Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
133.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu adamlar resmen turk tuketıcılerle dalga gecıyollar.hala bılıncsız bıseyden anlamıyan insanlar sanıyollar heralde yazıklar olsun valla..
  • Ya LG'nin asıl bu bilinçsiz çalışanlarına yol vermesi gerekiyor.
    Hepsi nasıl çalışıyolar LG gibi bir firmada anlamış değilim.

İlk diyaloğumu anlatayım, yorum sizin :

- Buyrun ben Serkan nasıl yardımcı olabilirim?
    - Serkan Bey, iyi günler ben bir ürünün ülkemize geliş tarihi hakkında bilgi almak istiyordum da...
    - Evet efendim, buyrun?
    - LG KC910 Renoir.
    - Efendim ?
    - KC910 modeli Renoir (Renua diye telaffuz ediyorum tabi)
    - Bu söylediğiniz telefon mu, emin misiniz?
    - Elbette, Avrupa'da satışta şu anda.
    - Hmmm.. dedi KVK ya yönlendirdi.

Benim anlamadığım şu ki kardeşim bu senin işin. Sen neden takip etmiyorsun gündemi?
    Ne çıkmış neler tanıtılmış neden bakmıyorsun?
    Kendini neden geliştimiyosun, ekmek yiyorsun o kapıdan...

Böyle adamlar çalışırsa bir şirketin müşteri hizmetlerinde
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şaka mı bu yaa Acaba çaycı falan mıydı Serkan Bey Cihaz hakkında bilgisi olmasa anlardım ama bu telefon mu diyor
    Şuan gözümde Renoir'in alternatifi yok, yoksa hiç uğraşmazdım bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Ya LG'nin asıl bu bilinçsiz çalışanlarına yol vermesi gerekiyor.
    Hepsi nasıl çalışıyolar LG gibi bir firmada anlamış değilim.

İlk diyaloğumu anlatayım, yorum sizin :

- Buyrun ben Serkan nasıl yardımcı olabilirim?
    - Serkan Bey, iyi günler ben bir ürünün ülkemize geliş tarihi hakkında bilgi almak istiyordum da...
    - Evet efendim, buyrun?
    - LG KC910 Renoir.
    - Efendim ?
    - KC910 modeli Renoir (Renua diye telaffuz ediyorum tabi)
    - Bu söylediğiniz telefon mu, emin misiniz?
    - Elbette, Avrupa'da satışta şu anda.
    - Hmmm.. dedi KVK ya yönlendirdi.

Benim anlamadığım şu ki kardeşim bu senin işin. Sen neden takip etmiyorsun gündemi?
    Ne çıkmış neler tanıtılmış neden bakmıyorsun?
    Kendini neden geliştimiyosun, ekmek yiyorsun o kapıdan...

Böyle adamlar çalışırsa bir şirketin müşteri hizmetlerinde

Çok haklısın kardeşim yapılacak o kadar iş var ki... düzeltilmesi gereken o kadar yanlış var ki... Ve kaç kişi bunun farkında... işte orada kocaman bir boşluk var... "farkedebilmek"... o kadar büyük bir erdem ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 12 Ocak 2009; 20:27:46 >

• görünen oki lg ve ithalatci firmalar burdaki pazar payındaki düşüklüğü ve sektorun genel alıcı kitlesindeki şu anki düşüklüğü gözönüne alarak renoirınde malum yüksek bir fiyatla satılması muhtemel olduğu için pek fazla riske girmeden zamanın getireceği durumlara göre getirip getirmeyeceklerine yada ne zaman getireceklerine karar verecekler gibi, bu durumda bir kaç ay daha beklemek bence muhtemel, umarım yanılırız...
  • bende aradığımda bi bayan çıktı telefona bayana dedimki lg kc910 renoir hakkında bilgi almak istiyorum telefon 2 aydır yurt dışında piyasada türkiye ye ne zaman gelecek ve niye bu kadar geç kalındı diye, beni beklemeye alıp bi yerden bilgi aldı ve bana dediki en geç 2 ay içerisinde türkiye de olacakmış,tekrar söyledim peki niye bu kadar geç geliyor ki türkiye ye; sadece benim bildiğim bi sürü kişi bu telefonun türkiye ye gelmesini bekliyor.bayanın verdiği cevap fazla talep olmadığı için böyle geç geliyor.
    yorum sizin arkadaşlar fazla talep yokmuş,ya siz ürünlerinizi getirin bi güzel tanıtımını reklamını yapın bakayım talep oluyormu olmuyormu,çevremde daha bi sürü kişinin lg telefonlardan haberi yok.
  • @Noctivagant
    Bilgi için teşekkürler

