Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde nokia N97 dokunmatik ekranı için ön yargılarım vardı ama, videoları izleyince gerçekten başarılı. Tamam bir iphone kadar değil belki ama, beklentilerimi karşılıyor. Geri kalan özelliklerde ise kalınlık hariç İphone'yi abartısız ezip geçiyor.
  • qmatris tamamen katılıyorum bakın apple bu işe gireli 3-5 sene oldu ama diğer firmalar senelerdr bu işin içindeler yani bu teknolojiyi yapamamaları mumkun değil ya mantığa ters bi kere birde konusmamda gecen lg yavas dememde ekran yavaslığından değil pisaya makına surme yavaslığını anlatmak ıstemiştim saygılarımla.......
  • n97 omnia yada daha fiyatı belli olmasada tahminen kc910 a göre 250-300 ytl daha pahalı olabilir ama..
  • Arkadaşlar söylemek istediğimiz ekranın dokunmatik hassiyeti değil. N97'de izlediğimiz ve duyduğumuz kadarıyla dokunmatik hassasiyetin iyi olduğu söyleniyor. Belki de en iyisi, onu şuan bilemeyiz.
    Bizim söylemek istediğimiz iPhone'un çift parmakla kullanılıyor oluşudur. Ve N97'nin böyle bir özelliği olmadığına göre ben ya da bir başkası hassasiyeti daha iyi olsa bile(?) touch ve multitouch bir ekranı aynı kefeye koymamalı.

@ottoman75
    Apple cep telefonu piyasasında yeni olabilir ama biz burada ekrandaki bir özelliği konuşuyoruz. Söylediğin bu 'teknolojiye ulaşamamaları mümkün değil' sözü anlamsız. Multitouch aynı zamanda yazılımla da alakalı bir olay.
    Ve başka bir üretici bu özelliği cihazına koymak isterse Apple'a telif hakkı için tonla para ödemek zorunda kalacaktır. Hatta bu nedenle Google Android'li cep telefonuna sonradan açılabilecek multitouch özelliği eklemiştir. Ne zaman açacak? Apple ile anlaştığı zaman. Yani yazılımsal, donanım ve hukuksal basamaklar aşıldıktan sonra multitouch özelliğine sahip bir cihaz üretmeniz mümkün

• konu lg kc910 du n97 oldu
  • Hiç iphone kullanmadım ancak şu iki parmak kullanım (multitouch) çok kullanılan bir özellikmi? Menü geçişlerinde kullanılıyormu mesela?
  • Menu sistemi klasik dizim şeklinde, zaten iPhone'da menüde fazla zaman kaybetmezsin Çift parmak ile uzaklaşma-yakınlaşma, taşıma, döndürme vs. yapılabiliyor. Mesela internette gezerken çok büyük avantaj sağlıyor. Ekrana odaklanmış olarak, seri bir şekilde kullanma izni veriyor cihaz Yani tek parmak ile kullanırken diğer parmağınıda işin içine sokmak güzel ve zevkli oluyor.

@mert!!
    Haklısın. Konu Renoir'den başka herşeye benzedi Renoir forever, Life's Good
    Bu arada Renoir'in kaç aylık incelemelerini (video, resim vs.) N97 1.5-2 günde geçti yahu

• simdi arkadaslar bilirsiniz firmalar arasında teknoloji hırsızlığı diye bir olay var butun fırmalar bunu kullanır nolur appale multı touch ozellığini nokıa veya baska bır fırma hassas dokunus dıye yenı bır ısımlendırmeyle cok kolay cıkarırı bence nokıa nında boyle yazılım uzmanları oldugu kesin sunuda unutmayın nokıa bundan 10-15 sene sonra cıkaracagı telefonların konseptını cıkarmıs durumda adamlar acele etmeden en ucuz teknolojı ile cok para kazanma sevdasındalar ozellıklede ulkemızde malesef konumuz lg kc910 ama mal gorunmeyınce ınceleme konusu olmayınca konu baska yerlere kayıyor umarım lg urununun cazıbesını yııtırdığinin farkındaır aynı sonny erıccson modellerınde olduğu gibi apple gelirsek makına o kadar buyuk kı tek elınızle makınayı kullanmak gercekten zor bu cok buyuk dez avantaj en azından benım için ben avucuma aldıgım zaman tekk elımle kullanabılecegım bır cihaz arıyorum onun için apple benım ıcın pek cazip değill.....

