Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
170.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet memnun bir şekilde GM735 üzerinde kurulu wm6.1 kullanırken şöyle sorunlar çıktı :
    Telefon tam sinyal aldığını gösterirken arayanlar bana çoğunlukla ulaşamıyor telefon özelliğini açıp kapatınca düzeliyor.

Ayrıca telefonun altında bulunan ahize işaretli tuşlar genellikle çalışmıyor bu tuşlara basınca ekranın en altına dokunmuşum gibi davranıyor telefon.Ekran ayarlarından hizalandırma yapsam bile bişey farketmiyor..

Fatura falan da kayıp servise gönderme ihtimalim var mi?
  • Bu ürün yanlış bilmiyorsam 2009 aralığında çıkmıştı yani garantisi vardır. Teleservice e götürseniz faturasız tamir edebilirler.
  • merhaba arkadaşlar kf900 kullanıyorum telefon hafızasını kullanamıyorum rehberimi acılmıyor yazılıgüncellemeyi
    denedim ama aynı yazıım mevcut diyor ve yükleme yapmıyor acaba aynı yazılımı yüklemenin başka bir yolu varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_94

merhaba arkadaşlar kf900 kullanıyorum telefon hafızasını kullanamıyorum rehberimi acılmıyor yazılıgüncellemeyi
    denedim ama aynı yazıım mevcut diyor ve yükleme yapmıyor acaba aynı yazılımı yüklemenin başka bir yolu varmı

Hard format atmayı dene. Herşeyin silinir. O sorun düzelebilir.(Sornadan çıktı ise)

1809#*900# yap.master reset
  • ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim dediginiz kodu girdim ama hard format diye bişey göremedim factory format vardı onu yaptım ama işe yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_94

ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim dediginiz kodu girdim ama hard format diye bişey göremedim factory format vardı onu yaptım ama işe yaramadı

Servis yolu gözüküyor o vakit.
  • son bi soru o halde aynı yazılımı tekrar yükleme şanşımız varmı
  • http://forum.gsmhosting.com/vbb/f177/kf900-lg-phone-restart-problem-solved-see-inside-1222012/

burayı bir incele rom atma var sanırım burada. oradan başka bir rom atablirsin ama beceremezsen servise ver garantinde varsa hiç uğraşma
  • efecan merhaba,

bendede aynı model var sen sim kartı ile internet bağlantısı sağlayabiliyor musun. benim almış olduğum telefon yurtdışı bağlantılı olmasından dolayı bağlanamıyorum galiba.çünkü bağlantı/internet profillerinden yeni profil den yeni profil yaratamıyorum. sadece wifi ile bağlanılıyor. bende yardım bekliyorum. hard reset sorunu çözerse onu yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya
  • Merhabalar, LG KM900 var ekranda donanımsal bir problem var sanırım ama yinede sorayım, tuşlar düzgün basmıyor mesaj yazamıyorum mesela 3 e basınca 5 çıkıyor bunu nasıl düzeltebiliriz, firmware update yapmaya çalıştım yapamadım hata verdi acaba telefonda donanımsal baska sorunlar da mı var? ne dersiniz ?
  • Merhabalar… LG P503 marka telefonum var. geçen gün telefonu açıp kapadığımda, telefonumun ana ekran tuşu çalışmamaya başladı. Her uygulamaya girdiğimde geri diyerek ana menüye dönmek zorunda kalıyor. Sonra fark ettim ki telefonumun tuş kilidi de çalışmıyor. Cebimde veya elimde taşıdığımda sürekli menülere giriyor. O gün 2-3 arkadaşım beni aramış. Telefonu sürekli meşgul çalıyor dediler. Hattım bu telefonda iken artık sürekli meşgul olduğundan kimse bana ulaşılamıyor. İşin ilginci birisi aradığında telefonumda hiçbir belirti olmamasına rağmen çağrı kaydında cevapsız çağrı olarak gözüküyor. Ancak telefonumun ana ekranında cevapsız çağrınız var diye bir uyarı olmadığı halde kayıt altına alınıyor. Bir de önceden telefonun kapama tuşuna bastığımda 3 menü geliyordu: “kapat”, “uçuş modu” ve bir tane daha vardı aklıma gelmiyor. Şimdi ise sadece “kapat” seçeneği var.
    Telefonumda v10g sürümü vardı. Bunu üzerine belki düzelir diye v10h sürümüne güncelledim. Ancak yine de düzelmedi. Servise göndermeden buradan sorayım dedim. Ne yapabilirim?