@Reis-i Eagles
    Resimler güzelmiş, teşekkürler link için

@welat.
    Kesinlikle katılıyorum. Cihazı tanıtmadan insanlardan nasıl talep beklersiniz? İnsanlar böyle bir cihazın varlığından dahi habersiz. Ben o kadar ilgilenmeme, güncel olarak takip etmeme rağmen Révølvér hocamın imzasından görüp bulmuştum bu cihazı. Aralık ayına doğru ancak haberim olmuştu(Ağustos'ta duyurulan bir cihaz)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 12 Ocak 2009; 22:11:59 >
  • demekkı arkadasım bu ne demek ısını severek yapacaksın yoks ahıcbır seyden haberın olmaz.dedıgınız gıbı sen malını getırıp reklamını yapmazsan bısey satamazsın bunda lg nın turkıye guvensızlıgıde var tabı bızım mıllet koru korune nokıa cı bıraz.onun ıcın dıger fırmalar cekınerek gırıyollar pıyasaya iş gene bize düştü arkadaslar lg aramaya devam yani bu urunu getırtmek bıze dustu galıba metbey ayrıca sıze seslenıyorum sızde bu telefon ıcın donanım haberde bu baslıkta bır urun ıcın konu acıldıgını ve tuketıcının bu urunle ılgılendıgını mudurlerınıze ıletın bu sıteyı bı ıncelesınler lutfen....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

Bu ne saçmalıktır arkadaş yaa. KC910i de neymiş? Tamamen yalan. Zaman kazanmak için uydurulmuş bir model. Okurken güldüm sinirimden.
    Kullandığım cihaz bozuk, zamanında garantiye vermediğimden uzun süredir bozuk halde kullanıyorum. Mesajları okuyamıyorum hatta aramalarımı zorla yapıyorum. Birde MP3 çalarda bozuk, anlatmıştım zatenİdare idare nereye kadar idare edelim?!

Şimdi aradım KVK'yı, onlarda LG'yi arayın dediler 0212 289 99 99 numarasını verdiler..

bizim s.e de çektimiz sıkıntıyı sizde burda renoir.de çekiyonuz anlaşılan :) ama biz daha fazla bekledik halada bekliyoz hahaa yendik sizi :P

Ben bu bekleyişe ortadan dahil olanlardanım. Ama model arama ile geçen zamanla beraber Sony Ericsson bekleyenlere yetişirim. Zaten bazen gelip paylaşıyordum Sony Ericsson'dakilerle
    Şu işe bak yaa, artık kim daha çok bekledi yarışına girdik

ama haksızmıyım okadar laubalileşti bu telefon şirketleri bizde dalgaya vuruyoz:)

sankim bu LG.de sony.ye özeniyor :) neyse yav yaza kadar kim öle kim kala artık hangisi daha iyi telefon üretirse

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman75

demekkı arkadasım bu ne demek ısını severek yapacaksın yoks ahıcbır seyden haberın olmaz.dedıgınız gıbı sen malını getırıp reklamını yapmazsan bısey satamazsın bunda lg nın turkıye guvensızlıgıde var tabı bızım mıllet koru korune nokıa cı bıraz.onun ıcın dıger fırmalar cekınerek gırıyollar pıyasaya iş gene bize düştü arkadaslar lg aramaya devam yani bu urunu getırtmek bıze dustu galıba metbey ayrıca sıze seslenıyorum sızde bu telefon ıcın donanım haberde bu baslıkta bır urun ıcın konu acıldıgını ve tuketıcının bu urunle ılgılendıgını mudurlerınıze ıletın bu sıteyı bı ıncelesınler lutfen....

