kaçıran çok tv var. o memnunum.

    bunların dışında web tarayıcı başarılı.
    tarayıcı üzerinden 1 2 siteden film izlemeyi denedim. herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

    Çeyizlik aldığım için dün gece de tekrar kutuladım. (resmen bir eziyetti ağır ve tek başıma olduğum için). neyin nereden çıktığını bilmediğim için uğraştım biraz :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: msk_sansal

    selam beyler;

    4-5 günlük izlenimlerimi aktarmak istiyorum size. belki fikir olur bakanlara.
    Tüm sayfalarda yazan ışık sızması evet var. özelikle siyah ekranda kumanda ok'unu gezdirirken karanlık odada belli oluyor.
    keşke olmasaydı.

    3d performansı beni cidden tatmin etti. derinlik güzel. hatta anneme şunu tak sana bişey izlettircem dedim. youtube da yılanlı bir video da üstüne gelen yılandan korktu :) kutudan çıkan gözlükleri çok beğenmedim. daha iyi olabilirdi. ucuz bir izlenimi var.

    Ses verimi muazzam. hiç bir bozulma, rahatsız edici birşey yok. son seste bile çok güzel ses alabiliyoruz.

    Hareketli sahnelerde atlama, blurlanma, vb bir şeyle karşılaşmadım. en çok korktuğum şey buydu. izlerken insanın keyfini kaçıran çok tv var. o memnunum.

    bunların dışında web tarayıcı başarılı.
    tarayıcı üzerinden 1 2 siteden film izlemeyi denedim. herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

    Çeyizlik aldığım için dün gece de tekrar kutuladım. (resmen bir eziyetti ağır ve tek başıma olduğum için). neyin nereden çıktığını bilmediğim için uğraştım biraz :)






    Kumandanın imlecinin yarattığı ışık sızması dışında karanlıkta rahatsz eden başka bir durum var mı acaba? 55uh850 ile sony xd8505 arasında kaldım ve sony 500-600 tl daha ucuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var tru motion özelliğini kullanan var mı? Veya kullananlar çok fark ediyor mu yani bu tvnin olmazsa olmazları arasından mıdır? Cevap verir misiniz lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Yok hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İki Nokta Sırt Sırta

    Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var tru motion özelliğini kullanan var mı? Veya kullananlar çok fark ediyor mu yani bu tvnin olmazsa olmazları arasından mıdır? Cevap verir misiniz lütfen.

    Tabiki true motion özelliği bu televizyonda olmazsa olmalarından tvdeki yayina göre true motion ayarı yapılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Birkac ayar yapinca gayet iyi siyah performansi alirsiniz.
    Onun haricinde webos android den kat kat ustun cok hizli.
    Sonylerde kanal gevisi cok cok fazla 5 saniyenin uzerinde oluyor gecmiste cok arastirdim bunuda goz onune alin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    hocam size de bir soru sormuştum. Bi baksanız...bi kaç mesaj yukarda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 19 Temmuz 2016; 22:37:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.