Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.508
Cevap
138
Favori
314.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 2 gün önce 47" olanini aldim. Simdilik memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barslan1

Evet baktım Full HD olarak en üst model bu. 4k çok gereksiz bence şu an. 870v de kalırım.

Teknik servis geldiğinde wifi ile bağlama imkanın varsa TV'den youtuba girerek banding TV test videolarını açabilirsin. Sanırım ben böyle yapıcam. Youtube da bu videolardan çok var.http://www.youtube.com/watch?v=NxWeH-M3O6M

Bu TV 200 hz olduğu için banding konusunda biraz ümitliyim inş yoktur.

Teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Umarım bir problem yaşamayız.

TV'nin kurulumunu LG yetkili servisi geçen Cuma yaptı. Kurulum esnasında TV'nin dahili test modu var. Ekran tamamen siyah, sarı ve kırmızı oluyor. Ölü piksel testini bu şekilde yapıyorlar. Bulutlanma vs. yok. HD görüntüler çok iyi. Normal yayınlar da tatminkar seviyede. Dahili uydu alıcısı ile kullanıyorum. TV şimdilik internete bağlı olmadığından Youtube'dan vertical banding ile ilgili test videosu görüntüleyemedim ancak birkaç maç yayını bulup dikkatle inceledim. Herhangi bir sorun göremedim. Webos işletim sistemi ile kurulum ve ayarlama seçenekleri oldukça basit ve kullanışlı bir hale gelmiş. Malzeme kalitesi ve TV'nin görüntü kalitesi beni tatmin etti, şimdilik memnunum. Tek eleştirebileceğim nokta kanal geçişlerinin biraz yavaş olması. Ortalama 2-3 saniye sürüyor. Aslında bende Next Star YE-18000 HD CX Full HD uydu alıcısı var. Ürün sıfır kutusunda henüz. Bu alıcıyı kullanmalı mıyım yoksa satmalı mıyım henüz karar veremedim. Dahili uydu alıcısından daha iyi bir görüntü kalitesi elde edebilir miyim bilmiyorum. Bir de kanal geçişlerindeki 2-3 saniyelik bekleme olayını kesin olarak bitirir ama kararsızım.

• erolustun E kullanıcısına yanıt
    yahu arkadaş vatandan geçtiğimiz salı günü aldım hala bekliyorum kargolamadılar hep benimi buluyor sorunlar anlamadım yoksa bu bir işaretmi ne almamalımıyım bu tv yi ondan mı böyle oluyor kafayı bozucaz bu gjdişle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALUKC

yahu arkadaş vatandan geçtiğimiz salı günü aldım hala bekliyorum kargolamadılar hep benimi buluyor sorunlar anlamadım yoksa bu bir işaretmi ne almamalımıyım bu tv yi ondan mı böyle oluyor kafayı bozucaz bu gjdişle

Bence kargo operasyonları ile ilgilenen birimi arayıp bir hatırlatın kendinizi. Ben hepsiburada.com'dan almıştım. İki iş günü içinde ürün elime geçti.
  • titanichay kullanıcısına yanıt
    bir arkadaş "ekranda(merkezin etrafında) siyah ekran kiri gibi lekeler var " demiş. sen de benzer bir yorum var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzer_a

benim televizyonu kuran servis versiyonu guncellemis ve kanal listesini yuklemişti. fakat kanal listesini kopyalayamıyordum. menude yoktu.bugun internetten güncelleme yaptım. versiyonu güncelledi ve kanal listesi yedekleme geldi. servisin yüklediği kanal listesini ekliyorum. işinizi görür belki.https://yadi.sk/d/Be0YX6I7b9Xf9

Allah razı olsun sayende hemen kurdum kanalları

• beni de klube ekler misiniz?
  • miox M kullanıcısına yanıt
    Hayir öyle bir şeyle karsilasmadim

• arkadaşlar dün servis 55lb860v tv yi kurdu. Kurdu dediysem monte edip duvara astı. Zorla bikaç ayar yaptırdım. Adamlar ellerinden gelse kutuyu kapıya bırakıp kaçacaktı. Bunda mesai bitimine yakın olmanında etkisi vardı. Tv ye gelirsek görüntü dizayn 10 numara. akıllı kumanda ve normal kumanda çıkıyor. akıllı kumanda harika. Kanal listesini burdan arkadaşların paylaşımından alıp tv ye attım. Hd ve sd yayın kalitesi beni oldukça tatmin etti. Ölü piksel banding bulutlanma yok tv de. daha önce babamın samsung 46f6470 tvsi için indirdiğim 3d klipleri izledim. Samsungdan çok çok daha başarılı buldum. 6 yıllık samsung sinema sistemimi tanıdı ve kendi kumandasından yönetebiliyorum. telefonu tvye screen mirroringle aktardım oda çok başarılıydı. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkan38 -- 9 Eylül 2014; 8:38:47 >