birde kardeş keşke bu site incelense ozaman sony ericsson piyasa lideri olurdu :) sony.ye model getir diye yalvarıyoz resmen gene tık yok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 12 Ocak 2009; 22:44:04 >

• Bugün bana telefon tavsiye olarak OMNIA alın keyfinize bakın diye tasvirlerde bulunan bir satıcı rastgeldi :)
    Ben de omnia 5 para etmez dedim :) Başladı da anlatmaya :) Bende bakın bu telefon daha Türkiye de yok ve omniayı 5 e katlar diyip kılıfıyla birlikte Güzel Renoirimi çıkarınca şaşırdı biraz Ardından ben anlatmaya başladım daha da şaşırdı Sonra Omnia 16 milyon renk dedi windows mobile işletim sistemi ,carl zeiss camera 5 piksel falan filan demeye başladı tekrar Ben de dedim ki ; o kadar yavaş ki omnia ben renoir ile 10 işlem yaparken omnia 3 işlemde kalır dedim. Menüler arasında jet hızında dolaşdım 120 fps video hayran kaldı lensine falan bayıldı telefonun

Arkadaşlar Renoiri şuan Türkiyede bana göre tek telefon ile kıyaslayabilirsiniz. O da Samsung'dan i8510 olacaktır kanımca.

• quote:

Orjinalden alıntı: ottoman75

demekkı arkadasım bu ne demek ısını severek yapacaksın yoks ahıcbır seyden haberın olmaz.dedıgınız gıbı sen malını getırıp reklamını yapmazsan bısey satamazsın bunda lg nın turkıye guvensızlıgıde var tabı bızım mıllet koru korune nokıa cı bıraz.onun ıcın dıger fırmalar cekınerek gırıyollar pıyasaya iş gene bize düştü arkadaslar lg aramaya devam yani bu urunu getırtmek bıze dustu galıba metbey ayrıca sıze seslenıyorum sızde bu telefon ıcın donanım haberde bu baslıkta bır urun ıcın konu acıldıgını ve tuketıcının bu urunle ılgılendıgını mudurlerınıze ıletın bu sıteyı bı ıncelesınler lutfen....

Arkadaşlarım çok ama çok haklısınız aynı sorunu sizden belki bin kat daha fazla içeriden biri olarak yaşıyorum. Bu arada tam da benim revolver'a söylemiş olduklarımı siz söylemeye başladıız, o da şuydu:

Gerçekten Renoir'in önemi bilinmiyor, zamanın Viewty'si ne ise Renoir de birazcık geliştirilmiş versiyonu o kadar diye düşünülüyor. Zamanında Viewty de satılmadığı için şimdilik KP500(Cookie) ve Prada 2'nin daha erken getirtilmesi düşünülüyor.

Onlara da hak veriyorum. Kısacası, kendileri daha en başından inançlarını önceki acı tecrübelerinden dolayı o kadar kaybetmişler ki, gözleri aman Renoir böylemiymiş, şöylemiymiş görme gibi bir ihtimal neredeyse "Sıfır".

Ama hem KvK olsun hem LG olsun eğer aramaya devam ederseniz, mutlaka bir yerlere ulaşacaktır. S.E sayfalarını da kontrol ediyorum aynı sorun mevcut... LG'nin bu bakımdan şanslı olduğunu düşünüyorum, çünkü en azından bazı olması gereken inançlarını henüz kaybetmemiş küçüçük gibi görünen bir stajyeri çalışıyor, ve bu stajyer durmaksızın hiç bir kendi menfaatini düşünmeden Renoir olsun Lg olsun en iyisini yapmaya çalışıyor...

