Şimdi Ara

<===::: LG R400 KULÜBÜ :::===> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.562
Cevap
3
Favori
129.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DerbenTli

quote:

Orjinalden alıntı: Torinolu

quote:

quote:

quote:

işte LG nin bir diğer farkı daha O tarz ürünleri satıp iade alımı yapıp markasını zedelemektense az sat öz sat ama alan memnun kalsın düşüncesiyle yola çıktı ve hala devam ediyor... ve memnun olanlar belli olmayan ise - 4 senede 10 kişi :( 10 kişi bile büyük rakamdır LG için o 10 kişi neden memnun değil araştırması yapılıp memnun kalmalarını sağlıyor Peki ya diğerleri sat gitsin isterse geri gelsin ben satayımda malımı...

ne alakası var ya. adam gibi bi ürün yaparsan geri dönmez. "Acer Aspire 5920G" gibi. şimdi diyeceksinki çok beğendiysen git onu al. Valla kasanın görüntüsü hoşuma gitmedi yoksa hiç düşünmeden alırdım. şuan DELL takozunu kullandığım için dış görünüşü güzel bi laptop almak istiyorum. Bütün markalara baktığım zamanda dış görüntüsü en iyi ürünler LG'de. Üstelik ekranıda çok iyi oluyo. Tek eksiği yüksek özellikte ürünleri olmayışı...

sana ozaman iyi haber E500 kasasının 7500 işlemcisi geliyor 1 hafta sonra vatanbilgisayar'larda satışa sunulacak... haberin olsun... o kadar yüksek işlemci li isitoyordun .... :)

Bak bu iyi haber işte

LG şimgi gözüme girdi

DAHA DA İYİSİ YAKIN Bİ TARİH SONRA 19" EXTREME MAKİNASI GELİCEK..

T7800 QX VEYA T7500 İŞLEMCİLİ
    4096 MB VEYA 2048 MB RAM
    8600M GT VEYA 8700M GT
    250 GB VEYA 320 GB 5400 RPM HDD
    1920*1200 FULL HD GÖRÜNTÜLÜ EKRAN
    DVBT VE ANALOG TV SEYREDEBİLME ÖZELLİĞİ
    2.0 NET SMARTCAM ( OTOMATİK NETLEŞTİRMELİ WEBCAM )
    DVDRW + BLUETOOTH 2.0 +4.0 EDR

KALAN ÖZELLİKLER VE FİYATLAR BENDE KALSIN NE DERSİNİZ _?

HADE Bİ KIYAK DAHA KASA ŞEKLİ BU OLABİLİR LİNKE TIKLA AÇILSIN :http://www.notebooks.ru/newpics/nb_070627_gallery_creative01_big.jpg

İŞTE SİZE DESKTOP'INIZI UNUTTURACAK BİR LG-XNOTE EXTREME EDİTİON NOTEBOOK
    ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞ DEĞİL AMA HALA :)))

Kasa harbi iyi gözüküyo. LG'nin ürünleri çok şık. Çıkarsalarda bizde bi tadına baksak. Bu tür işlemcili laptopları çıkarmakta çok geç kaldılar. Nerdeyse 4 çekirdek çıkacak hala adamların bi T7500 yada T7700'ü yok. Evet hala ürün yelpazesinin geniş olmadığını düşünüyorum.

• Ben de LG R400 almaya karar vermiştim.En uygun fiyat olarak Vatan Bilgisayar'ın sitesinde gözüküyordu ve Topkapı'da stokta olduğu görünüyordu ancak almak için bu mağazaya gittiğimde ürünün stokta olmadığını söylediler.Stokta olmayan bir ürünü niye var gösterirler anlamıyorum.Şimdi Ankara'dayım Vatanın sitesinde gördüğüm kadarıyla Ankara mağazalarında bu ürün yok(R400).Mavi Bilgisayar'ın sitesinde var gözüküyor oraya soracağım.Fiyat olarak 899 dolar+kdv yani Vatan'dan daha yüksek fiyatı.Bu ürünü Ankara'da daha uygun bir fiyata,en azından Vatan'daki fiyata (Card Finansa 827 Dolar+kdv) nereden alabilirim yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