• Dün bana gelen servis de benzer şekilde kutudan çıkarıp monte edip gitti, ölü piksel testi felan yapsaydık dediğimde o artık çok az rastlanan bir durum, yoktur, çıkarsa arayın deyip basıp gittiler. Neyse kendi yaptığım testlerde bir sorun çıkmadı şükür. TV tek kelimeyle süper, şu anda tek sorunum kablosuz ev ağı, TV'yi internete ilk bağladığımda neredeyse bağlantı kuramıyordu, modemde yaptığım birkaç ayar sonrasında bağlantı hızını Youtube'da 720p kalitesinde video izleyebilecek seviyeye getirebildim ve bir web sitesinde yaptığım hız testinde 2.5mbit hıza ulaşabildim ama hala yetersiz, aynı noktadan cep telefonum 20mbit hızda bağlanabiliyor. Bakalım olmazsa, ethernet ile deneyeceğim.
  • Paylaştığın videolar için eline ve emeğine sağlık. Ne oldu da uzaklaştırıldın? Bize geldiğinde de servis aynı muameleyi yapmış. TV'yi açtığımda kanal sayısı çok azdı. Sonra @tosunkaya sayesinde hallettim. Otomatik aramanın nasıl yapılacağının lg sitesinde detaylı bir şekilde anlatımı vardı. O konuda LG sitesi iyi. Bazı TV markalarında öyle bir şey yok. Bundan önce 1,5 saatte bizzat uğraşıp kanal listesi düzenlemeyi halletmiştim. Yeni güncelleme ile usb olayı güzel olmuş. LG en azından bizi düşünmüş. Dünden itibaren yeni kanallar(HD ve SD) eklenmiş ve Turksat kanal sayısını arttıracakmış.
  • 55 inch iyi performanslı bir LED TV alacağım yakında, 4K da olsun ki 2 sene içinde filmler vs 4K çıkmaya başladığında TV uyumlu olsun istiyorum.
    LG'nin 55UB830V ve 55UB850V modelleri cezbetti ancak aralarında 1000 TL fark bulunuyor.
    55UB830V'yi mevcut yayınlar ve Full HD filmler için önerir misiniz?

Modeller konusunda herhangi bir yorum çok yardımcı olacaktır, 830V hakkında internette yok denecek kadar az yorum bulabildim.

Bunlar dışında 4K olmasa da 55 inch 4000TL'ye kadar önerebileceğiniz TV var mıdır? LG 4530 soundbar da almayı düşünüyorum.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar selam,
    Bende LG42620 v. Model tv var.bu tvde dlna özelliği var...

Kısaca bildiğim bu özellik ile laptop ve cep telefonunu tvye aktarıp videoları,resimleri mp3 leri açabiliyoruz diye biliyorum.sizden ricam acaba bu telefonu ve laptopu tvye nasıl bağlayabiliyoruz.detaylı anlatacak biri varmı acaba.

• Selam arkadaşlar

www.lg.com
    50LB582V LG Smart TV | LG Electronics Türkiye
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-50LB582V

http://www.bimeks.com.tr/urun/143521/lg-50lb582v-127-ekran-smart-led-tv.aspx

almayı düşünüyorum.Nasıl üründür kullanan varmı acaba? Merak ettiklerim kasa inceliği kanal geçişleri smart kullanımı ve sd hd dahili uydu cihazının kalitesi.

Teşkkürler ...

• bilgilendirme için teşekkürler. Aradığım birçok sorunun cevabını buldum.
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    İyi Günler hocam alt yazı konusunda sıkıntı yaşıyorum . Alt yazı ile videonun ismi aynı bilgisayarda hiç bir sorun yokken TV'ye aktarınca '' ç , ş , ğ '' harfleri garip bir şekilde gözüküyor . TV'den bir ayar filanmı yapmamız gerekiyor. Bir türlü çözemedim
  • lg 42lb730v düşünüyorum nasıldır?tavsiye eder misiniz? film-maç izlemede sıkıntı olur mu?
  • yasso1907 kullanıcısına yanıt
    Lb730 güzel bir model ben kesinlikle tavsiye ederim. Ama mkvod uygulamasını yüklersen daha da güzel oluyor. İnternet üzerinden sorunsuz şekilde film izliyorsun. Bu uyguluma sayesinde bellek hatası diyip seni filmden atmıyor.
    Normal tarayıcıdan film izlemek istersen bir müddet sonra bellek hatası verip filmden atıyor.

Pek fazla sorun çıkmasada İlk aldığında ölü piksel bulutlanma banding testlerini mutlaka yap . Köşelerde hafif kararma var ama kesinlikle kimse farkına bile varmayacak.
    Kanal geçişleri normal 1 - 2 saniye. Sadece televizyonu ilk açtığında 10 sn kadar beklemen gerekiyor buda normal bence sonuçta smart tv .

• xray47lb X kullanıcısına yanıt
    cevap için çok teşekkürler hocam...
    peki görüntü kalitesi nasıldır? bir de hep lg de maç izlerken sıkıntı oluyor diyorlar var mı doğruluk oranı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasso1907 -- 12 Eylül 2014; 19:16:33 >
  • ARKADAŞLAR GERİ DÖNDÜM. TÜM SORULARINIZA CEVAP VERECEĞİM. GÜNCEL KANAL LİSTESİ İSTEYEN VAR MI????

(8 GÜN ENGELLİYDİM)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.