• Linkte 4 sayfalık bir inceleme var.
    http://www.vr-zone.com/articles/lg-renoir-kc910/6217-1.html

İngilizce'si olmayan arkadaşlar için kısmen yardımcı olabilecek bir site
    www.hemencevir.com

• Açık havada çekilmiş resim çok iyi. Keskinlik harika.
    Flaşsız çiçek resmi ise berbat. Flaşlı olanıda çok iyi sayılmaz aslında ama çeken kişi elini hafif oynatmış gibi geldi
  • gercekten bende anlamiyorum,3 aydan once cikmayacak bir telefonu renoir'le karsilastiriyoruz.
    Öyleki bu sürede Samsung'da LG'de yeni modeller cikaracaklardir. LG 2. 8mp telefonu cikartmaya hazirlanirken,nokia'nin 5mp symbian sistemini flash tabanli bir sistemle karsilastiriyoruz.
    Gercek boyledir
    Flash>symbian
    Flash tabanli telefonlarin basinda apple gelmektedir. apple yaptigi modelleri flash tabanli bir sistem uzerine kuruyor. Yani en hizli,sorun cikarmasi az olanakli sistem. symbian'da dokunmatik nasil olur bilemem,fakat hiz konusunda flash tabanli sistemleri gecemeyecegi kesin.

Öyle bir ülke olmusuz ki,önceki sayfalardada konusuldugu üzere, NOKIA'DAN BASKASI YALAN mantelitesi olusmus.
    Oysaki Sony ve LG tasarimda ve özelliklerde önden giderlerken(bazen Samsung'uda ekleyebiliriz),
    nokia bu piyasada en sonradan gelen marka olmus bir sirkettir. Fakat ülkemizde piyasa payi,insanlari nokia'yi konusturmaya zorluyor.
    Oysa ki eminimki,bu cikacak dokunmatik telefon omnia kalitesini gecemez. Belki tek onceligi omnia'ya karsi kamerasi olur.
    Yani bu telefon sony,lg,samsung'un 8mp modellerine degil, omnia'ya rakip olarak cikacaktir. Öyle ki bu alandada gec kalmistir,omnia'dan 6 ay sonra telefon ciakrtacaksin,sonra omnia'dan iyi diyeceksin. Bunu söylemekte yanlistir ,özellik bakimindan omnia'yi gecse bile. Cünkü omnia ile ayni zamanda cikaramamisin bu telefonu,omnia'ya rakip ciakrtiyorsun sonradan. Dedigim sekilde,burda nokia'yi konusmayalim. Cünkü kiyaslancak model kesinlikle 8mp telefonlar olamaz.

Belki 3 ay sonra,8mp telefonlarini cikarirlarsa,yine bir kiyaslama olabilir,fakat bu zaman icinde nokia ne samsung'un innov8 topigine,ne lg'nin renoir topigine,ne de sony'nin c905 topigine girebilir. dokunmatik olarak kiyaslancaksada,renoir'e zaten rakip olamaz,apple'i sadece kamerasiyla gecebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 3 Aralık 2008; 14:54:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Linkte 4 sayfalık bir inceleme var.
    http://www.vr-zone.com/articles/lg-renoir-kc910/6217-1.html

İngilizce'si olmayan arkadaşlar için kısmen yardımcı olabilecek bir site
    www.hemencevir.com

emin ol,renoir bu incelemedeki resimlerden cok uzakta.

gecen gün arkadasim telefondaki cektigim manzara resimlerini felan gördü,cok begendi. Kendiside ürünleri icin resim istedi ve arkadasima ürünleri icin resim cektik. Telefondan hic bir ayar degistirmeden resim cektim,tek ayarladigim sey,siyah fon'un üzerindeki isigin geldigi tarafi felan ayarlamakti,ve sonuc cok basarili. Ayrica telefondan karanligi felan kendimiz ayarlayabiliyoruz. Yani en onemli ayarlar,on planda duruyor,fakat bu resimi ceken kisi ya cok kotu ayarlamalar yapti,ya da bilemiyorum. Resim otomatik ayarda ben simdiye kadar boyle kotu bir goruntu elde etmedim,bu resimi nasil cekmisler anlamiyorum. Arkadasim renoir'le cektigimiz resimleri ürün icin siteye yerlestircek ve pazarlamasini yapacak. Yani dedigim sekilde,bu resimleri ceken kisi cok yanlis bir cekim yapmis,fakat hata nedir bilemem. bu kadar soluk bir cekim renoir'de yok! Hatta profesyonel bir aletten kalite bakimindan neredeyse farki yok diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 3 Aralık 2008; 15:01:23 >

