Şimdi Ara

Lg Smart tv Wifi Sorunu ACILL LUTFENNN... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
16
Favori
212.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun zamandır bu sorun bende de vardı, konuyu geçen aylarda bulmuştum ama TV' yi açmaya üşendiğimden bırakmıştım :) Dün artık film izlerken sürekli kopmasından, geldiğinde de çamur gibi düşük kalite de izletmesinden yeter dedim açtım kapağı :)

@azizsüzer hocamıza tekrar teşekkür ediyorum, bende aşağıdaki fotoğraftaki Wifi yazan kablo grubunu ayırıp, soket girişlerindeki bükülmeleri düzeltip birazda baştan savma bantlayıp kapattım :)

Sonuç; uzun zamandan sonra ilk defa 4k film kesintisiz izleyebildim :D Kopma sorununu biliyordum ama diyordum heralde internetim yetersiz o yüzden 4k izletmiyor ama wifi performansı da kendine geldi.

Çoğu arkadaşta sorun tekrar etmiş, bakalım benim ki ne kadar devam edecek. Ama eğer sorun tekrar ederse bir daha uğraşırmıyım, yok :) Takarım ethernet kablosunu artık o şekilde kullanmaya devam ederim.

Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...

• M_Arslan kullanıcısına yanıt

Hocam sorun keşke sadece wifi sorunu olsa ethernet kablosu takarak bu sorunu çözemezsin. Bu sorun bütün sistemi etkiliyor. Bende en son geldi noktada tv hiç bir şekilde izleyemiyordum. Kendi kendine açılıp kapanıyordu. Şuan 9 aydır sorun yaşamıyorum çok şükür

• Arkadaşlar aynı sorunu yaşayacaklar için söylüyorum kabloların mavi bantı ile yada birleşik olması ile alakalı bir durum değil sorun zaman içerisinde oksitlenmeden kaynaklı devre temizleyici sprey ile kabloları soketlerinden söküp spreyi sıkın 15 yada 30 dakika bekletip çalıştırın sorunun çözüldüğünü göreceksiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Devre temizleyici sprey nereden bulunur marka falan var mı?

Bir sureden sonra o da ise yaramiyor, butun soketleri soktum anakartila kadar butun devreleri spreyledim, 3 ay kadar duzelip sonra eski halkne geri donuyor

Bu islemler ne kadar cok tekrarlanirsa , duzelme suresi kisaliyor, lg pismanliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arka kapağı açıp tüm soketleri yerinden çıkarıp devrelerinde altına pamuk koyarak her yere güzelce sıktım sorunum çözüldü 3 yada 6 ayda bir bunu tekrarlayacağız anlaşılan

Hocam allah razı olsun, uyguladım ve tv kendine geldi resmen:)

Hocam selamlar tekrar yaptınız mı?

Bitane televizyoncuda yokmu bu sorunu ben şu fiyata çözerim diyecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwertr -- 27 Eylül 2025; 23:48:12 >

Kartı plastikten çıkartıp sıktım 10 dk kurumasını bekledim taktım Wifi falan çalıştı bu sabah TV yine kendini kapatıp açtı Wifi'yi kapattım, uzun süredir açık kapanma olmadı.

Wifi ile işim yok zaten Xiaomi Mi TV Stick var onunla medyayı idare ediyorum.

Size bir soru kartın neresine sprey sıkıyorsunuz yapan arkadaş bi foto falan paylaşırsa ya da paylaşan varsa beni de haberdar edebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

• Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...tesa bilişim | türkiye'nin en büyük televizyon parça mağazası
    WİFİ MODÜÜL
    https://www.tesabilisim.com/wifi-moduul

Bu arada bi arkadaşın paylaştığı Tesa Bilişim'in adresi bana çok yakın olduğu için uğrayıp modül sordum bir tane çıkma kart çıkardı 1500 TL dedi ama çıkma olduğu için almadım sıfır da olsa sorunumu çözer mi bilmediğim için yanaşmadım.

Kronik sorunu söyledim kablo arızası olabileceğini söyledi.

Yani anakart ile Wifi modülü arasındaki kablodan yeni bir tane sorunumuzu çözer mi diye düşünmeye başladım.

Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...Yunusyuksel55youtube
    Not! Bilgi ve yeteneyi olmayan arkadaşlar sorumluk tamamen sizdedir.(Genel bilgi her arza wifi kopması bu sebepten olmaya bilir benim kendi cihazımda tesbit edilmiştir.)
    https://www.youtube.com/watch?v=coBRg-B3bMI

1. Wi-fi bağlanmıyor/Modemi görmüyor

2. Akıllı kumanda düzgün çalışmıyor

3. Bluetooth cihazları bağlanmıyor

4. Televizyon uydu receiver'inden sadece vertical yayınları veya sadece horizantal yayınları gösteriyor veya sadece TRT yayınlarını gösteriyor.

Daha önceki mesajlarda arkadaşlarımız tarafından belirtilen servis sağlayıcı ülkeyi değiştirmenize rağmen sorun düzelmediyse

LG akıllı televizyonlarda güç boşaltım işlemini yapmadan arka kapağı söküp kablolarla uğraşmayın lütfen. Kaş yapayım derken göz çıkartmayın. Eğer aşağıda belirttiğim işlemleri uyguladıktan sonra sonuç alamazsanız kapağı sökersiniz. Akıllı tv'lerin alt bileşenlerinde bir kaç yıl kullanımdan sonra aşırı güç birikmesi olabilmektedir. Bu aşırı biriken güç boşaltılınca çoğu zaman sorun ortadan kalkmaktadır

1. Televizyonu kapatın

2. Elektrik fişini çekin

3. Televizyon üzerindeki açma/kapama tuşuna basın ve 20 saniye süreyle basılı tutun.

4. TV elektrik fişini takın ve wi-fi'ye bağlanmayı deneyin

İnşallah sorununuz bu şekilde çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balonimg -- 6 Ocak 2026; 19:21:14 >

• azizsüzer A kullanıcısına yanıt
    işe yaradı çok teşekkür ederiz

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • Balonimg B kullanıcısına yanıt

Maalesef hizmet sağlayıcısı değiştirdim, güç boşaltımı yaptım fayda sağlamadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.