Ve bir gün bir şeyler değişecekse o günün Renoir ile başlamasını istediğim için ben buradayım...

Bu hafta bizzat gidip, madem piyasaya çıkartmanın bir sürü gideri(kanallara dağıtımı, posterleri, kanallarla iletişim, vs.) olur, zaten de az satacağı düşünülüyor, o zaman en azından hepsiburada gibi internet kanalıyla sadece satılması düşünülüsün, çünkü bu telefon öyle bir değer kazandı ki,, insanlar hiç eliyle görüp bakmaya gerek kalmadan direkt internetten alabilecek kadar kendini kanıtlamış bir telefon olduğunu onlara anlatacağım...

Bir şekilde sizler ve ben elele verirsek, birgün tüm bunların farkedileceğini ve her şeyin daha iyi olacağı zamanı ümit etmek istiyorum, ediyorum... Sizler de lütfen ümidinizi, hep eskiden olduğu gibi kaybetmeyin... aramaya devam edin arkadaşlara Renoir'i anlatın onlar arasınlar, herkes bilsin Ranoir'i... Sonra inanın Kvk da görecektir, ve LG'ye en sonunda diyecektir ki:

"Yaw Osman(Lg'den olsun)bu Renoir'i sanırım bayağı bi isteyen var şöyle bi 500 tane getirtiverin de bir deneyem"...

Sonuç olarak, gerçekten forum olarak fazla kişiysek, adeta Türkiye pazarının bir örneğini temsil ettiğimize inanıyorsak bunu somut bir şekilde insanlara farkettiremezsek, kimsenin ruhu bile duymaz bizi...

Biliyorum, tüm bunları sizden değil, LG'den istemem gerekiyor, ama biz bunu yapmazsak yine her şey eskisi gibi devam edecek...

Hepinize teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 13 Ocak 2009; 9:38:47 >

• Ben videomu yine ekleyeyim
    CES 2009'dan
    http://www.youtube.com/watch?v=VI4QjbVnNpY
  • Açıkçası bende bu telefonu bekleyenlerdenim ama galiba nokia 5800'e döneceğim. Benim için kamera çok önemli değil divx ve wifi performansı önemliydi. LG'nin sadece mp4 değil divx desteği de olması beni cezbediyordu ama gelmesi bana göre haziran'ı da bulacak. Açıkçası telefonumun emekli olma zamanı geldiği için en fazla 1 ay daha beni idare edebilir. Dışardan getirtme imkanım var pasaportumda müsait ama daha önce uluslararası garantisine güvenip aldığım cihazların buradaki distribütörlerinin garantiye sokmamaları nedeniyle cihaz parası kadar tamirat parası vermek ürkütüyor. LG'nin getirmekte bu kadar nazlandığı ürünün tamiratını nasıl yapar siz düşünün artık?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALL4U

Açıkçası bende bu telefonu bekleyenlerdenim ama galiba nokia 5800'e döneceğim. Benim için kamera çok önemli değil divx ve wifi performansı önemliydi. LG'nin sadece mp4 değil divx desteği de olması beni cezbediyordu ama gelmesi bana göre haziran'ı da bulacak. Açıkçası telefonumun emekli olma zamanı geldiği için en fazla 1 ay daha beni idare edebilir. Dışardan getirtme imkanım var pasaportumda müsait ama daha önce uluslararası garantisine güvenip aldığım cihazların buradaki distribütörlerinin garantiye sokmamaları nedeniyle cihaz parası kadar tamirat parası vermek ürkütüyor. LG'nin getirmekte bu kadar nazlandığı ürünün tamiratını nasıl yapar siz düşünün artık?

benide en çok burası düşündürüyor.türkiyeyi bu kadar takmayan bi firma, olayın garanti konusunda tamirat konusunda insanı çok yıpratır gibime geliyor.

bide olayın şöyle bi yönü var.sen bu teli çıkarmışsın üretmişsin ve bi sürü ülkede piyasaya sürmüşsün ama türkiyeye getirmiyorsun.niye?viewty de istediğin başarıyı yakalayamadın diye..peki neden bunun çözümünü reklam yaparak tanıtım yaparak iyi fiyattan piyasaya sürerek aramıyorsunda ,çareyi telefonu getirmemekte yada geç çıkartmakta arıyorsun..hiç bi hareket yapmadan istersen 5-6 ay sonra çıkar .ne değişecek..bu forumdaki bikaç kişi bilip alacak ve viewty nin başına gelenler renoirin başına gelecek..

