Şimdi Ara

Lg Smart tv Wifi Sorunu ACILL LUTFENNN... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
16
Favori
169.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • azizsüzer A kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar. Aziz Bey allah razı olsun gerçekten sorunum çözüldü. Yaklaşık 1,5 aydır sıkıntı yok arkadaşlar. Sıkıntı olursa yazarım tekrar. Korkmanıza gerek yok sadece dikkatli olun. Bantları açtığınız zaman işlem tamamdır. Yalnız kablolaları kesmemeye dikkat edin çünkü biraz hassaslar. Televizyon modelim Lg 49uk7550
    26.10.2021 tarihi itibari ile 1,5 ay olmuştur çok şükür sıkıntı yoktur.
    Güncelleme: Tarih 22.11.2021 arkadaşlar maalesef hata yine tekrarlamaya başladı. Ne yapacağımı bilemedim. Servise kartı değiştireyim dedim ilerde yine sıkıntı olursa diye korkuyorum. Mi box s alacağım heralde. Çünkü uğraşamıyorum. Şimdi almam mi box s, kartı değiştiririm ama yine olursa bu seferde mi box s zamlanırsa çok üzülürüm.
    Güncelleme 2: Tarih 03.12.2021 arkadaşlar içini açıp acaba düzeltmediğim kablo var mı diye baktım ve alt tarafta bir kablonun daha ayrık olmadığını gördüm ve düzellttim sıkıntı yok şu anda yine problem olursa yazarım.

    Guncelleme: Tarih 16.05.2022
    Arkadaşlar Şubat'ın başında anakartın her yerine kontakt sprey sıktım ve çıkarılabilen bütün kabloları çıkartıp tekrar taktım, bundan önce 2 kere kabloları ayırma işlemi yapmıştım ikisinde de yaptıktan iki ay sonra aynı sorun oldu ama şu anda 3 ay oldu sıkıntı yok ama ileride sorun çıkabilir, yine de denemek isteyenler bu yöntemi de denesin diye bu yöntemi anlatıyorum. Kontakt spreyin fotoğrafını ekliyorum,normal çarşıdan aldığım bir spreydir. Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emr4545 -- 16 Mayıs 2022; 14:40:6 >




  • azizsüzer A kullanıcısına yanıt
    Aziz bey herkes sorunu çözmüş bu şekilde fakat ben açtım mavi bantları çıkarttım biraz ayırdım kabloları fakat yine Wi-Fi kontrol ediliyor diyor .çıldıracağım vallahi neden olabilir aceba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. Üşenmedim yarım saatte açıp bantları söküp kapattım ve oldu. O şerit kablolarin birbirine degmesiyle sanırım boylamsal balans oluşuyor. Bu da birbirlerini etkileyerek WiFi etkiliyordu. Çok iyi çözüm bulmuş arkadaş. Teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • azizsüzer A kullanıcısına yanıt

    Hocam işin gücün rast gitsin. Sayende çözdüö problemi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun bu konuyu açıp sorunu çözmeme yardımcı olanlardan aynı sorun bende de vardı wifi kablosu ile kumanda kablosu birbirlerine bantlanmış şekildeydi iki kabloyu ayırdım birbirinden sorun çözüldü.



    Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • azizsüzer A kullanıcısına yanıt

    Allah senden razı olsun lg 55 ınch televizyonumuz wıfı bağlantısı kopma sonucu arada bir girer olmuştuk ayrıca televizyon seyrederken donmalar takılmalar oluyordu.

    Aynen dediğiniz gibi arka kapağı çıkardım sizin panelin aynısı karşıma çıktı eldiven giydim mavi bantları çıkardım kürdan yardımı ile kabloları birbirinden ayırdım.

    Eldiven sayesinde biraz daha güvenli hareket ettim başka hiçbir yere değmemeye özen gösterdim.

    İçerisindeki hafif tozlanmayı üflemek suretiyle temizledim ve sonuç :

    Wıfı de donmalar takılmalarda düzeldi çok teşekkür ederim

    Bir çok kişi ile görüştüm ana kart bozuk dediler falan dediler filan dediler ama öyle değilmiş işte boşuna çokca parlar vermeyin korkmaya gerek yok açıp kapatırkende bantları söküp kabloları ayırırkende biraz dikkatli olmak yeterli herkesin yapacağına inanıyorum.

    Sağlıklı mutlu günler dilerim paylaşımı yapan arkadaşa çok teşekkür ederim.Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN... 





  • Arkadaşlar bu işlemi yapanlar sonradan tekrar bozulma gibi bir durum oldu mu? Kabloyu aliexpressten falan bulup değiştirsek daha iyi olmaz mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvven -- 5 Aralık 2021; 9:36:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • azizsüzer A kullanıcısına yanıt

    aziz beyciğim bu girdiyi size teşekkür etmek için yazıyorum.


