Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
21
Favori
169.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazilim sürüm tarihi nedir?

    Ekranı yapabilecek misin ki
  • slm arkadaslar,

    ben gecen hafta bir tanidiga LG GW620 aldim, ondan sonrada daha iyi olsun diye opetna ile Android 2.2 yükledim,

    ama telefona arama gelmiyor, arayan kisi direk mesgule düsüyor, ben aramadan sonra, arama kaydinda aramalari görüyorum,

    bu durumu bir türlü düzeltemedim, fabrika ayarlarina döndürdüm yine ayni,

    bu sorunu nasil cözücegimi bilen var mi acaba,
    eger bu sorun cözülmezse cihazi tekrar orjinal sürüme döndürmek istiyorum, hatta bunu denedim ama LG kendi update programi telefonu tanimiyor
    (bilgisayar-windows7- telefonu tam tanimiyor veya yanilmiyorsam HTC olarak görüyor )

    telefonu orjinal haline döndürebilirmiyim acaba, bu konuda da fikri olan var mi ?

    cok zor durumdayim lütfen acilen yardim edin, tesekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemad -- 16 Şubat 2011; 18:06:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emreün

    Lg gd900 crystal kullanıyorum ve şuan telefon iptal nerdeyse
    1-şarj fullken birden batarya az diyor internet tarayıcıya falan girince 2-3 kere daha diyor sonra kapanıyor.
    2-sabah akşam takılı bıraktım bir gün hala şarj oluyor gösteriyordu telefon full şarj görmedim 2-3 haftadır hep doluyor şarjdayken ama bitmiyor dolması.
    3-Batarya boşken(tel kapalı) şarja takıyorum ve açıyorum telefonu sonrasında şarjdan çekiyorum kapanıyor.Ama telefon açıkken şarja takıp çektiğimde yine açık bu sorun yok.
    4-telefon şarjdayken dokunmatik hiçbiryerini kullanamıyorum bazen.
    5-çok ufak darbelerle kapanabiliyor.

    edit : geçen hafta hiç açılmama durumu oldu 2-3 gün bekledim sonunda açıldı şarja tak çek herşeyi denemiştim açılmamıştı sonra birden açıldı.

    Anlayacağınız hataların hepsi şarj/batarya kaynaklı ama çekmediğim sorun kalmadı her çeşit batarya şarj sorununu gördüm.



    Arkadaşım aynı telefondan bende de var bu başlığı görmediğim için başlık açtım. Ben de aynı şekilde bitmeyen problemlerdn çok sıkıldım. Batarya problemleri ve sürekli kilitlenmelerinin yanı sıra sabah alarmı kafasına göre bazı günler çalmadığı için de zor durumda bıraktı. Artık telefonu çöpe atıp atmama arasında kararsızım. Verdiğim paraya yazık oldu. Eğer bu problemlerine bir çözüm bulursan lütfen buradan beni de bilgilendirebilirmisin. Teşekkürler.




  • LG KG800 var pil'in hemen üzerindeki klips kırılmış dolayısı ile pil durmuyor yerinde onun için yedek parça nasıl temin ederiz komplemi değiştirmek gerekir yoksa o parçayı ayrı alabilirmiyiz arkadaşlar... _?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J_skellington

    LG KG800 var pil'in hemen üzerindeki klips kırılmış dolayısı ile pil durmuyor yerinde onun için yedek parça nasıl temin ederiz komplemi değiştirmek gerekir yoksa o parçayı ayrı alabilirmiyiz arkadaşlar... _?

    Servis daha iyi bilir siz verin para isterlerse sizden onay isterler.
  • Kardeş geçen bugün abim Bl40 aldı ama simi okumuyor neden anlamadık doğru da taktğımıza inanıyoruz çünkü orada yazıldığı gibi taktık ne gibi bir sorun olabilir. hepsiburadadan almıştık.
  • selam lg bl40 telefonum wifi ye baglanırken kendi kendine kapanıp yeniden açılıyor nedendir versiyon V10h yüklü .. ?
  • slm bende lg kg290 var bu telefona atıgım hiçbi programve oyunu çalıştıramıyorum atııgım seyleri tanımlamıyor nasıl yardımcı olabilirsiniz
  • Bende bl40 var, müzik uygulamasına girince telefon donuyor ve bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum, reser attım fabrika ayarlarına geri döndüm fakat sonuç yok, şimdide rehber sim kart listesini görmüyor, yapacak birşey var mı yoksa servise mi göndermek gerekiyor ???
  • merhaba bugün optimus one p503 aldım neyse telefonu kurcaladık falan özelliklerine baktık şarjı bitirdik şarj etmek için telefonu pc ye taktım kapalıydı telefon. bir mesaj beklediğimden açmak zorunda kaldım pin i girdim ancak telefonda şebeke gözükmüyordu. belki usb den bağlı diye mod larda değişiklik olmuştur diye düşündüm telefonu uçak moduna alıp çıkarmak istedin bunu yaptığımda benden puk istedi. müşteri hizmetlerinden puk alındı vs derken tekrar aynı işlemler ardından puk kilitlendi çıldırmamak elde değil sorun ne olabilir bu arada ilk puk u girdiğimde şebeke hala yoktu.. (başkalarının telefonu çektiği halde) yardımcı olursanız sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furqan_deniz -- 18 Mart 2011; 17:03:41 >