• Arkadaş haklı. Ben de bir arkadaştan duydum. Vatan'ın İstanbul stoğunda LG R400 yokmuş.
  • R400'ü kart finansla almayı düşünüyordum ama maaşımın yarısı kadar limit verdikleri için artık kredi kartıyla alamıycam:(peşin almam gerek.şimdi buu R400'ü Ankara'da peşin para en uygun fiyatla nerede bulabilirim bana tavsiyede bulunabilecek olan var mı?yoksa bu alet dinozor mu oldu hiçbiryerde yok!!!
  • güncel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosica

R400'ü kart finansla almayı düşünüyordum ama maaşımın yarısı kadar limit verdikleri için artık kredi kartıyla alamıycam:(peşin almam gerek.şimdi buu R400'ü Ankara'da peşin para en uygun fiyatla nerede bulabilirim bana tavsiyede bulunabilecek olan var mı?yoksa bu alet dinozor mu oldu hiçbiryerde yok!!!

dinazor olduğundan değil çok tutulduğundan dolayı bulamıyosun. benim çevremdede biçok kişi R400 aldı. peynir ekmek gibi gidiyo yani

ekran kartı onbord olmasa ben iki tane alıcam. bi işyerine bi eve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torinolu -- 8 Ekim 2007; 15:19:21 >

• quote:

quote:

R400'ü kart finansla almayı düşünüyordum ama maaşımın yarısı kadar limit verdikleri için artık kredi kartıyla alamıycam:(peşin almam gerek.şimdi buu R400'ü Ankara'da peşin para en uygun fiyatla nerede bulabilirim bana tavsiyede bulunabilecek olan var mı?yoksa bu alet dinozor mu oldu hiçbiryerde yok!!!

dinazor olduğundan değil çok tutulduğundan dolayı bulamıyosun. benim çevremdede biçok kişi R400 aldı. peynir ekmek gibi gidiyo yani

benim için ekran kartının onboard olması sorun değil çünkü ağır bir işlem yapmam bilgisayarda yapacağım en ağır iş ayda yılda DVD yazdırmak ya da film izlemek olur sanırım bunun dışında genel olarak internet ve ofis programlarıiçin kullanacağım.aradığım tüm özellikler var mobility+bluetooth+wlan+webcam+parlak ekran1280*800 ve tasarımı da gayet güzel duryo ama Vatan'da yok.Ayrıca getirebiliriz falan gibi bir yönlendirme de sözkonusu değil Vatan'da demek ki yenisi gelmeyecek...Bir de son ümit Mavi Bilgisayar'a bakacağım orada da yoksa sanırım başka bir alternatif ararım.Peynir ekmek gibi gidyosa niye stoklarını desteklemezler ki anlamıyorum.Bence başka bir sorun var bu işte çünkü LG standları o kadar da yoğun değil.....ayrıca senin çevrendekiler nereden aldılar merak ettim,Ankarada nereden alabilirim Vatan dışında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 8 Ekim 2007; 15:33:28 >

• arkadaşlar ben p1 e 5+1 bağladım.bazı arkadaşlar 2 giriş var demiş.o 2 girişide takıyoruz.daha sonra ses ayarlarından ayarları yapıyoruz.zaten ayarları yaparken ayarladığınız her kolondan ses geliyor hemen test etmişte oluyoruz.
  • öncelikle herkese hayırlı kandiller.ben de bu mübarek gecede an itibariyel lg r400'üme kavştum.ilk olarak lg li dostlarıma yazayım dedim.vatan bilgisyardan card finansa 1145 ytl ve 12 taksite aldım.eski laptoptan kalma kingston 512mb 667mhz ram taktırdım.valla süper oldu.bu aleti almamda bana yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.incelememi daha sonra yazıcam.
  • hayırlı olsun aramıza hoşgeldin..