    LG49SJ800V model televizyonu kullanmaktan nefret eder hale gelmiştik. kapağı açıp kablolardaki bantı söktük, sorun çözüldü. Yaklaşık 1 ay kadar oldu kullanıyoruz bu şekilde hiçbir takılma, donma ve kopma olmadan.


    Çok teşekkürler, elinize emeğinize sağlık Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN... Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN... Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN... 

  • Aynı sorun bende de bulunuyordu açtım yaptım şimdilik düzeldi gibi duruyor uzun kullanım testi yapmak gerekli,burada olanları güncelleyip bilgilendirmek daha doğru olur,ama sorunun kaynağının daha öncede bir arkadaşın belirttiği gibi kabloların birbirine yapışık olmasından dolayı olduğunu zannetmiyorum çünkü o kablolar televizyon alındığından beri o vaziyette bende 2 yıl süre geçtikten sonra wifi sorunları başladı,soket girişlerindeki oksitlenmeden dolayı olması büyük ihtimal benim şahsi fikrim. Biz kıpırdatırken bir şekilde tam temas haline geçmiş olabilir tekrardan. Eğer tekrar ederse soket girişlerine kontakt sprey sıkarak temizlemek gerçekten kalıcı bir çözüm olacaktır diye düşünüyorum,şimdilik götürdüğü yere kadar bende bu şekilde devam edeceğim,eğer tekrarlarsa sprey temizliğini deneyeceğim,burayada güncelleme olarak girerim gelişmeleri,herkese smart dünyalarında iyi eğlenceler :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Hocam Allah senden razı olsun, bir aydır çile çekiyordum sayende yarım saatte işi çözüm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.. Aldığımdan beri Netflix te 5-10 dakka bazen 1 saat sonra bağlantı kopuyor. TV yi kapatıp açtıktan sonra düzeliyor yine aynısı oluyor. TV yi açtım.. Mavi bant göremeyince kapattım. Fazla da kurcalamadan kapattım. Allah rızası için şu resimde hangi kabloyu birbirinden ayırayım.. Hangi bantı sökeyim. Yardımcı olurmsunuz.
    Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a bende LG 55sm8000 var bende wifi hız düşüyor fabrika ayarlarına getirdim 1 ay kadar normal di yine yapmaya başladı 24 MBT hız dan 0.3 e kadar düşüyor servisi çağırdım anakart da arıza olduğu ondan yapdigini yeni anakart a 1.400 TL dedi bende yapdirmadim TV seyrederken bı sıkıntı yok internet ile TV+ vadofone TV IPTV yi kullanırken oluyor benim sorun da kablo daki bantları halledersem duzelirmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrttgl M kullanıcısına yanıt

    Televizyonun içini açıp sadece bir bantı söküp biraz soluna tekrar yapıştırıp TV yi tekrar toplamıştım. Ne olduysa sorun çözüldü. Hiç takılma, İnt. kopma olmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhangutan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar aynen sizin dediğiniz gibi yine tekrarladı,kontakt sprey sıkmayı düşünüyorum ama sadece wifi soket kısmına mı sıkacağız yoksa bütün soketlere mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 55UK6950Plb modeli 3 yıl sonra aynı sorunları yaşamaya başlamıştı. wifi kopuyor bağlantı hızı düşüyor geri geliyor kumanda ve tv aralıklı olarak kitleniyordu.

    yazıdaki gibi bende kapağı açarak kabloların bantlarını söktüm ve wifi soketini çıkarıp geri taktım. 3 gündür sorunsuz çalışıyor sorunun soketlerde zamanla oluşan bir durum olduğunu düşünüyorum. ileride tekrar olursa tekrar yaparım en kötüsü kablo veya wifi modülünün değiştirilmesi yeterli olacaktır.

    08.02.2022 de yaptım. Tv açmak denilince çok sakat işmiş gibi geliyor ama gelmesin basit yapabilirsiniz.


    Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...

    Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...




  • Emr4545 E kullanıcısına yanıt

    Wifi bağlantı girişlerine sıkman yeterli olacaktır, diğer soketlere uygulama bence

  • mustafask M kullanıcısına yanıt

    Ben yaptım şimdilik düzeldi ne kadar gider bilmiyorum, şimdiden 1400 servise vereceğine deneyip gerekirse ileride yaptırman daha mantıklı bence. kendim uygulayıp olduğunu gördüğüm için söylüyorum.

  • Mitraldim M kullanıcısına yanıt
    Servis 1400 tl ne parasıymış öyle acaba, bir de siz de mi kontakt sprey kullandınız yoksa kabloları mı ayırdınız sadece

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emr4545 E kullanıcısına yanıt

    ben sprey kullanmadım kabloları düzenledim sadece

  • Mitraldim M kullanıcısına yanıt
    İşte ben de iki kez denedim 2 ay sonra bozuldu yine son çare kontakt sprey deneyeceğim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.