Şimdi Ara

LG PF1000U ; iyi gibi ! ama çok fazla eksiği var ! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 18 Şubat 2021; 16:4:54 >

• Cihaz çok iyi görünüyor. Pratikliği çok güzel. 1000 lümen yerine 1500 yapsalarmıs tadından yenmezdi.
    Bir sonraki nesli beklemek gerek.
  • Bende forumda şu linkte philipsin benzer ürününü sormak için konu açmıştım http://forum.donanimhaber.com/m_110543485/tm.htm . Philips projektor HDP 1590 Screeneo. hepsi buradada 4.999 n11de 3.200 amazonda 1400 dolar. benimde ilgi alanımda. 720 çözünürlüğe razı gelip böyle birşeymi alsam diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakiyilmaz -- 29 Eylül 2015; 17:15:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakiyilmaz

Bende forumda şu linkte philipsin benzer ürününü sormak için konu açmıştım http://forum.donanimhaber.com/m_110543485/tm.htm . Philips projektor HDP 1590 Screeneo. hepsi buradada 4.999 n11de 3.200 amazonda 1400 dolar. benimde ilgi alanımda. 720 çözünürlüğe razı gelip böyle birşeymi alsam diyorum.

önerdiğiniz model ilgimi çekti !

bu da 100" e kadar geniş ekran destekliyor !

http://www.philips.com.tr/c-p/HDP1590TV_10/screeneo-screeneo-akilli-led-projektoer/ozellikler

sayfasında 720p ye kadar destekliyor ! 1080p hikaye ! :(

en azında önce 1080 çıkarsaydı daha sonra yaygınlaşınca daha ucuza 720p modeli çıkar düşüncesi suya düştü ! :(

netten fotolara paktım siperlik kısmı düşündüğüm kadar değil ! :(

tek artısı 2+1 gömülü ses sistemi içinde ekstradan bağlantı istememesi güzel ama ses tatmin edici mi bilinmez !

uzun lafın kısası ev sinema sistemleri için bu tarz donanımlar iyi ve güzel derli toplu

lümen olayına fazla takılmamakta yarar var çünkü gün ışığında duvara yaklaştırıp 50" - 60" sorunsuz ise ; alet güzel

zaten karanlıkta göz lümen değerine bakmıyor ! fazla ışıkta karanlık oda karanlık ise ; sahne geçişlerinde bazen gözü yorabiliyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 29 Eylül 2015; 20:22:01 >

• açıkcası açılı mercek ve aynı için neredeyse +1000$ fazla istiyorlar

netten Reflective Projection diye aratınca sırf bu açılı ayna kısmını satan yerler bile var ! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 1 Ekim 2015; 10:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

LG bu işi iyi biliyor :D LG PF1000U

LG PF1000U ; iyi gibi ! ama çok fazla eksiği var !  :(

http://www.lg.com/us/home-video/lg-PF1000U-smart-led-projector

ürün genel olarak

100" Screen diyor ve Full HD (1920 x 1080) 1000:Lmn miş

şimdilik fiyatı 1400 $ USD ( özel eğimli mercek ve özel eğimli aynı için fiyat farkı çok fazla !!! :(

+ en büyük artısı ; triport kurmak veya tavanı delme derdini olmaması :)

- videodan izlediğim kadarıyla ürünü tek eleştire bileceğim nokta yanlara ışık kaçırması
    keşke LG bu açıkta kalan yere 45 derecelik bir açılır kapanır kapak koysaydı
    hem ışığı kaçmasına engel olacak hemde lensi daha korunaklı bir hale getirecekti

+- yorum ; ilk ürün olsada baya sağlam bir giriş yapıyor
    bir sonraki versiyonlarında bu sorun aşılır veya marangozdan ucuza özel bir kutu sipariş yaptırmak lazım olacak gibi :)

ürünü dün vatan' dan 3.300 TL ye aldım. Büyüklüğü küçültme ve büyütme ayarı yok. yani aletin kendisin yakınlaştırıp uzatmanız gerekiyor. Bu yüzden iade edeceğim. umarım geri alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkansevinc

quote:

ürün genel olarak

şimdilik fiyatı 1400 $ USD ( özel eğimli mercek ve özel eğimli aynı için fiyat farkı çok fazla !!! :(

- videodan izlediğim kadarıyla ürünü tek eleştire bileceğim nokta yanlara ışık kaçırması
    hem ışığı kaçmasına engel olacak hemde lensi daha korunaklı bir hale getirecekti

bir sonraki versiyonlarında bu sorun aşılır veya marangozdan ucuza özel bir kutu sipariş yaptırmak lazım olacak gibi :)

ürünü dün vatan' dan 3.300 TL ye aldım. Büyüklüğü küçültme ve büyütme ayarı yok. yani aletin kendisin yakınlaştırıp uzatmanız gerekiyor. Bu yüzden iade edeceğim. umarım geri alırlar.

evet bu dediğiniz durum biraz sıkıntı ! ama özel mercek açılı sabit yansıtma mercek olduğu için bu böyle !

