değişiklik olsun diye ilk defa lg marka telefon almayı düşünüyorum lg nin k750i ye benzer radyolu ve ses kalitesi güzel hoparlörden yüksek çıkan 2 mp kamralı bi cep telefonu var mı?varsa hangi modeller acaba yardımcı olursanınz sevinirim şimdiden tsk edrim
quote:
Orjinalden alıntı: gokhants61
değişiklik olsun diye ilk defa lg marka telefon almayı düşünüyorum lg nin k750i ye benzer radyolu ve ses kalitesi güzel hoparlörden yüksek çıkan 2 mp kamralı bi cep telefonu var mı?varsa hangi modeller acaba yardımcı olursanınz sevinirim şimdiden tsk edrim
KG300 modeli belirttiğin özellikleri taşıyor.Onu inceleyebilirsin.
ben hiç önermem ama LG C3400 hepsinden iyiymiş gibi gözüktü bana ama ... başka tel modelelri varken neden LG onuda anlamadım arkdaşım bi hevesmi_?
quote:
Orjinalden alıntı: kampüs61
ben hiç önermem ama LG C3400 hepsinden iyiymiş gibi gözüktü bana ama ... başka tel modelelri varken neden LG onuda anlamadım arkdaşım bi hevesmi_?
LG firması C3400 den sonra ona benzeyen daha üst model bir telefon çıkarmadı.2 Mp kamera,artırılabilir hafıza,mp3 çalar vb.Kısacası ona benzeyen şık ve kibar başka kapaklı bir LG modeli daha yok.(KG810 modelini örnek vermeyin onun gibi değil)
eğer lg telefon almayı düşünüyorsan kg300 al...bende ondan var ve de çok memnunum...