• Benim merak ettiğim bir soru var. Telefonda tek elimizle mesaj atabiliyor muyuz? Yoksa bir elle telefonu tutup diğer elle mi mesaj atabiliyoruz ancak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rubruquis

Benim merak ettiğim bir soru var. Telefonda tek elimizle mesaj atabiliyor muyuz? Yoksa bir elle telefonu tutup diğer elle mi mesaj atabiliyoruz ancak?

Eliniz cok kücük degilse,hepsini tek el ile yapabiliyorsunuz..:D
    Tuslu telefonu nasil kullaniyorsaniz,bu da oyle,hatta alisisrsaniz daha kolay. fakat alisana kadar kafayi yiyebilirsiniz. Ilk telefon aldiginiz zamani düsünün,bir cok seyi hizli yapamiyorduk. Iste bu da oyle birsey.
  • gfb berlin bişey soracam senin aldığın makınnın kutusunda orjinal kılıf cıktımı acaba bazı ıncelemelerde telefon kılıfı yok acaba ulkeye gore degişiyormu acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

===Yaşlı Kurttan (RJ Muna) Yeni Renoir Fotoları ===

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===

Ayrica bu adamin nasil bir fotografci oldugunu sayfasina girip gorebilirseniz.
    Bu telefonu seciyorsa,bir bildigi vardir!
    GIRIN GORUN NASIL BIR ADAM!
    http://www.rjmuna.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 3 Aralık 2008; 15:52:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ottoman75

gfb berlin bişey soracam senin aldığın makınnın kutusunda orjinal kılıf cıktımı acaba bazı ıncelemelerde telefon kılıfı yok acaba ulkeye gore degişiyormu acaba..

Bende kilif yoktu,sanirim ulkelere gore degisiyor cünkü kitapciginada baktim,icindekiler bolumunde yoktu! Almanyada olabildigince az ekstralarini koyuyorlar,fakat turkiye'de kilifiyla satilacaktir benim fikrim. Cünkü lg'de calisan uyemizinde soyledigi,8gb kart ile satilacakmis Turkiye'de,fakat burada 4gb kart ile satiliyor. Ustelik Turkiye bu konularda daha eli acik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 3 Aralık 2008; 16:00:29 >
  • @GFB BerLiN
    Link için teşekkürler Çok güzel resimler var. Boyutları da büyük olsaymış tam masaüstüme duvar kağıdı olacak kalitededelermiş yani

Cihaz gelsin de kılıfı olmasın, razıyım
  • inşallah 8 gb ıyıbır hafıza yeterlıde keske kendı hafızası olsaymıs gaha ıyı olurdu.resimler güzel makinayı bır fotografcıyla tanıtımınıda yapmak cok akıllıca
  • @GFB BerLiN arkadaşıma katılmamak mümkün değil.
    Sony Xperia tanıtılalı bir seneye yaklaşıyor. Bu cihaz 4 ayda çıkacak ama çoğu arkadaş "çok geç kaldı, çıkmaz bu, gelmez bu" gibisinden yorumlarda bulunuyorlar. Yine söylüyorum 4 ay gibi bir süre çok normal.

Ayrıca Nokia yeni bir model tanıttı diye hemen "bu model cazibesini yitirdi" gibisinden yorumlar yapılıyor.
    Renoir'in tasarımı ve özellikleri çok farklı arkadaşlar. Geçenki sayfalarda da yazmıştım, yine yazıyorum ihtiyaçlarınızı iyi belirleyin.
    N97 cihazını kendi adıma cebimde taşımam ben. Resmen bir PSP gibi duruyor, çok kaba geliyor bu tarz cihazlar bana.
    Foto ve videoda da Renoir kadar başarılı olamayacağı aşikâr. E sırf ekran için cihaz alacak olsaydım zaten (ki N97 ekranda / dokunmatikte nasıldır tam test edilmedi ama, iyi dendiği için...) iPhone alırdım.

Klasik nokia işlevselliği, görüntüsü...
    Ben sıkıldım şahsım adına
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.