Şimdi Ara

LG P970 Power Tusu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Telefonum 3 gundur kafayi yemis durumda.Nasil duzeltecegimide bilmiyorum.
    Sorunu tarif edeyim.Telefonun power tusu ayni zamanda kilit tusu.Telefonu kitledigimde tekrar tusa bastigimda acamiyorum.Sarj cihazini takip ekrani oyle getirtebiliyorum.Nasil cozumu olabilir bilmiyorum.Yardiminiza ihtiyacim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guncellllll.

• Merhabalar,

Kilitlerken takılma yapmada aynı tuş ile sorunsuz kilitleniyor mu?
    Orada sorun, takılma yoktur ve buton saglamdır umarım sizin adınıza.

Telefon yazılım versiyonunuz nedir? Aynı cihazı bende yeterince kullandığım için sorunlarını bilirim.
    Bu nedenle size tavsiyem en sağlamından format atarak fabrika ayarlarına dönerek denemeniz.
    bunun öncesinde foto,müzik vb gereken yedeklerinizi aldıktan sonra şunları yapın:

Arama kısmında 3845#*970# tuşlayıp gizli menüye girin

Orada Factory Reset olacak, direk ana menüde yoksa WCDMA only menüsü altından Factory Reset yapın.

Afiyet olsun,

• quote:

Orijinalden alıntı: WesternDigital

Merhabalar,

Kilitlerken takılma yapmada aynı tuş ile sorunsuz kilitleniyor mu?
    Orada sorun, takılma yoktur ve buton saglamdır umarım sizin adınıza.

Telefon yazılım versiyonunuz nedir? Aynı cihazı bende yeterince kullandığım için sorunlarını bilirim.
    Bu nedenle size tavsiyem en sağlamından format atarak fabrika ayarlarına dönerek denemeniz.
    bunun öncesinde foto,müzik vb gereken yedeklerinizi aldıktan sonra şunları yapın:

Arama kısmında 3845#*970# tuşlayıp gizli menüye girin

Orada Factory Reset olacak, direk ana menüde yoksa WCDMA only menüsü altından Factory Reset yapın.

Afiyet olsun,

Telefonu fabrika ayarlarina dondurdum bir kac gun once fakat yine birsey degismedi.Kilitlerkende telefonu arada kitliyor arada kitlemiyor.Kendi keyfine gore davraniyor desek yeri.

• Kilitlerden de takılma varsa donanımsal olarak butonda sorun var sanki gibi hissetiriyor. Ama tarif ettiğim menüden format yaparsanız daha temiz olur, ve bence denemeye deger.

Siz oradan mı denemiştiniz yoksa?

• Bir de aklıma geldi, Play Markette power buton gibi uygulamalar var uykuya geçirmek konusunda onlar faydalı olabilir.

Bir de uyandırmak in de volume butonlarından birini yine power buton rolünü atamak için yöntemler var ama root felan yapmanız, birazcık uğraşmanız lazım muhtemelen

Ama masraf yapmadan bunlar da denemeye deger bence

• quote:

Orijinalden alıntı: WesternDigital

Kilitlerden de takılma varsa donanımsal olarak butonda sorun var sanki gibi hissetiriyor. Ama tarif ettiğim menüden format yaparsanız daha temiz olur, ve bence denemeye deger.

Siz oradan mı denemiştiniz yoksa?

ben direk fabrika ayarlarina geri don dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.