Şimdi Ara

Lg p880 security error acil yardım :( ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu 4.1.2 (20d) den 10h ye düşürüyordum kastığı için ama yükleme tamamlanınca telefonda hata verdi Security error morning call is empty yazdı açılmıyor ne yapacam yardım edermisiniz

ÇÖZÜLDÜ
    telefonu kapattım 1dk batarya çıkık ve usb bağlantısı kesik beklettikten sonra telefonun bataryasını taktım ve ses kısma tuğuna bastım sonra pc bağlı olan usb kablosunu takarak sw upgrade moduna aldım sonra lg flashtool ile tekrardan 20d yükleyerek sorunu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ad42bs -- 25 Şubat 2015; 20:30:00 >

• LG P880 telefonumda 4.1.2 yüklüydü, telefonu 10A ya LG Tools ile düşürdüm, yükleme tamamlanınca Security Error call is empty hatası verdi. Telefon sw upgrade moduna geçmediğinden yeni yazılımda flashlayamıyorum. Telefon açıldığında Security Error call is empty hatasında kalıyor.
    ne yapmam gerekir. Lütfen yardım edermisiniz
  • Yksl55 Y kullanıcısına yanıt
    LG P880 telefonumda 4.1.2 yüklüydü, telefonu 10A ya LG Tools ile yazılım düşürdüm, yükleme tamamlanınca Security Error call is empty hatası verdi. Telefon sw upgrade moduna geçmediğinden yeni yazılımda flashlayamıyorum. Telefon açıldığında Security Error call is empty hatasında kalıyor. TELEFONU SW UPRADE MODUNA ALMAK İÇİN SES KISMA + USB KABLOSUNU TAKIYORUM ANCAK SW UPGRADE MODUNA GEÇMİYOR . Telefon açılmadığından bilgisayar telefonu görmüyor. Lütfen yardım edermisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Color OS Rom Acil Yardım !!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.