Şimdi Ara

LG Türkiye'nin Yasa Tanımaz Tavrı ve Haklarınız (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
42
Favori
23.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
311 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Panel temin edlip edilemeyeceğini sigorta şirketi nereden bilsin, üretici firma olan LG'nin belirtmesi gerekmez mi ? Geçmişte bir örnekte koreden gemi ile panel getirebiliriz, ama nakliye masrafları çok yüksek olur diye kullanıcıya dönmüştü LG.

Sonuçta sizin için hayırlı olmuş, gözünüz aydın. Ama ben hala satıcı olarak vatan bilgisayarın bu durumda sorumluluğunun olmadığını (kendi satsa bile), LG'nin sorumlu olduğunu düşünmekteyim. LG'nin size dönüp panel temin edebiliriz, ama koreden özel getirteceğiz, fiyatı da 5000 usd karşılığı TL olacak deme hakkı yok mu ? Yani vatan bilgisayar 2021 yılında 100 adet C1 oled TV satsa deposuna 100 tane de yedek panel mi koyacak ? Böyle hukuk olur mu ? Ya da 2021 yılında bilgisayar satın aldığınızı düşünün. 2026'da arızalandı, siz de gidip tamir ettirmek istediniz. Firmanın elinde anakart, işlemci, ram, hdd v.s. bulunmak zorunda mı, artık demode olmuş bir cihaz. Elektronikte her 18 ayda bir yeni nesil ürünler kullanılmaya başlanıp eskisi terkediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 12 Şubat 2026; 19:51:41 >

• hibo H kullanıcısına yanıt
    Sigorta şirketinden gelen eleman tv tamiri yapan ustaydı. Paneli lg den satın alıyorlardır fakat maliyeti yüksek olduğundan belki perte çıkarmayı tercih ettiler. Panel temini yok demesi belkide lg den aldığı bir bilgidir bilemiyorum 🙏 araç kaskosu gibi düşündüm ben.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: hibo

Panel temin edlip edilemeyeceğini sigorta şirketi nereden bilsin, üretici firma olan LG'nin belirtmesi gerekmez mi ? Geçmişte bir örnekte koreden gemi ile panel getirebiliriz, ama nakliye masrafları çok yüksek olur diye kullanıcıya dönmüştü LG.

Sonuçta sizin için hayırlı olmuş, gözünüz aydın. Ama ben hala satıcı olarak vatan bilgisayarın bu durumda sorumluluğunun olmadığını (kendi satsa bile), LG'nin sorumlu olduğunu düşünmekteyim. LG'nin size dönüp panel temin edebiliriz, ama koreden özel getirteceğiz, fiyatı da 5000 usd karşılığı TL olacak deme hakkı yok mu ? Yani vatan bilgisayar 2021 yılında 100 adet C1 oled TV satsa deposuna 100 tane de yedek panel mi koyacak ? Böyle hukuk olur mu ? Ya da 2021 yılında bilgisayar satın aldığınızı düşünün. 2026'da arızalandı, siz de gidip tamir ettirmek istediniz. Firmanın elinde anakart, işlemci, ram, hdd v.s. bulunmak zorunda mı, artık demode olmuş bir cihaz. Elektronikte her 18 ayda bir yeni nesil ürünler kullanılmaya başlanıp eskisi terkediliyor.

Hocam satıcı, üretici, distribütör hepsi sorumlu, onlarda kendi aralarında bir birine rücü ediyorlardır. Aralarındaki sözleşmeye göre ihale en son kimde kalıyordur bilmiyorum, tüketiciyi de pek ilgilendirdiğini sanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.