Şimdi Ara

<===::: LG R400 KULÜBÜ :::===> (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
3
Favori
129.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bios-Advanced-Battery Charge stop perccentage diye bir ayar var onu %50 yapmış olabilirsin. Standart yap.
  • arkadaşlar bir sorunda bende var.

R510 kullanıyorum kapağı kapatıp açtığımda ağa bağlanmıyor Fn+F6 ya bastığımda wiarles on oluyor ama kablosuz bağdaştırıcı bulanamıyor diyor,ancak kablosuz ağı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdiğimde ağa bağlanıyor,yardımlar için çok teşekkürler.
  • Driverlarında bir problem olabilir.
  • şimdi sıfırdan tekrar kurulum yapıyorum sonucu yazarım.fsali178 cevap için teşekkürler.
  • r400 recovery cd olan varmı elinde uplod edebilirmi?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Yaklaşık 8-9 aydır R400 kullanıyorum ve gayet memnunum. Boyutları ağırlığı sessizliği gayet tatmin edici.
    Üzerindeki core duo 1,6 işlemci yerine core 2 duo 2 ghz 4mb lik işlemci ile değiştirdim. 120 gb hdd yerine de 320 gb hdd taktım. buraya kadar herşey güzel.
    Ram'i yükseltmek için arka kapaktaki slota 2 gb ddr 2 667 mhz ram taktım, pc çalışmadı. 1 gb ddr2 667 mhz ram taktım bu sefer çalıştı. toplam 2 gb oldu. bildigim kadarıyla üzerindek board 3 veya 4 gb ram destekliyor.
    Ram yükseltmesi yapan arkadaşlardan konu hakkında bilgisi olan varsa, memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderbaba -- 28 Şubat 2009; 10:17:53 >
  • Ben alırken direkt 1gb daha taktırıp aldım. Anakart normalde 2gb rami destekliyor ama bir arkadaş 3 gb rami denemiş vede olmus. Geçmişteki başlıkları incelersen görebilirsin. Belki sendeki modelin anakartı farklıdır o arkadaşın taktığı e2u7t seninki bir alt model sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih!

Arkadaslar merak edenler için;
    Bugun imzamdaki LG R400 - E2U7T model laptopuma
    667 mhz 2 gb kingston ram ekledim ve sorunsuz gördü ve çalıştı.
    Sonuc itibari ile 3 gb ram destekliyor.
    Laptop un üzerindeki diğer ram in yerini öğrenen var mı ?
    2x2 gb denesem diyorum :)
  • Yaklaşık bi senedir lg r400 kullanıyorum. Bir kere servise gönderdim hoparlörlerinden biri bozulmuştu.
    Gerçekten fan sesi duyulmuyor nerdeyse ısınma problemi yok. Isınma probleminin olmaması çok doğal çünkü ekran kartı ve işlemci o kadar güçlü değil.
    Olmaması zaten benim için o kadar önemi yok oyun delisi değilseniz. Sadece hdd ve dvd rom biraz ses yapıyor makul denilebilcek şiddette.
    Bunun en çok sevdiğim tarfı gerçekten kasa olarak çok sağlam duruyor dokununca hissedebiliyorsunuz. HP toshiba gibi nottebooklara bakıyorumda kasasından tutuğumda esneme oluyor sanki kırılacak mış gibi. Usb portlarının yerleşimi de gayet muhkem. Arkaya bir tane usb port koymuşlar kablolu mouse ler için biçilmiş kaftan ne kablo dolanıyor nede kabloyu nbnin altından geçirmek zorunda kalıyorsunuz. Güç girişin,n yeri de gayet uygun. VGA portunda vidalar yok bazıları olmsuz olduğunu düşünebilir fakat gayet hoş olmuş çünkü nottebook dediğin bir durduğun yerde sabit kalmazki projeksiyonda işin bitince sökersin birde vidaları sökeyim diye mi uğraşacaksınız. Olumsuz diye bileceğimiz -tabi benim gibi sade sevenlere göre- açma/kapama düğmesi üzerindeki ışık mavi diğer ışıklar gibi onun da sarı olmasını yada diğer ışıklarında mavi olmasını isterdim. Bir de hardisk ışığı dvd rom işlem yaparkende yanıp sönüyor belki özel olarak dvd busy ışığı ile senkronize hale getirilmiştir. Ama bence olumsuz ve gereksiz bir özellik çunku zaten dvd romun üzerinde busy ışığı mevcut. Gerçekten hafif bir nottebook. 14.4 " olması hesebiyle uygun çanta bulmakta zorlanıyor insan 15" lik nb çantası kullanıyorum. Nottebook alırken aklımın ucundan geçmezdi LG marka alacağım.

• bugün r400 laptopuma 2gb ddr2 667mhz ram aldım kingston marka. ram i taktıktan sonra bilgisayarı açtım ve ekrana görüntü gelmedi. ram i çıkarınca sorun düzeldi. acaba 2 gb desteklemiyor mu yoksa ram de bir problem mi var?
    özellikleri dual core 1.6 ghz
    1 gb 667mhz ram
    120 gb hdd
    gma950 ekran kartı
    model numarası C2E2T
  • Bilgisayarın içinde ya 512 yada 1gb ram oldugunu düsünürsek toplam minimum 2.5 gb ram olmus olur ki max:2gb ram destekliyor deniyor. Senin modelinde deneyen duymadım ama e2u7t de 3gb ram ile deneyen arkadaş çalıştığını iddia etti. Üstteki yazılarda alıntı yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorumicinburdayim -- 10 Mart 2009; 22:58:52 >
  • R400'ün içini kendi imkanlarıyla açıp fanını temizleyen oldu mu?
  • r400 klavye lazım nasıl temin edebilirim?
  • Servislerden temin edebilirsin. Ama biraz uzun sürebilir.
  • Arkadaşlar merhaba ben de bir LG R400 kullanıcısıyım... size iki tane sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim
    1. Fanımın cool modu artık hiç etkili değil, bilgisayarım çok fazla ısınıyor napmam gerekiyor? Servise de vermek istemiyorum, kaç kişiden duydum fanını temizlicez diye alıp hoyratça işlem yapıyolarmış, geri gelen bilgisayarların illaki bir yerlerinde çizik falan oluşuyormuş...
    2. Bu pek bi alakasız olacak ama paint programının kısayolunu silmişim, hiç bir yerde bulamıyorum programı... napmam gerekiyor? donatılarda yok, arama yaptırıyorum bilgisayarda paint diye öyle bir dosya da bulmuyor:(
  • LG R400 icin uygun fiyatli batarya nereden bulabilirim?
  • @miracle
    1. Fanını süpürge ile temizlemeye çalış.
    2. windows\system32\mspaint.exe
    @chinaski
    www.amazon.com/LB32111B-LHBA06ANONE-LMBA06-AEX-LSBA06-AEX-Replacement/dp/B000WIIUOI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1240577171&sr=8-1
  • Merhaba arkadaşlar
    LG R 400 Notebook'un Driver ve kurulum Cdlerini kaybettim acaba bunları temin edebileceğim bir yer varmı yada aranızdan birisi CD yedekleyip bana gönderebilirmi... Teşekkürler
    NOT: vista home premium lisanslı
  • Bulamazsan Microsoftun sitesinden Windows Vista indir. Serialni girince otomatik olarak Home Premiumu yükler zaten. Driverlar içinde Lg Intelligent Update programını yükle.
  • teşekkürler umarım becerebilirim MAC kullanıcı olduğum için PC den fazla anlamıyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.