• KVK'ya cukkalı bir e-mail attım(Gerçekçi bir cevap istediğimi, bunu forumla paylaşacağımı, bir çok insanın bu cihazı beklediğini ve LG'nin de bizi KVK'ya yönlendirdiğini yazdım). Bakalım, cevap gelince sizlerle de paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 13 Ocak 2009; 15:53:33 >
  • Arkadaşlar hepiniz hoş diyorsunuz güzel diyorsunuz yazdıklarınıza da katılıyorum ancak işler @metbey in de dediği gibi bu kadar basit değil. Madalyonun diğer yüzünü de düşünmek lazım;
    Bu forumda birçok Renoir alıcısı olabilir, ama işi Türkiye genelinde bir düşünmek lazım.
    Bakınız forumda bir tavsiye istendiğinde yüzde olarak SE neredeyse yarı yarıya gidiyor.Peki ya tr genelinde gerçek satış rakamları ne durumda SE nin?
    Yarı yarıya mı? Ya da onun yarısı kadarmı? Ya da onun da mı yarısı kadar? Hayır, o kadar bile yok. Hatırı sayılır bir pazar payı dahi yok. Forumda 100 tavsiyeden 50 küsürü SE ilken, LG den 3-5 adet tavsiye dahi çıkmazken LG, SE den daha fazla pazar payına sahip. Tabi TR genelinde yine LG nin de hatırı sayılır bir pazar payı yok.
    LG çalışanları Renoir hakkında hiçbir bilgiye sahip olmayabilir, ancak onlar olaya bu forum sayfalarından bakıldığından çok daha reel bakabilirler. Bizim insanımızın ne kadar önyargılı olduğunu bilirler. Ticaret gereği olaya farklı açılardan bakmak lazım. Bu model sıradan bir model olmadığı gibi, fiyatı da sıradan bir fiyat değil. Bu modelden x adet getirerek üzerine bir de reklam giderleri eklendiğinde, başarılı olunursa edilecek kar, maliyet açısından çok daha rahat getirilebilecek orta seviye bir cihazın karından çok mu fazla olacak? Ki Renoir satış rakamlarında başarısız olursa edilecek zararın çapı çok çok hatırı sayılır olacaktır. Bu açıdan bakıldığında pazar payı iki rakamı bulamamış bir firma için tabiri caizse gövde gösterisi yapmanın, maceraya atılmanın bir alemi var mı?
    Siz sanıyormusunuz ki Samsung mobil alanında en çok karı INNOV veya OMNIA dan elde ediyor. Hayır, ancak dolaylı olarak evet. Bu cihazlar sayesinde reklam yapıyor, imajını daha da güçlendiriyor, INNOV ve OMNIA satmasa da SAMSUNG markası daha çok satıyor.
    LG nin de Renoir ile bunu yapabilmesi için önce 40 fırın ekmek yemesi lazım. Önce pazar payını belli seviyeye getireceksin, sonra fantazi yapacaksın. Adama demezler mi "ayranı yok içmeye, tahtı revanla gider ....." ? Renoir LG yi güçlendirecek seçim değil mevcut gücüne güç katacak seçimdir (TR için).
    Mevcut güç olmadığına göre...
    Aslında birçok farklı açıdan da değerlendirilebilir durum (çalışanlarıydı, distribütörüydü, stratejisiydi, insanların bakışıydı v.s. v.s.). Hepsi teker teker daha detaylı değerlendirilebilir. Ancak mevcut pozisyona göre işin kısacası;
    VIEWTY den (bunu tüm diğer LG modelleri olarak da düşünebiliriz) ağzı yanan RENOIR i üfleyerek yer.
    Bu durumda da @metbey in haftalar öncesinden dediği gibi çözüm adına LG yi rahatsız etmekten daha iyi bir alternatif görmüyorum.