• merhaba

ben de bir iki gün önce gd880 aldım
    bu sabaha kadar wi-fi ile bağlantı sağlıyordum
    ancak şu anda tarayıcıdan site adı girip bağlanmak istediğimde wi-fi bağlantısı var göstermesine rağmen "bağlantı başarısız" hatası veriyor
    internet ile alakalı hiçbir yere girmiyor
    bunu nasıl düzeltebilirim

-----------------------

Sorun çözüldü , telefonu kapatıp açınca halloldu
    neden böyle bir sıkıntı oldu anlamadım ama neyse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArArMiSiN -- 3 Temmuz 2011; 16:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanaryarda

efecan merhaba,

bendede aynı model var sen sim kartı ile internet bağlantısı sağlayabiliyor musun. benim almış olduğum telefon yurtdışı bağlantılı olmasından dolayı bağlanamıyorum galiba.çünkü bağlantı/internet profillerinden yeni profil den yeni profil yaratamıyorum. sadece wifi ile bağlanılıyor. bende yardım bekliyorum. hard reset sorunu çözerse onu yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya

Gsm operatörünüzün internet ayarlarını isteyip, telefonunuza ayarları kaydettiniz mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: efecan89

Bağlantı düzgün, telefonu görüyor, güncellemeyi buluyor, indiriyor, yüklerken %4'te kalıyor, biraz araştırdım yabancı forumlarda da aynı sorundan şikayet var ama çözüm bulamadım :/

Efe, firmware sürümü kaç senin telefonun?
    V10d mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudKaiDo -- 7 Temmuz 2011; 5:58:05 >
  • GD 880 de kilitlenme yaşayan arkadaş var mı ?

Arandığımda ulaşılamıyor, ben arama yapmak istediğimde arıyormuş gibi gösteriyor ama aramıyor,
    aramayı da sonlandırmıyor, pili çıkartmadığım sürece de kapanmıyor.
    Bu olay bir kez olsa tamam da iki hafta içerisinde 6 kez oldu.
    Böyle bir sorun yaşayan arkadaş var mı?

Bir de wi-fi bağlantısında mesafe 2 metreden fazla olunca bağlantıda kesintiler oluyor.

Bunlar acaba benden mi kaynaklanıyor yoksa telefondan mı?

Telefondan ise, sıradan şeyler mi yoksa servislik mi (telefonu alalı 2 hafta oldu) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudKaiDo

quote:

Orijinalden alıntı: efecan89

Bağlantı düzgün, telefonu görüyor, güncellemeyi buluyor, indiriyor, yüklerken %4'te kalıyor, biraz araştırdım yabancı forumlarda da aynı sorundan şikayet var ama çözüm bulamadım :/

Efe, firmware sürümü kaç senin telefonun?
    V10d mu?

v10b malesef :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArArMiSiN

GD 880 de kilitlenme yaşayan arkadaş var mı ?

Arandığımda ulaşılamıyor, ben arama yapmak istediğimde arıyormuş gibi gösteriyor ama aramıyor,

Bir de wi-fi bağlantısında mesafe 2 metreden fazla olunca bağlantıda kesintiler oluyor.

Telefondan ise, sıradan şeyler mi yoksa servislik mi (telefonu alalı 2 hafta oldu) ?

bahsettiğiniz türden kitlenmeyi hiç yaşamadım fakat wi-fi kapsama alanı biraz düşük olduğunu düşünüyorum bende, 2 metre olmasada düşük :) servise bir gösterin derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ArArMiSiN

GD 880 de kilitlenme yaşayan arkadaş var mı ?

Telefonun melodisini denemek için diğer telefondan kendimi aramıştım,telefon elimde çekim dişleri full ama aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyordu. 1 kere başıma geldi yani,acaba dedim arama yönlendirme falanmı yaptım diye kontrol ettim oradaki ayarları sıfırladım yönlendirilmiş falan değildi ama sonra hiç başıma gelmedi o olay.
    Wi-fi konusuna gelince geçen gün bir çay bahçesindeyiz wifi şifresini aldık 3 kişi telden nete giriyoruz
    birisi şu samsungun çift hatlı modellerinden birisi diğeri çakma iphone, onlar bağlantı ben bağlanamamıştım. Ağı görüyor şifre istiyor şifreyi giriyordum ama bağlanamadı diyordu. 3 telefonda yan yanaydı :)

• bnm gw 620 war android 1.5 li bunu yükseltmek istiyorum ama lg desteklemiyo rom root olayına grcez mecbur . .ama düzgün bi anlatıma ihtiyacım war. .bide bu model için pc suite warmı acaba ?
  • Selamlar herkese..
    Lg p503 optimus one telefona sahibim. İş yerindeki wifi buluyor şifreyi yazıp bağlan diyorum fakat ekranın en üzerinde (saat,şarj vs. olduğu yerde) wifi simgesi belirmiyor, bu yüzdende bağlanamıyorum nete. Telefonu daha yeni almıştım geçen gün aldığım yere götürdüm ordaki wifi ye bağlandı ekranın üzerinde wifi simgeside çıktı. Telefona factory reset ile formatta attım, pc suite ile yazılımıda güncelledim, iş yerindeki modeme resette attım ama olmadı ayrıca diğer marka telefon kullanan arkadaşlarım iş yerindeki wifi ye sorunsuz bağlanıyor. Sizce sorun ne arkadaşlar, nerede yanlış yapıyorum ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.