Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
170.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG KM900 DE DÜŞÜK Bİ VERSİYONU GERİ NASIL YÜKLEYEBİLİYORUZ? ŞU AN V10X YÜKLÜ AMA BEN V10J YÜKLEMEK İSTİYORUM?
  • optimus me p350 için standart radyo apksı lazım.yine optimus me için gps ile en iyi ve en hızlı çalışan bi navigasyon programı lazım.İgoyu denedim beceremedim bursada olmama ragmen sürekli istanbulda bi yerde gösteriyordu bide ekrana tam oturmadı
  • LG T315i'de radyo özelliği var mı? Biraz araştırdım kimi site var diyor kimi yok. Aklım karıştı.
  • merhaba

lg optimus black kullanıyorum. problemim şu gps çok yavas üstü tamamen açık bir yerde 10 dakika da buluyor. hatta coğu zaman bulmuyoır bile. fasterfix ile ntp ayarını türkiye bile yaptım yine aynı. nasıl çözeriz bir bilginiz var mı?
  • LG GM 735 ekran dokunmatiği çalışmıyor,
    bu ne demek oluyor telefon çalışmıyor,
    telekom dan almıstım 2 yıl olmadı daha garantisi devam ediyor olsa gerek adanada nereye götürebilrim
  • arkadaşlar LG BL40 kullanıcısıyım forumlardan duyduğum müzik çalar problemi bende de ortaya çıktı bende seviniyodum bi bende yok diye yalnız genel problemlere göre biraz farklı müzik çalara girdiğimde donma veya takılma olmuyor başlatılıyor yazdıktan sonra öge yok diyor forumda arkadaşın biri factory resetle düzeltebilirsiniz demiş denedm ama olmadı varmıdır bi çözümü yardımlarınızı bekliyorum
  • S4 yazılımı nedir?telefona nasıl yüklenir?
  • merhabalar

BL40 model telefonum var fakat fazla bilgi sahibi olmadıgım icin bazı sorularım var;

1) E posta hesabı olusturamıyorum Microsoft Exchange den şirket maili acmak istiyorum, tum bilgilerimi girmeme ragmen giris basarısız veya senkranize edilemedi hatası alıyorum.
    (ilk giriste e-posta adresi ve sunucu adresini yazıyorum ALAN yazan kısmı bos bırakar geciyorum)

2) Herhangi bir isletim sistemi yuklenebiliyormu, internette gezinmesi cok zevksiz ve hic bir uygulama indiremiyorum.

3) Guncellestirmelieri illaki pc suit den mi yapmak gerekiyor veya guncelleme yapmadım hic eksik kalmısmıyımdır ?

simdiden yarımınız icin tesekkurler
  • Merhaba. LG KP500 üm var. Telefonum 9 aylık. Ocağın 1 inde teknosadan almıştım. Telefonumun bletooth unda bi sorun var kimseye bişey atamıyorum. Daha yollamaya bile başlamadan bağlantı kesildi diyor. Başkasında denediğimde adının doğru olduğundan emin misiniz gibi sorular soruyo yarın telefoncuyada göstericem ama sizede sorıyım dedim. Birde başka bi sorunum var. Kulaklıkla şarkı dinlerken müzik sesi geliyo ama insan sesi gelmiyo neden olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlrshngy -- 16 Ekim 2011; 21:53:56 >
  • arkadaşlar merhaba. Belki bana da yardımcı olabilirsiniz. LGKG290 telefonum var. Şarj aleti ile şarj olmuyor. Gösterge gösteriyor sanki şarj oluyor gibi ama kısa süre sonra gidiyor. Mecburen dışarıdan bir charger ile şarj ediyorum. O da hoş olmuyor sökünce telefon kapalı kalmak zorunda kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Telefonda ana sayfa butonuna basınca çalışmıyor oyundayken fln çıkmadan hiçbir işlem yapamıyorum önceden direk basınca ana sayfaya atıordu servisten gelince böyle oldu yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar.
  • LG P350 Optimus Me telefonum war.wifiyi acıyorm.modemın şifresini giriyorum ve kimlk dogrlanıyor vs vs fln sonra basarısız dıyor napcm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrx

LG P350 Optimus Me telefonum war.wifiyi acıyorm.modemın şifresini giriyorum ve kimlk dogrlanıyor vs vs fln sonra basarısız dıyor napcm.

Cihazın firmware i güncel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

LG P350 Optimus Me telefonum war.wifiyi acıyorm.modemın şifresini giriyorum ve kimlk dogrlanıyor vs vs fln sonra basarısız dıyor napcm.

Hayir galiba.firmware ney nasl guncelliyecegim.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Lg mobile sitesine gir yazılım guncellemeyi bul.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lg mobile sitesine gir yazılım guncellemeyi bul.

Girdm.Yazilim guncelleme aracini indirdim.nasil yapicam.?

• Usb kablo ile yapacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Usb kablo ile yapacaksın

Tamam sagolun.
  • lg optimus black cihazım var nova rom yükledim 1 haftadır sorunsuz kullanıyordum bugün telefon çekmemeye başladı sonra pilini çıkarttım tekrar takıp başlata bastım lg yazısı geldi biraz bekletti siyah ekran birtürlü geçip cihaz açılmadı ne yapmam gerekiyor ?
  • LG 310i de video izleyemiyorum bir el at üstat.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.