• quote:

quote:

ürün genel olarak

Eğer mağazadan aldıysanız iade almıyorlar, webden aldıysanız 15 gün cayma hakkınız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erkansevinc E kullanıcısına yanıt
    Sitede fiyat 3999tl. İnternette 3600tl civarına satılıyor. Anlık indirim falan mı vardı? 3300tlye ne şekilde aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Sitede fiyat 3999tl. İnternette 3600tl civarına satılıyor. Anlık indirim falan mı vardı? 3300tlye ne şekilde aldınız?

KDV indirimi vardı ben o şekilde aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oup59

KDV indirimi vardı ben o şekilde aldım.

bu arada arkadaşımda bu cihazdan almış, bana aldıktan sonra haber verdi, cihazı storlu perdeye yansıtıyor perde üzerinde acayip dalgalanma oluşuyor.
    benim cihazı götürdük görüntü yansıttık dalgalanma yok. dümdüz çok güzel görüntü aldık.
    zaten perde genel olarak düz duruyor, perde de potluk yok. çok yakından incelerseniz çok hafif yüzeysel dalgalanmalar mevcut ancak karşıdan baktığınızda perde gayet düzgün duruyor.
    sonra cihazı duvara yansıttık dalgalanma yok.
    bu cihazı storlu veya motorlu perdeye yansıtan varmı?

• newonw1 kullanıcısına yanıt
    Ben duvara yansıtıyorum cillop gibi görüntü alıyorum.

bu alete bi şekilde zoom in out koysalar paha biçilmez olurdu. bu haliyle 10 üzerinden 6 :D
  • quote:

bu alete bi şekilde zoom in out koysalar paha biçilmez olurdu. bu haliyle 10 üzerinden 6 :D

selam arkadaşım,
    "cillop gibi görüntü" kısmına pek katılmasamda(göreceli bir kavram) bu aletle deneme amaçlı duvara yansıtma yaptığımızda görüntü gayet düzgün. ama perdeye yansıtınca normalde perde de görünmeyen potluklar birden hortlayıveriyor. bir türlü çözemedik,
    tekrar gidersem durum ile ilgili fotoğraf paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 1 Şubat 2017; 0:16:11 >
  • Sorunsuz LG PF1000U satan olursa bana mesaj atabilir.
  • An itibari ile Türkiye LG garantili LG PF1000U projeksiyonu 100 TL indirim kuponu veren n11'den 3899 TL ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

quote:

selam arkadaşım,
    "cillop gibi görüntü" kısmına pek katılmasamda(göreceli bir kavram) bu aletle deneme amaçlı duvara yansıtma yaptığımızda görüntü gayet düzgün. ama perdeye yansıtınca normalde perde de görünmeyen potluklar birden hortlayıveriyor. bir türlü çözemedik,
    tekrar gidersem durum ile ilgili fotoğraf paylaşırım.

mercek ve yansıtıcı ayna açısı -0- a sıfır ; dik duvar açısına göre ayarlı olması
    zaten kolay kullanım açısından bir artı gibi !

• şu duvarda ve perdede dalgalanma durumu söz konusu olmasa bu cihazdan edinmeyi çok istiyorum.. bende perde yok ama duvarda işçilik pek iyi değil.
    tavana asma ve uzun kablo derdinden kurtarması büyük avantaj..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerliyerli

şu duvarda ve perdede dalgalanma durumu söz konusu olmasa bu cihazdan edinmeyi çok istiyorum.. bende perde yok ama duvarda işçilik pek iyi değil.
    tavana asma ve uzun kablo derdinden kurtarması büyük avantaj..

bu konuda 1x1metre veya 2x2metre alçı panel tek çözüm ! :)

ama bu işlemi su terazisi ile yapmak şart !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 4 Nisan 2017; 8:0:52 >
  • 1*1 olursa birleşme yeri can sıkabilir. 2*2 varsa boyut olarak keyifli olabilir.
    duvara monte ederken de duvardaki hatayı yansıtmayacak şekilde işçilik ister.
    işçilerimiz de sağolsun hallederiz abi der ve halleder!!!
    ancak soyunup kendin duvarı tesviye edersen bu iş olur gibime geliyor..
    2. el uygun bulursam galiba edineceğim bir adet..
  • Alınık pf1000 ut (Ankara)
    ve
    satılık pf80 (garantisi 5 ay önce dolmuş,sorunsuz)(SATILDI)
    Yakın projeksiyona geçmem lazım dolayısıyla bu şekilde bir değişim düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerliyerli -- 3 Ekim 2017; 8:41:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.