• Arkadaş iyi güzel yazmışsında, biz 'hadi sürüyle Renoir getirin' demiyoruz ki. LG Ağustos ayından beri ne yapıyor bu cihazla ilgili? Viewty'den ağzı yanmış ama neden yanmış? Cihazdan kimsenin haberi yoktu diyoruz. Kimsenin haberi yokken 30 yıl sonranın cihazını yap ne farkeder? LG yaptığı hatayı yanlış yerde arıyor. Cihazı getirmeyerek hatasını düzelteceğini sanıyor.
    Sony Ericsson K750, W800 ile zamanında rakiplerinden çok daha iyi cihazlar yapmıştı. Sony Ericsson bu cihazları heryerde tanıttı, Türkiye'ye getirdi cihazlarını ve bu cihazlar firmanın çıkışı oldu. LG'nin de bunu yapması gerekirdi ama gördüğüm kadarıya öncelikle bu işleri yapabilecek çalışanlar bulması gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 13 Ocak 2009; 14:22:35 >
  • @Figure benim anlatmak istediklerimden çok da farklı birşey demiyorsun zaten. Ben birçok sebep var, farklı farklı açılardan bakmak gerekir diyorum, dediklerim kesinlikle doğrudur demiyorum, anlatmak istediklerime sadece tahminin biraz ötesi diyebiliriz.
    LG mobile Tr de başarısız oldu ve şu anki durumun sebebi bu başarısızlıktır. Bu durumdaki bir birim için herbir hamle bir önceki döneme göre çok daha zordur. Sürüsüyle Renoir gelmeyip boy boy tüm dükkanlarda durmadıkça ve reklamları yapılmadıkça ne faydası olacaktır???
    Yine sen bileceksin, ben bileceğim?
    Sürüsüyle Renoir getirip de bu işi hakkıyla yapabilecek bir potansiyel olmadığı gibi ümit de kalmamış.
    Biz ancak ümit verebliriz kendilerine, gerisi onlara kalmış.

quote:

Arkadaş iyi güzel yazmışsında, biz 'hadi sürüyle Renoir getirin' demiyoruz ki. LG Ağustos ayından beri ne yapıyor bu cihazla ilgili? Viewty'den ağzı yanmış ama neden yanmış? Cihazdan kimsenin haberi yoktu diyoruz. Kimsenin haberi yokken 30 yıl sonranın cihazını yap ne farkeder? LG yaptığı hatayı yanlış yerde arıyor. Cihazı getirmeyerek hatasını düzelteceğini sanıyor.
    Sony Ericsson K750, W800 ile zamanında rakiplerinden çok daha iyi cihazlar yapmıştı. Sony Ericsson bu cihazları heryerde tanıttı, Türkiye'ye getirdi cihazlarını ve bu cihazlar firmanın çıkışı oldu. LG'nin de bunu yapması gerekirdi ama gördüğüm kadarıya öncelikle bu işleri yapabilecek çalışanlar bulması gerekiyor..

• Arkadaşlar KVK e-mailime çağrı olarak kısa zamanda geri döndü. Bu konuda teşekkür ettim.
    Cihaz Şubat ayının son haftasında ülkemize giriş yapacakmış. Fiyat konsunda bir bilgiye sahip olup olmadıklarını da sordum. Ellerinde şuan bu konuda bir bilgi olmadığını söylediler.
    Toplamda cihazın piyasaya sürülmesine 5 hafta var(Allah'tan Şubat kısa). Artık ne kadar bekleyeceğimizi biliyoruz en azından
  • neden şubat sonu yav avrupa da çıktı bile.türkiye onlardan2 ay geride mi
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.