Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.508
Cevap
138
Favori
316.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben usb flash disk alıcam pratik ve görüntü kirliliği olmaması açısından 1tb lık bi hard diskim var ama elektriğe bağlamak gerekiyor kendiside ağır ve irice TV de duvarda olduğu için en mantıklısı flash disk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Tasunkaya öncelikle paylaşımların için teşekkür ederim herkesi bilgilendiriyorsun. Lg 42lb630 tv aldım.LG LB (WebOS) Kanal Listesi Yedekleme/Düzenleme/Geri Yükleme Nasıl Yapılır? [Kanal Listesi Aktarma] videonu izledim aynı şekilde ayarlardan kanallar->kanal ayarlama kısmına girdim fakat CI Modulu yazan yerin alt kısmında Kanalı kopyala sekmesi çıkmıyor neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    tosunkaya ellerine sağlık dostum :)

Ben daha tv yi kurduramadım bu hafta kurulum yaptırcam inş. İlk iş bu kanal listesini yüklemek olacak :)

http://forum.donanimhaber.com/m_81296005/tm.htm ==> BİRİNCİ SAYFA

en altta videolu anlatımlarım var.

1
    1
    1
    1
  • s_black kullanıcısına yanıt
    tabiki de kurarsınız. DETAYLI VİDEOLU ANLATIMLARIM VAR KONUNUN SONUNDA.

İstediğiniz her kanalı (url stream adresi olduğu sürece) izleyebilirsiniz.

1
    1
    1
    1
  • Zeki_43 Z kullanıcısına yanıt
    Teknoloji, elektronik (tvler de dahil), internet gibi konulara ilgim, merakım, yatkınlığım var. Ben de tam hatırlamıyorum. Birike birike oldu. LG ile ŞU AN resmiyette bir bağım bulunmuyor. (LG bana para verse iyi olur )

Ben teşekkür ederim. Detaylı videolu/resimli anlatım, yardıma ihtiyacınız, merakınız, takıldığınız bir yer olursa mesaj atın gün içinde cevaplayayım. (bazen işlerim oluyor sonraki güne kayıyor)

1
    1
    1
    1

• helal. +1 verdim.

1
    1
    1
    1
  • bozkan38 kullanıcısına yanıt
    helal. tekrar +1 verdim.

1
    1
    1
    1
  • Zeki_43 Z kullanıcısına yanıt
    tabi o konu da var. harici uydu alıcısının hızını, akıcılığını, kullanım kolaylığını hiçbir dahili uydu alıcısında bulamazsınız.

Ama iş harici olunca gereksiz kablo kalabalığı+uydu alıcı parası ya da ci modüle verilen para+platform aboneliği+hdmi kablosu+/- ir led şeyleri de oluyor.

WebOS kullanıyordunuz galiba, webosun arayüzü yavaştır+windows tabanlıdır. kullanın biraz, çok sevmezseniz, kullanılamaz haldeyse kaliteli bir uydu alıcı alın yıllar boyu kullanın.

diğer pencerelerden bakarsak:

kaslında kaliteli bir internet bağlantınız varsa bu tür şeylere hiç gereğiniz yok. platformlara para vermezsiniz+kablo kirliliği vb. de olmaz.

İyi günler...

1
    1
    1
    1
  • alpercanonline A kullanıcısına yanıt
    merhaba tvniz desteklemiyor. MECBUREN SERVİS MENÜSÜNDEN AKTARIMI GERÇEKLEŞTİRECEKSİNİZ. (ONUN DA VİDEOSU VAR)

KOLAY GELSİN VE İYİ GÜNLER...

1
    1
    1
    1
  • HALUKC H kullanıcısına yanıt
    kesinlikle. hard diskin kablo kopma endişesi var. sonuçta tv duvarda. usb bel. kullanın. yazık olur hddnize.

1
    1
    1
    1
  • Lt00 L kullanıcısına yanıt
    görüntü berbat'tan kastınız? Ekran fotoğrafı çeker misiniz?

Etiket değiştirmesi=isim değiştirmesidir. herhangi bir farklılık oluşturmaz.

GÖZLÜKLER İÇİN İSE TÜRKİYE'DE PAHALIYA BULURSUNUZ. YABANCILARDA (TABİKİ DE ORİJİNAL)

yurdışından (ebay) alma şansınız var mı? ebay/amazon vb'den. internetten alışveriş yapıyor musunuz?

1
    1
    1
    1
  • ersin5808 kullanıcısına yanıt
    cihaz bağlayıcı uygulamasını açarak sihirli kumandayı seçin. orada zaten ilgili adımları göreceksiniz.

1
    1
    1
    1
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Servis menusunden senin koyduğun kanal listesini yükledim bütün kanallar silindi napacaz şimdi neden olmuş olabilir

Orijinalden alıntı: tosunkaya

görüntü berbat'tan kastınız? Ekran fotoğrafı çeker misiniz?

Etiket değiştirmesi=isim değiştirmesidir. herhangi bir farklılık oluşturmaz.

GÖZLÜKLER İÇİN İSE TÜRKİYE'DE PAHALIYA BULURSUNUZ. YABANCILARDA (TABİKİ DE ORİJİNAL)

yurdışından (ebay) alma şansınız var mı? ebay/amazon vb'den. internetten alışveriş yapıyor musunuz?

Tamam bilgisayar işini hallettim. Evet gözlükleri ebaydan alabilirim sanırım. 1$' a falan var işe yarar mı bilmiyorum.

Şuna bakmıştım ben;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lt00 -- 17 Eylül 2014; 16:12:04 >

• Merhaba lg 50pb690 v plazma tvim var turksat 4a yı yükleyemiyorum manual ayarlara falan girince tv kapanıyor onunla ilgili video veya resimli anlatım yapabilirmisiniz
  • Merhaba 42lb620v almayı düşünüyorum,yanında da android uydu alıcı alacağım.Baya geniş bir film arşivim var ve 3d, bluray karışık.Webos okadar önemli değil benim için,o yüzden android uydu alıcı ile işimi fazlası ile çözeceğimi düşünüyorum.Kısacası çoğunlukla dts ses kodekli filmler için bu tv yi önerir misiniz?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.