Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel... Benim vize dönemimde konu baya canlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzadiguzel

Telefon kilitliyken biri aradığı zaman cevaplamak için kaydırarak açmak gerekiyo ve bunu yaparken nedendir bilmiyorum kasıyor. Kilitli olmadığı zaman tek dokunuşla açıyor o iyi oluyo. Kilitliykende öyle yapma şansımız varmı?

Malesef öyle bir özellik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzhn1

Bugün üzülerek iade ettim telefonu aldığım mağazaya. Şarjı beni tatmin edemedi.

Evet şarj konusunda biraz sıkıntılı ama ek ayarlarla bir günü çıkartabiliyor. Sizin için doğru bir karar olduysa daha iyi tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanturk45

Nokia'nın BH-111 bluetooth kulaklığı ile uyumlu bir şekilde kullanıyor eşim.
    Bir de yurtdışından kalem ve kredi kartı vb. koyabileceğimiz bir kılıf satın aldım. Onunla da gayet şık ve sağlam bir hal aldı.

Bu arada, Kore'de Optimus Vu için Android 4.1.2 güncellemesi yayınlanmış sanırım.
    Buralara gelmesi de uzun sürmez diye düşünüyorum.

Ben de aynı kulaklıkla, uyumlu bir şekilde kullanıyorum.

Hocam bir de rica etsem şu kılıfın linkini ve sizde ki halini görebilir miyim? Ben de sipariş vereceğim de bu aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tauncer

Arkadaslar sitede turkiyeye ait romumuz var.

http://newsolution24.blogspot.com/2013/01/lg-optimus-vu-p895-flash-files.html?m=1

Romlar için bu siteye bakmanızı da öneririm

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_hy -- 24 Nisan 2013; 4:07:29 >

• quote:

Arkadaslar her ne sebeple olursa olsun vu almis bulunuyoruz. Bu sebeple bundan sonra ya telefonun tadini cikaracagiz yada satip kurtulacagiz. Ben birinci şıkkı tercih ediyorum. Benim icin onemli olan telefonumdan internette rahat gezinmem. Sayfalar pcdeki gibi rahat. Ekran enine boyuna genis benim aksine en cok hosuma giden ozelligi 4:3 ekrani. Samsung kotu diyemeyiz. Uzunca zaman s2 kullandim. Onunda vardi kasintilari vs. 1.000 veren 1.200 verir denirse 1.200 veren 1.400 u 1.400 u veren 1.600 u verir deriz ve bu isin sonu gelmez. Bence golge etmeyin baska bir ihsan istemeyiz azizim. Biz daha nice romlar kurar tepe tepe kullaniriz telefonlarimizi.

Kesinlikle size katılıyorum hocam.

Vu ile paylaşımlara devam edelim

Bu arada ben şu rom, root işlerini pek anlayamadım. Kilit olayını falan da Tam olarak ne işe yarıyor, nasıl, ne için yapılıyor?

Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

Arkadaslar her ne sebeple olursa olsun vu almis bulunuyoruz. Bu sebeple bundan sonra ya telefonun tadini cikaracagiz yada satip kurtulacagiz. Ben birinci şıkkı tercih ediyorum. Benim icin onemli olan telefonumdan internette rahat gezinmem. Sayfalar pcdeki gibi rahat. Ekran enine boyuna genis benim aksine en cok hosuma giden ozelligi 4:3 ekrani. Samsung kotu diyemeyiz. Uzunca zaman s2 kullandim. Onunda vardi kasintilari vs. 1.000 veren 1.200 verir denirse 1.200 veren 1.400 u 1.400 u veren 1.600 u verir deriz ve bu isin sonu gelmez. Bence golge etmeyin baska bir ihsan istemeyiz azizim. Biz daha nice romlar kurar tepe tepe kullaniriz telefonlarimizi.

Bu arada ben şu rom, root işlerini pek anlayamadım. Kilit olayını falan da Tam olarak ne işe yarıyor, nasıl, ne için yapılıyor?

Oncelikle root telefonumuzda tam kullanici yetkilerini almamizi saglar. Kullanmadiginiz bazi uygulamalari root lamis oldugunuz telefonla kaldirabilirsiniz. Asagidaki linkte durum anlatilmis ziyadesiyle
    http://www.andronova.net/2010/09/03/anlatim-root-nedir-root-erisimi-ve-yararlari/
    Rom ise pc nize kurdugunuz xp/vista/win7 vs demek yani farkli isletim sistemleri gibi dusunebiliriz. Iki cesit rom var stock rom: bu romlar telefon markanizca gelistiriliyor. 2.2/2.3/4.03/4.0.4 gibi olabiliyor.
    Custom rom: ise merakli kullanicilarin linux sisteminde ya fabrika romlarini modifiye etmeleriyle yada yeniden rom yazmalariyla oluyor. Tum romlar telefonda farkli ekran goruntuleri farkli menuler demek oluyor. Insanlar hangi tarzlarda rom kullanmak istediklerini secebiliyor. Android acik kaynak kodlu oldugu icin herkez bir rom yazabilir aslinda. Ancak her rom kullanisli olamayabiliyor yada bug dedigimiz aciklar olusabiliyor. Bence suanki romumuz gayet stabil. Maceraya gerek duymuyorum. 2.3 ginger den sonra gelen ics ilk etapta sacbas yoldurmustu. Her yeni iyi demek degil bence. Henuz telefonumuza farkli rom piyasada yok sanirim. Acele de etmeyelim derim. Simdilik bunlari soyleyebilirim. Iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tauncer -- 24 Nisan 2013; 7:21:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim aldığım kılıfın ebay numarası :130868628749
    Linki de burada.
    Yaklaşık 8-10 gün gibi bir sürede geldi.
    Şu an elimde resimleri yok ama kılıftan genel anlamda memnunuz.
    Koruyucu özelliği, telefon ile birlikte hediye edilen kılıftan daha iyi.
    Tüm köşelerini sarıyor. Ayrıca içerisine Kredi Kartı, Kartvizit vb. şeyler de koyabiliyorsunuz.
    Kenarından ip ile bileklik gibi kullanmak için bir deliği de var.

