Şimdi Ara

<===::: LG R400 KULÜBÜ :::===> (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.562
Cevap
3
Favori
129.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Microsoftun sitesinde bulamadım
    yardımcı olabilirmisiniz...
  • Arkadaş Microsoftun sitesinden indirdim demişti ama bende bulamadım.
  • Ölü link :(
    uff ya deli olcam en iyisi gidip bi bilgisayarcıya veriyim yüklesin böyle olmuyo :(
  • tr_windows_vista_with_service_pack_1_x86_dvd_x14-29628 Bu isimli dosyayı bulmaya çalış.
  • Ekranda 6 tane nokta var ekranin icinde oldugundan dolayi sanirim olu pikselden baska bir izahi yok.. LG'nin garanti sartlari nedir?? servise basvurmami tavsiye edermisiniz... hakikaten ne yapilabilecegim ile ilgili hicbir fikrim yok...
  • Daha önce konusuldu bunun hakkında ama nerde bilmiyorum. Ölü piksel sayısı bir sayıdan fazla olunca değiştiriyorlardı.
  • Cahilligime verin.. leptopu Electroworld'den almistim bir ara CD-rom'unda bir sorun olmustu ve cihazi ordaki musteri hizmetlerine birakmis onlarda servise gondermislerdi... ayni proseduru mu uygulamam lazim? magazaya goturmem yeterlimidir??
  • Ölü piksele çare var mı bilmiyorum. Ölü pikselin dediğim gibi belirtilen sayıdan fazla ise servis hallediyor sanrım. Mağaza aracığılı ile gönderebilirsin heralde.

Ölü piksele çözüm için googleda biraz baktım.
    http://www.zorbaa.org/lcd-monitorde-olu-piksel-tamiri-299.html Buna benzer metodlar önermişler genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorumicinburdayim -- 4 Mayıs 2009; 3:17:40 >
  • Az once Electroworld'a teslim ettim.. 5'tan fazla olmasi veya yan yana 3 olu pikselin olmasi durumunda servisin degisim yapabilecegini soylediler.. bende teslim ettim bakalim ne sonuc cikacak..
  • İnşallah değiştirirler. Bilgisayarın geldikten sonra bu konudaki tecrübelerini bizimle paylaşırsan seviniriz.
  • İlgin ve yardımın için teşekkür ederim.. sonucunu mutlaka foruma yazarım..
  • ben aynen 2 gb 667 ddr2 ram taktım toplam 3 gb oldu ve çalıştı
  • arkadaşla bilgisayarda çalışırken bir anda mavi bir ekran gelip System Helted" call your hardware vendor diyor bilgisi olan varmı
  • Sözlüğe baktım helt veya helted diye bir kelime yok. Heated olmasın sakın o? Eğer heated ise bilgisyar ısınmış anlamına geliyor vede tahminimce kapanmıştır. Bir sürede açılmamıştır.
  • ya bende anlamadım biliorum sozlukte olmadıgını, kapatıp açınca düzeldi ama birdaha olduunda resim cekip koycam
  • Dün banada mavi ekran geldi öyle bir yazı görmedim ama call your hardware ... yazıyordu. Aynen kapatıp açınca gitti. Önemli birşey değil gibi ama.
  • arkadaşlar Makina çok ısınmaya ve yavaş calışmaya başladı acaba daha önce böyle bir problemle karsılaşan oldumu veya sebebi nedir...
  • Tozlanmıştır büyük ihtimal. Tabi fanın bozulma ihtimali de var. Süpürge ile alt fandan tozları çekmeye çalış. Ciddi bir ısınma problemi varsa servise göndermeni tavsiye ederim. Birde ısı derecelerini yazarsan ona göre bir değerlendirme yaparız. (Everest programı ile ölçebilirsin dereceleri.)
  • arkadaşlar benim bir sorum var. bende lg r 400 intel celeron m işlemcili 512 ram lı laptop var ben bunun ramını yükseltmek istiyorum acaba kaça kadar yükseltebilirim ayrıca hangi ram ı önerirsiniz, makinede tek slot var ayrıca rami yükseltmek makineyi etkiliyormu işletim sistemim vista xp ye çevirme olanağım var mı bi kaç kere deneyeyim dedim ama çoğu driverini bulamadım xp için ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler, selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.