artık bi LG bölümü açılsa diyorum
  • quote:

quote:

quote:

benim için ekran kartının onboard olması sorun değil çünkü ağır bir işlem yapmam bilgisayarda yapacağım en ağır iş ayda yılda DVD yazdırmak ya da film izlemek olur sanırım bunun dışında genel olarak internet ve ofis programlarıiçin kullanacağım.aradığım tüm özellikler var mobility+bluetooth+wlan+webcam+parlak ekran1280*800 ve tasarımı da gayet güzel duryo ama Vatan'da yok.Ayrıca getirebiliriz falan gibi bir yönlendirme de sözkonusu değil Vatan'da demek ki yenisi gelmeyecek...Bir de son ümit Mavi Bilgisayar'a bakacağım orada da yoksa sanırım başka bir alternatif ararım.Peynir ekmek gibi gidyosa niye stoklarını desteklemezler ki anlamıyorum.Bence başka bir sorun var bu işte çünkü LG standları o kadar da yoğun değil.....ayrıca senin çevrendekiler nereden aldılar merak ettim,Ankarada nereden alabilirim Vatan dışında?

dostum cosica sen herhalde yoqunluqun olmadıqı zaman yani ürünlerin kapıs kapıs satılıp tükendiği zaman gidip bakmışsın... R400 toplam : 2 ayda 1012 adet satış yaptı. ( tüm bayiler dahil ) bu satış üzerinden arızaya gelen ürün adeti ise 19 adet ( sayılar 3-5 oynayabilir ) arıza kısmı doğrudur yalnış bilgi değildir.. ve şu anda kore'den üretilip getirilmeye çalışılan LG r400 ürünlerinin 3.versiyonu olacak olan santarosa 965pm chip setli ürün yelpazesi şu an için türkiye'ye getirilmeye çalışılıyor...
    ( tam tarih belli değil ! gelmeyebilirde )
    haberler benden
    saygılarımla...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

işte LG nin bir diğer farkı daha O tarz ürünleri satıp iade alımı yapıp markasını zedelemektense az sat öz sat ama alan memnun kalsın düşüncesiyle yola çıktı ve hala devam ediyor... ve memnun olanlar belli olmayan ise - 4 senede 10 kişi :( 10 kişi bile büyük rakamdır LG için o 10 kişi neden memnun değil araştırması yapılıp memnun kalmalarını sağlıyor Peki ya diğerleri sat gitsin isterse geri gelsin ben satayımda malımı...

ne alakası var ya. adam gibi bi ürün yaparsan geri dönmez. "Acer Aspire 5920G" gibi. şimdi diyeceksinki çok beğendiysen git onu al. Valla kasanın görüntüsü hoşuma gitmedi yoksa hiç düşünmeden alırdım. şuan DELL takozunu kullandığım için dış görünüşü güzel bi laptop almak istiyorum. Bütün markalara baktığım zamanda dış görüntüsü en iyi ürünler LG'de. Üstelik ekranıda çok iyi oluyo. Tek eksiği yüksek özellikte ürünleri olmayışı...

sana ozaman iyi haber E500 kasasının 7500 işlemcisi geliyor 1 hafta sonra vatanbilgisayar'larda satışa sunulacak... haberin olsun... o kadar yüksek işlemci li isitoyordun .... :)

Bak bu iyi haber işte

LG şimgi gözüme girdi

DAHA DA İYİSİ YAKIN Bİ TARİH SONRA 19" EXTREME MAKİNASI GELİCEK..