Linkte zaten resimleri var.
    Eğer yine de görmek isterseniz, akşam çekip koyma şansım olabilir.

• Arkadaslar lg smartword e tiklsyinca yeni surum yuklemek istermisiniz seklinde ibare cikiyor. Cihazi aldigimdan beri hic guncellemedim ayarlara girdigimde de guncelleme yok diyor.. bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dikizaynasi

Arkadaslar lg smartword e tiklsyinca yeni surum yuklemek istermisiniz seklinde ibare cikiyor. Cihazi aldigimdan beri hic guncellemedim ayarlara girdigimde de guncelleme yok diyor.. bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

O Lg Smart World uygulamasının güncellemesi hocam, ben güncelledim, sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_hy -- 24 Nisan 2013; 21:17:25 >
  • quote:

quote:

quote:

Oncelikle root telefonumuzda tam kullanici yetkilerini almamizi saglar. Kullanmadiginiz bazi uygulamalari root lamis oldugunuz telefonla kaldirabilirsiniz. Asagidaki linkte durum anlatilmis ziyadesiyle
    http://www.andronova.net/2010/09/03/anlatim-root-nedir-root-erisimi-ve-yararlari/
    Rom ise pc nize kurdugunuz xp/vista/win7 vs demek yani farkli isletim sistemleri gibi dusunebiliriz. Iki cesit rom var stock rom: bu romlar telefon markanizca gelistiriliyor. 2.2/2.3/4.03/4.0.4 gibi olabiliyor.
    Custom rom: ise merakli kullanicilarin linux sisteminde ya fabrika romlarini modifiye etmeleriyle yada yeniden rom yazmalariyla oluyor. Tum romlar telefonda farkli ekran goruntuleri farkli menuler demek oluyor. Insanlar hangi tarzlarda rom kullanmak istediklerini secebiliyor. Android acik kaynak kodlu oldugu icin herkez bir rom yazabilir aslinda. Ancak her rom kullanisli olamayabiliyor yada bug dedigimiz aciklar olusabiliyor. Bence suanki romumuz gayet stabil. Maceraya gerek duymuyorum. 2.3 ginger den sonra gelen ics ilk etapta sacbas yoldurmustu. Her yeni iyi demek degil bence. Henuz telefonumuza farkli rom piyasada yok sanirim. Acele de etmeyelim derim. Simdilik bunlari soyleyebilirim. Iyi forumlar.

Çok teşekkürler hocam, avrupa jb romu çıkınca yaparız olmadı.

• quote:

Benim aldığım kılıfın ebay numarası :130868628749
    Linki de burada.
    Tüm köşelerini sarıyor. Ayrıca içerisine Kredi Kartı, Kartvizit vb. şeyler de koyabiliyorsunuz.

Teşekkürler hocam, linkte detaylı resimleri varmış zaten.

ben de şunu almayı düşünüyorum:

http://www.ebay.com/itm/111001729495?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648

• quote:

quote:

Benim aldığım kılıfın ebay numarası :130868628749
    Linki de burada.

Teşekkürler hocam, linkte detaylı resimleri varmış zaten.

ben de şunu almayı düşünüyorum:

http://www.ebay.com/itm/111001729495?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2648

Güzel seçim olur.
    Biz de onu düşündük ilk olarak, sonrasında ise kalem yeri dışarıda olduğu için, kalem ucu zarar görebilir diye diğerinde karar kıldık.
    Ama voia nın kalitesi daha iyi sanırım.
    Fakat ebay yerine, Kore de online satış yapan yerlerde daha ucuzdu. Oralardan da bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 1.5 aylık ikinci el var bitane 750 TL istiyor fiyat nasıl sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco05

Arkadaşlar 1.5 aylık ikinci el var bitane 750 TL istiyor fiyat nasıl sizce?

sıfırı 900-1000 tl arası.peşin paraya sıfırından biraz daha ucuza alayım diyorsanız cihazda temizse alınır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dikizaynasi

Arkadaslar lg smartword e tiklsyinca yeni surum yuklemek istermisiniz seklinde ibare cikiyor. Cihazi aldigimdan beri hic guncellemedim ayarlara girdigimde de guncelleme yok diyor.. bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

O Lg Smart World uygulamasının güncellemesi hocam, ben güncelledim, sıkıntı yok

Eyvallah hocam tesekkurler

• quote:

sıfırı 1000 lira zaten, 250 lira da az para değil, bence ideal, düşünülebilir.
  • quote:

quote:

sıfırı 1000 lira zaten, 250 lira da az para değil, bence ideal, düşünülebilir.

Eyvallah, hocam değerledireyim o zaman

• Telefonun 3DMARK skoru.
  • Arkadaslar lg p 895 cihazimdan trt vs. Canli tv izleyemiyorum. Cihazda flhas destegi var diye biliyordum ama acamadim yine trt den dizi videolarini izliyim dedim onda da android chorome desteklemiyor yaziyor bilgisi olan varmi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.