Didim Bursa Arası Gezi Planı
Merhaba arkadaşlar.
Eylül ayının başında Bursadan Didim'e nasipse tatil gideceğiz. Cumartesi günü otel çıkıyorum, cumartesi akşam üzerine kadar otelde takılıp çıktıktan sonra gezerek Bursaya dönmeyi düşünüyoruz.
Cumartesi günü biryerlerde kalıp Pazar günü gezerek dönelim diye düşünüyoruz.
Size sorum şu; Didimden Bursaya dönerken nerelere gidebilirim tavsiyede edeceğiniz yerler veya bi plan var mıdır? Bilen yada daha önce giden gezen göre arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
İnternetten araştırdım biraz ama pek fazla birşey göremedim. Şimdiden çok teşekür ediyorum.
Kuyumcu satış yaparken nasıl hesaplar
Merhaba arkadaşlar.
Bu işlerden anlayanlar bi anlatabilir mi kuyumcu 22 ayar bilezik satarken nasıl hesaplar? Mesela 22 ayar 19,63 gr bileziği kuyumcu satarken hesaplar?
Whatsapp Kurulum Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Whatsappta yanlışlıkla tüm verileri temizle seçeneğine bastım ve verileri temizledi. Whatsapp a tekrar girdiğimde sıfırdan kurulum yapılan ekran geldi.
Telefon numaramı yazıp ilerlediğimde ''Bağlanamıyor.Lütfen daha sonra tekrar deneyin'' hatası oluyorum. İki gündür böyle. Bu sorunla karşılaşan ve çözen oldumu? Lütfem yardım edin.

HONOR MAGİC WATCH 2 SES SORUNU
Merhaba arkadaşlar. Honor magic watch 2 akıllı saatim var 4 ay oldu alalı sesli görüşmede önceden karşı tarafa sesim gidiyordu fakat son iki haftadır gitmemeye başladı. Karşı taraftan ses geliyor ama benim sesim gitmiyor. Bunun nedeni nedir böyle birşeyler karşılaşan oldu mu acaba?
|
CAM BALKON FİRMA TAVSİYESİ
Merahab arkadaşlar. Balkonuma cam balkon yaptırmak istiyorum Bursada piyasada çok fazla bu işi yapan firmalar var hangisi iyidir kötüdür hiç bir fikrim. Önerebileceğiniz cam balkon firmaları neledir?
KabloNet Tecrübeleriniz İçin Yardım Lütfen
|
Dizi tavsiyesi bekliyorum
|
Bluetooth kulaklık bağlantı sorunu
Bluetooth Kulaklık Önerisi
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 189
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0