T7800 QX VEYA T7500 İŞLEMCİLİ
    4096 MB VEYA 2048 MB RAM
    8600M GT VEYA 8700M GT
    250 GB VEYA 320 GB 5400 RPM HDD
    1920*1200 FULL HD GÖRÜNTÜLÜ EKRAN
    DVBT VE ANALOG TV SEYREDEBİLME ÖZELLİĞİ
    2.0 NET SMARTCAM ( OTOMATİK NETLEŞTİRMELİ WEBCAM )
    DVDRW + BLUETOOTH 2.0 +4.0 EDR

KALAN ÖZELLİKLER VE FİYATLAR BENDE KALSIN NE DERSİNİZ _?

HADE Bİ KIYAK DAHA KASA ŞEKLİ BU OLABİLİR LİNKE TIKLA AÇILSIN :http://www.notebooks.ru/newpics/nb_070627_gallery_creative01_big.jpg

İŞTE SİZE DESKTOP'INIZI UNUTTURACAK BİR LG-XNOTE EXTREME EDİTİON NOTEBOOK
    ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞ DEĞİL AMA HALA :)))

Kasa harbi iyi gözüküyo. LG'nin ürünleri çok şık. Çıkarsalarda bizde bi tadına baksak. Bu tür işlemcili laptopları çıkarmakta çok geç kaldılar. Nerdeyse 4 çekirdek çıkacak hala adamların bi T7500 yada T7700'ü yok. Evet hala ürün yelpazesinin geniş olmadığını düşünüyorum.

her markanın kendine göre bir stratejisi vardır LG E500 modelini diğer markaları bekledi ve sonra getirdiği için uygun fiyata soktu diğer markaların belini kırdı. şuanda diğer markaları dayanıklık fiyat özellik tasarım ve müşteri memnuniyeti bakımından saf dışı eden LG firmasının 10.6" olan notebooklarında bile extreme işlemci ve 8600 ekran kartları mevcut ama bu ürünleri türkiye ye getirince ve son tketiciye sunana kadar firmaların kar marjları üzerine bindiğinden fiyatlar yüksek kalıyor. ama sokmuyor ülkeye notebooğunu...

al sana yut dışında satışa sunulan dünyanın ilk oled ekranlı sıvı yakıt tüketimli dokunmatik tuş takımlı çevre ve insan sağlığı açısından dost olan ilk notebook isim vermicem ama yurt dışında satışa sunuldu ve fiyat 4000 $ + kdv bu makina türkiyeye gelirse sence ne olur _?

resimleri

http://www.ubergizmo.com/photos/2006/12/lg-eco-laptop.jpg
    http://www.o-nine.net/imgs/2006/12/lg_ebook.JPG

red dot ile ilgili konu haberleri
    http://www.tele.com.tr/blog_comment.asp?bi=2284

• quote:

Orjinalden alıntı: sselamlar_

öncelikle herkese hayırlı kandiller.ben de bu mübarek gecede an itibariyel lg r400'üme kavştum.ilk olarak lg li dostlarıma yazayım dedim.vatan bilgisyardan card finansa 1145 ytl ve 12 taksite aldım.eski laptoptan kalma kingston 512mb 667mhz ram taktırdım.valla süper oldu.bu aleti almamda bana yorumlarıyla yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.incelememi daha sonra yazıcam.

