Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam. İlk kez android kullanacak bir arkadaşa bayram öncesi 525TL'ye 6 aylık Vatan Bilgisayar'dan alınma bir Optimus Vu aldık. Şu anda cihaz bende uygulama yüklüyorum. Boyutları ilk bakışta insana tuhaf gelsede, özellik bakımından bu fiyata 2.el temiz başka bir cihaz bulamayınca bunu almaya karar verdik. Garantisi dolmuş 2.el cihazlardan ziyade 18 ay garantisi olan bu telefonu anakart arıza ihtimaline karşı yine de bile bile aldık. En azından ileride bizim de başımıza gelirse anakart değişimi yapamazlarsa yerine yeni telefon almış oluruz diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_75

Herkese selam. İlk kez android kullanacak bir arkadaşa bayram öncesi 525TL'ye 6 aylık Vatan Bilgisayar'dan alınma bir Optimus Vu aldık. Şu anda cihaz bende uygulama yüklüyorum. Boyutları ilk bakışta insana tuhaf gelsede, özellik bakımından bu fiyata 2.el temiz başka bir cihaz bulamayınca bunu almaya karar verdik. Garantisi dolmuş 2.el cihazlardan ziyade 18 ay garantisi olan bu telefonu anakart arıza ihtimaline karşı yine de bile bile aldık. En azından ileride bizim de başımıza gelirse anakart değişimi yapamazlarsa yerine yeni telefon almış oluruz diyoruz.

hayırlı olsun.

güzel fiyat gerçekten
  • ugur_hy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Umarım sizin sorununuz da çözüme kavuşur hayırlısıyla.
  • Telefon ne oldu Ugur, var mi hayirli bir haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryası değiştirilmiş dün kargoya verilmiş hocam.

Sorun anakartta değilmiş. @sukrugzdm
  • arkadaşlar elimde yurt dışı samsung s3 var..imei si yazılımla halledilmiştir...telefonumun sol üst dokunmatiği düşme sonucu çatlamıştır...çalışmasında herhangi bir sıkıntı yoktur...ben bu halde kullanıyorum...telefonumu vu ile takas yapmak istiyorum...takası istanbuldan ve elden yapmak tercihimdir...saygılarımla
  • Arkadaslar telefon hava durumunda saati geri almamis kendi saatini almis witgettekini nasil duzelticem bilen varmi

• Aynen bendede oyle oldu, sanirim guncellemediler, silip yuklesek olur mu ki

Ugur en azindan batarya sifir oldu ama servis boyunca tlefonsuz kaliyoruz ya o sıkıntılı

• Bu gun kendi kendine duzeldi

• Guncelleme falan gelmiycekmi arkadaslar bu cihaza bilgisi olan varmi??

• Bu telefonda nexus 7 gibi tegra 3 chipsetli ve jelibon guncellemesini ve ilersini donanim olarak destekliyor fakat bu LG firmasinin ........ dolayi aylardir bekliyoruz. Telefon uretip satip birde guncelleme vermiyorlar varmi boyle bir durum ..... !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg desteke guncelleme ile alakali sikayet maili attim ben duzenli olarak surekli aticam herkez atsin arkadaslar degerlendirsinler konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: dikizaynasi

Lg desteke guncelleme ile alakali sikayet maili attim ben duzenli olarak surekli aticam herkez atsin arkadaslar degerlendirsinler konuyu

Benim pek umudum yok, diğer ülkelere de güncelleme verilmedi.
  • Resmi olmamakla birlikte son zamanlardaki guncelleme ile ilgili haber cikan sitelerde vu nunda guncelleme alacagi yonunde haberler var.

• arkadaşlar elimde yurt dışı samsung s3 var..imei si yazılımla halledilmiştir...telefonumun sol üst dokunmatiği düşme sonucu çatlamıştır...çalışmasında herhangi bir sıkıntı yoktur...ben bu halde kullanıyorum...telefonumu vu ile takas yapmak istiyorum...takası istanbuldan ve elden yapmak tercihimdir...saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

Orijinalden alıntı: dikizaynasi

Lg desteke guncelleme ile alakali sikayet maili attim ben duzenli olarak surekli aticam herkez atsin arkadaslar degerlendirsinler konuyu

Benim pek umudum yok, diğer ülkelere de güncelleme verilmedi.

Ben yurt disinda güncelleme aldi seklinde biliyordum, insallah gelir. Baska bi sikayetim yok gayet memnunum da su guncellemede olsa tadindan yenmez :)

• Herkese Selamlar,

Temmuz ayında bimeksten aldığım beyaz vu mu hediye bir cihaz geldiği için satıyorum, ilgilenen olursa mail atmasını rica ederim.

Sağlıcakla kalın.
  • Yabanci sitelerde LG optimus VU icin yeni Android 4.4 kitkat guncellemesi alacak seklinde yaziyor yine milletin agzina bi parmak bal caliyorlar bekle guncelleme gelsin, telefon eskidi yakinda telefonu biz guncelleyecegiz ama birdaha LG olmayacak.
  • Musteri memnuniyeti sifir

• Jellybean gelmedi kitkat mı gelecek

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=16 burdan takip edebilirsiniz, hiç bir ülke jb güncellemesi almadı, sadece biz değil.

Zaten jb alan 4x Hd'nin durumu ortadayken ne bu güncelleme merakı
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.