Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg L7 telefonumu nasil orginal haline dondururum. Rom falan yuklemistim de simdide garantiye gonderecem, sorun cikmasin istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar LG p970 telefonumda kulaklık simgesi takılı kaldı hiç bir şekilde gitmiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mskblt

LG P970 telefonuma İcs yüklemeye çalışırken bendede dondu ve kaldı.s/w upgrade please wait while upgrading bu yazı kaldı bataryayı çıkardım taktım halen aynı kalıyor hiç değişmiyor.Nasıl Düzelticem.%5 de takılı kaldı kardeş ilerlemedi 1 saatten fazla bekledim.sonra tüm programları kapattım.pc yi yeniden başlattım bu kez de pc suite telefonu görmedi.bişey yapamıyorum.
    Telefonu bu durumdan nasıl kurtarabilirim.
    Servise mi gönderiyim ne yapıyım.

kdz uploder ile yükleme yaparsan cihazın düzelir
  • İyi günler bende lg L760 cep telefonu var. Alalı 5 ay kadar oldu dünden beri bluetooth açılmıyor. Açıyorum açılıyor diyor ama sonra açılmıyor. Neden olabilir yarrdımcı olabilirmisiniz

• Arkadaslar telefonumun sag ust tarafinda ekran cerceveden ayrilmis karanlik bir ortamda bakildigin da beyaz isik gozukuyor ve elimle bastigim da asagi gidip geliyor! Sadece sag ust taraf ve cihazi hic dusurmedim kilifla kullaniyorum
    Bu sorun icin garantiye vermeliyim mi cihazin acilmasi basimi agitir mi( basari garantili)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kawaemo

Arkadaslar telefonumun sag ust tarafinda ekran cerceveden ayrilmis karanlik bir ortamda bakildigin da beyaz isik gozukuyor ve elimle bastigim da asagi gidip geliyor! Sadece sag ust taraf ve cihazi hic dusurmedim kilifla kullaniyorum
    Bu sorun icin garantiye vermeliyim mi cihazin acilmasi basimi agitir mi( basari garantili)

Alalı kaç gün oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

Orijinalden alıntı: Kawaemo

Arkadaslar telefonumun sag ust tarafinda ekran cerceveden ayrilmis karanlik bir ortamda bakildigin da beyaz isik gozukuyor ve elimle bastigim da asagi gidip geliyor! Sadece sag ust taraf ve cihazi hic dusurmedim kilifla kullaniyorum

Alalı kaç gün oldu

3 ay olmadi vodafone dan aldim

• LG G2'de Sorun Yaşayan Arkadaşlar Varmı Cevap Olarak Yazarlarsa Sevinirim Bende Almayı Düşünüyorumda.
  • nightxx N kullanıcısına yanıt
    Alırken Keşke Sigorta Yaptırsaydın Telefonu Falan Değiştiriyorlar Eğer Bişey Olursa.
  • Merhaba arkadaşlar
    LG G2 cihaz var elimde. google play store dan hiç bir şey indiremiyorum aynı zamandada youtube uygulamasından arama yapabniliyorum fakat videoyuyu oynatmıyor. arkadaşın cihazında denedik oynattı. Bu sorunu çözebilen varmı?
  • Merhaba ,
    Optimus G telefonum bulunmakta. Çok nadir olmakla beraber arada telefon kendini resetliyor. Neden olabilir acaba.
  • adamlardan teknik destek istiyorum ctrl+v yapıyor başka birşey yok. bu prada var bende 3.0 p940 bunun adnroidi nasıl yükseltebilirim? bilen varsa Allah rızası için bir yardım etsin.
     LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Burayaundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhll -- 24 Ocak 2014; 11:50:50 >
  • bhll B kullanıcısına yanıt
    Pc suit yükle varsa güncelleme yükler sana yönlendirme ile.
  • merhaba bnde lg g2 var arada ekranda titreme oluyor.çizgi gibi bi anda kayboluyor fazla sürmüyo neden olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPAEL_ -- 24 Ocak 2014; 15:32:52 >
  • megrison M kullanıcısına yanıt
    Bendede LG P705 VAR ondada aynı sorun var kardeş çözdüysen bilgi verirmisin???
  • Arkadaslar ben teknosadan 6 gun once lg g2 aldım fakat lg g2 nin kulaklıklarında cızırtı sesi geliyor ve kulaklığın ucu eğri ne yapmam gerekiyor geri versem alırlarmı yardım edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Arin Berke

Arkadaslar ben teknosadan 6 gun once lg g2 aldım fakat lg g2 nin kulaklıklarında cızırtı sesi geliyor ve kulaklığın ucu eğri ne yapmam gerekiyor geri versem alırlarmı yardım edermisiniz

kulaklık tipi eğri zaten.ama cızırtı filan olmaması lazım
  • merhaba arkadaşlar lg l5 telefonum var aradığımda agizeden ses gelmiyor hoperlör açtığımda ses geliyor ne yaptıysam olmadı ayrıca üstte bulunan kulaklık simgesi silinmiyor yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkaslar ben fasla anlamam ama benim telfon lg p880 sorunum ise veri baglantisini aciorum internete girmior paket oldugu halde.... asiri donma oluyor..... toplu 10 mesaj gonderdigimde. Izin istiorr ... ben izin verince karsi tarafa arka arkaya ayni mesaj defalarca gidiyor.... ve bazen durup durduk yerde simkart yok uyatisi gelior ne yapabilirim ?

• valla pc suitede ile de olmadı. bende lg türkiyeye gönderdim telefonu 1 haftada 4.0.4 androidi yükleyip geri gönderdiler şimdi LG PRADA telefonum sorunsuz maşallah=)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.