Sselamlar dostum R400'ü dün mü aldın?nasıl oldu,hangi Vatan şubesinden aldın?Ben daha dün Ankara Vatan'a sordum yok dediler ayrıca gelme ihtimali de yok dediler,ayrıca cumartesi günü Topkapı Vatan'da sordum orada da aynı şekilde yoktu R400 ve gelme ihtimali yok dediler aynı şekilde.ayrıca gene dün Ankara'da Mavi Bilgisayar'a sordum Kızılay'da yok dediler ve onlar da tekrar stoklara girmeyeceğini söylediler.peki sen dün hem de kandil günü nereden aldın bu R400'ü bi zahmet söyleyebilir misin?bu kadar çok satan bir model niye tekrar stoklara girmez anlamıyorum.valla aklım yavaş yavaş Mavi Bilgisayardaki kampanyalı DATRON'a kaymaya başladı.o kadar araştırdım ve almaya karar verdim R400'ü fakat yok piyasada bu nasıl iş anlamadım.nereden aldığını söylersen belki ben de alırım bir tane R400 artık kararımı değiştirmeden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum cosica sen herhalde yoqunluqun olmadıqı zaman yani ürünlerin kapıs kapıs satılıp tükendiği zaman gidip bakmışsın... R400 toplam : 2 ayda 1012 adet satış yaptı. ( tüm bayiler dahil ) bu satış üzerinden arızaya gelen ürün adeti ise 19 adet ( sayılar 3-5 oynayabilir ) arıza kısmı doğrudur yalnış bilgi değildir.. ve şu anda kore'den üretilip getirilmeye çalışılan LG r400 ürünlerinin 3.versiyonu olacak olan santarosa 965pm chip setli ürün yelpazesi şu an için türkiye'ye getirilmeye çalışılıyor...
    ( tam tarih belli değil ! gelmeyebilirde )
    haberler benden
    saygılarımla...

peki bu durumda ne yapmalıyım ben şimdi?yani ben alamayacak mıyım bu R400'ü?ya inanmıyorum cebimde para kararımı vermişim ama ortada almak istediğim ürün yok.Lg cep telefonlarının Türkiyeye ilk geldiği günleri hatırladım şimdi.çok hoşuma gitmişti ve bir Lg cep telefonu almıştım fakat şebeke Lg lere polifonik melodi yüklemeyi desteklemediği için 180 milyona aldığım telefonu 1 ay sonra 90 milyona satmıştım melodi yükleyemiyorum diye.şansa bak ki bu sefer de Lg notebook almak istiyorum fakat piyasada yok.bari bu modelin satışını yapan firmalar kataloglarından sitelerinden bu ürünü kaldırsalar da en azından ümitlenmesek.bir sürü firmada var gözükyo ama yok.ne yapcam ben ya.bu Mavi Bilgisayardaki kampanyalı DATRON'u alsam mı acaba?aklım hala R400'de ama.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 9 Ekim 2007; 9:15:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Maniakdil

oleeeeeeyyyyy bende artık bi R400 kullanıcısıyım

benide hemen bu kulübün bir üyesi yapın.

burdaki yazıları okuduktan sonra almaya karar verdim.

teşekkürler DONANIM HABER, teşekkürler <===::: LG KULÜBÜ :::===>

Arkadaş nerden aldın R400'ü?

• Life is Good,yessss.
  • şu ana kadar kullandığım LG cihazlar:
    1-LG webcam
    2-LG CD-WR
    3-LG Cep telefonu

üçü de gayet şık ve kullanışlı cihazlardı hatta CD-WR 4 senedir sorunsuz çalışıyor ama sanırım LG notebooka sahip olamayacağım,üzücü bir durum
  • Arkadaşlar Vatanın kart finans indiriminden yararlanmak için kart finans aldım fakat verdikleri limit sadece maaşımın yarısı bunu çözmenin bir yolu yok mu?Vatandaki finans bank görevlisi bayan 3 aygeçmesi lazım harcamalarınız incelenecek ona göre limitiniz arttırılacak dedi ama ben daha ilk alışverişimi yapamıyorum kartın düşük limiti yüzünden 3 ay bekleyeceksem ben ne anladım bu işten o zaman Vatanın yaptığı indirimin de bi anlamı kalmaz ki.zaten alacağım R400 piyasada da yok E500 almaya kalksam ona da kretdi kartı limit vermiyor.şimdi bu kredi kartının limiti arttırılamaz mı?
  • Güncel
  • çok saçma ya nasıl vermezler limit..bize geçen sene üniversiteye gelmişlerdi finansbankçılar..bi arkadaş bilgisyar alcam filan dedi isterseniz 2000 ytl yaparız dediler limiti..öğrenci adama bide..sana kesin yapmaları lazım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.