  • sim kartı tekrar çıkarıp tak. Düzelir. Pin 2 ve puk 2l hakkın hala vardır.
  • puk u girmeden önce simi çıkarıp tekrar taktım ama yok fayda etmedi. kitlenmesi için hatalı giriş yapmam gerek diye düşünüyorum uçak moduna sokup çıkarınca neden böle bi durum oldu çözemedim. tel şarjdayken açtığımda şebeke olmamasıda ayrı bi handikap..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furqan_deniz

    puk u girmeden önce simi çıkarıp tekrar taktım ama yok fayda etmedi. kitlenmesi için hatalı giriş yapmam gerek diye düşünüyorum uçak moduna sokup çıkarınca neden böle bi durum oldu çözemedim. tel şarjdayken açtığımda şebeke olmamasıda ayrı bi handikap..

    Sim kartını eski tel varsa onda aktive et öyle kalsın. Sonra telefonunu lg update programı ile update et. Teller geldikten sonra 2 yada 3 yazılım geldi türkiye p503 e
  • p503 kullanıyorum üstten inen seyde wifi ve 3g kapalı olmasına rağmen para gidiyor..Hergün 2-5 tl arasında bu fiyat.Bunu karşılayamıyorum..Çözüm lütfen.
  • telefona market yükletmek için mecidiyeköye gidicektim sanırım orda bu update işleminide hallederim.. teşekkürler yardım için bu arada bilgisi olan varmı yarın açıkmı mecidiyeköy servisi?
  • spy cihaz zaten o kadar gidiyor benım arkadasımdada var şarj 1 gün dayanıyor.(p503 var 1 gün dayanmıyorxD)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hazeyns

    p503 kullanıyorum üstten inen seyde wifi ve 3g kapalı olmasına rağmen para gidiyor..Hergün 2-5 tl arasında bu fiyat.Bunu karşılayamıyorum..Çözüm lütfen.


    Bildirim ekranını aşağı çektiğinizde gelen simgelerden telefon şeklinde olan data iletişimini tamamen kapatıp açmaya yarıyor. Onu kullanmanızı öneririm, sanıyorum sağdan 2. ikon.
  • onu kapattım hepsi kapalı dediniz en soldan 2.se üstünde x var onuda kapattım ne yapcam bilmiyorum.
  • s.a. ustam lg kf 600 telefonum var kayar kapağı kapattığım zaman ekrandaki herşey görünüm bozuk vcd gibi bazen komple gidiyor bazen tek üst taraf gidiyor alt kalıyor böyle sorunum var yukarı açıldığı zaman bazen düzeliyor bazen düzelmiyor kaç kere kapatıp açtım fabrika ayarına döndüm düzelmedi sorunum nedir? 2. sorunum çektiğim fotoğrafları pcye atarken ince bir çizgi halinde çıkıyor sonra paintle görünüm ufaltıyorum kaydediyorum yine ince çizgi halinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurkiray

    s.a. ustam lg kf 600 telefonum var kayar kapağı kapattığım zaman ekrandaki herşey görünüm bozuk vcd gibi bazen komple gidiyor bazen tek üst taraf gidiyor alt kalıyor böyle sorunum var yukarı açıldığı zaman bazen düzeliyor bazen düzelmiyor kaç kere kapatıp açtım fabrika ayarına döndüm düzelmedi sorunum nedir? 2. sorunum çektiğim fotoğrafları pcye atarken ince bir çizgi halinde çıkıyor sonra paintle görünüm ufaltıyorum kaydediyorum yine ince çizgi halinde

    Yazılım problemi olabilir. 1809#*600# deneyerek service menüden fw versiyonuna bak aman dikkat fac reset yapma:) Sonra teleservice e telefon et bu telefonun son fwsinin kodu ne diye bak bakalım ne diyecekler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.