Şimdi Ara

LG Optimus L9 P760 Ana konu (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.962
Cevap
27
Favori
159.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ikcı

ARKADAŞLAR BEN BU TELEFON GÜNCELLEME İŞİNDEN HİÇ ANLAMIYORUM.GÜNCELLEME GELMİŞ AMA NASIL KURACAĞIMI BİLMİYORUM.PC SUİTE 4 YÜKLE DEDİLER,ACABA NASIL VE NERDEN YÜKLEYEBİLİRİM.PC SUİTE Yİ YUKLEDİKTEN SONRA NE YAPMAM GEREKİR.LÜTFEN YARDIM.VAKİT AYIRAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ GÜNLER :)

pc suıtle felan ugrasma telefondan ayarlardantelefon hakkınsadan yazılım gunlemeye gır guncelleme varsa kontrol edecek bulunca uyarır yukle de ındırınce sana soracak yuklensınmı dıye tamam de telefon kapanacak ve tekrar acılırken guncellme yuklenecek en az 15 dk surer yuklenınce telefon acılacak bu kadar pc suıte mıs felan ugrasma bos yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

ARKADAŞLAR BEN BU TELEFON GÜNCELLEME İŞİNDEN HİÇ ANLAMIYORUM.GÜNCELLEME GELMİŞ AMA NASIL KURACAĞIMI BİLMİYORUM.PC SUİTE 4 YÜKLE DEDİLER,ACABA NASIL VE NERDEN YÜKLEYEBİLİRİM.PC SUİTE Yİ YUKLEDİKTEN SONRA NE YAPMAM GEREKİR.LÜTFEN YARDIM.VAKİT AYIRAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ GÜNLER :)

pc suıtle felan ugrasma telefondan ayarlardantelefon hakkınsadan yazılım gunlemeye gır guncelleme varsa kontrol edecek bulunca uyarır yukle de ındırınce sana soracak yuklensınmı dıye tamam de telefon kapanacak ve tekrar acılırken guncellme yuklenecek en az 15 dk surer yuklenınce telefon acılacak bu kadar pc suıte mıs felan ugrasma bos yere

öncelikle cevap için teşekkürler.telefondan sorun yaşayanlar çok olmuş diye yazmış bazı arkadaşlar.bide telefondan yedekleme yapamazsınız ayrıca telefon kapanırsa açılmama ihtimali var demişlerdi .sadece sizin dedikleriniz ile yeni sürümün tüm özellikleri gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dokstup

arkadaşlar merhaba. siteye yeni üye olabildim. benimde birkaç sorum olucak. 1. flash playerı nasıl kurucaz?indirdiğimde hep settings geliyor sitelerden okuduğum kadarıyla sd karta atıp kurmamız gerekiyormuş fakat atamıyorum.yapabilen varsa anlatabilir mi?

Cevap vericek.yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti198080 -- 1 Mayıs 2013; 23:55:28 >

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

öncelikle cevap için teşekkürler.telefondan sorun yaşayanlar çok olmuş diye yazmış bazı arkadaşlar.bide telefondan yedekleme yapamazsınız ayrıca telefon kapanırsa açılmama ihtimali var demişlerdi .sadece sizin dedikleriniz ile yeni sürümün tüm özellikleri gelir mi?

kim demiş onu hadi pc de güncellerken elektrik gitti ne olacak ozaman ayrıca pc ile güncelleyip telefonun acılmayanlar var konuda kac kişinin telefonunu kurtardık ben 2 tane lg l9 telefon uzerınden guncelledım sorunsuz bır sekılde yani tüm özelikler gelir ayrıca telefona telefondan güncelleme özelligini bosunamı koymuslar ayrıca ben hic yedek almadım 2 l9 da telefon uzerınden kurdum ne mesajlar ne telefon rehberı ne programlar ne resımler v.b hic biride silinmedi onlar yapamayıp sucu baska seyde arayanlar söylemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 3 Mayıs 2013; 6:20:45 >

• Arkadaşlar telefon güncellemeden sonra mükemmel oldu ama bi sorunum var eskisi gibi ekran görüntüsü yakalayamıyorum.

bu yeni 4.1.2 güncellemesinden sonra ekran görüntüsü nasıl yakalanıyor...
  • Telefonun kendi menüsünde yazılım güncellemelerini denetle var wi-fi ayığına bağlı olduğun bir ortamda güncelelemeri denetle de o kendisi indirip kuracak,sen hiçbirşeye elllemeyeceksin telefon sonra kendini kapatıp açacak hop yepyeni bir telefonun var...

Orijinalden alıntı: bendarli

Arkadaşlar telefon güncellemeden sonra mükemmel oldu ama bi sorunum var eskisi gibi ekran görüntüsü yakalayamıyorum.

bu yeni 4.1.2 güncellemesinden sonra ekran görüntüsü nasıl yakalanıyor...

ses kısma ve guc tusuna aynı anda bastıgınızda ekran goruntusu alabılırsınz...
  • quote:

quote:

arkadaşlar merhaba. siteye yeni üye olabildim. benimde birkaç sorum olucak. 1. flash playerı nasıl kurucaz?indirdiğimde hep settings geliyor sitelerden okuduğum kadarıyla sd karta atıp kurmamız gerekiyormuş fakat atamıyorum.yapabilen varsa anlatabilir mi?

Cevap vericek.yokmu?

Sanırım Google Playden kaldırılmış ama sen netten bulup apk dosyasına atıp oradan kurabilirsin kurduktan sonra flash dosyalarını açmaya yarar bildiğim kadarıyla kendisi video oynatan bir program değil benim tavsiyem googleplay'den mx video oynatıcısyı ve codeclerini kur her türlü videoyu açarsın..

Orijinalden alıntı: redboxer82

CSR RACING diye bir oyun var, grafikler şahane insanı bağımlı hale getiriyor, dosya boyutu 180mb, bence google play'den indirip deneyin.
    kaç gündür oynuyorum.

Bende full NFS Most Wanted var ama telefonun hafızası yetersiz olduğu için atamıyorum telefona (1.7 GB) :(( Sd karta kurabilmek için de root yapmak gerekiyormuş ki teli alalı 1 ay olmadı o işlere girmeyi hiç istemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendarli -- 2 Mayıs 2013; 11:49:46 >
  • beyler jelly bean güncellemesi için kendiniz boşuna uğraşmayın ben gittim lg servisine verdim 10 dk da jelly bean yükleyip verdiler, ama onlar güncellemenin jelly bean olduğunu bilmiyorlar v20a yükletecem diyebilirsiniz öyle biliyorlar.

Orijinalden alıntı: mali24

beyler jelly bean güncellemesi için kendiniz boşuna uğraşmayın ben gittim lg servisine verdim 10 dk da jelly bean yükleyip verdiler, ama onlar güncellemenin jelly bean olduğunu bilmiyorlar v20a yükletecem diyebilirsiniz öyle biliyorlar.

telefon üzerinden yapılıyor yada lg uzaktan baglantı ilede yapıyor illa servise gitmeye gerek

Orijinalden alıntı: bendarli

quote:

quote:

Cevap vericek.yokmu?

Sanırım Google Playden kaldırılmış ama sen netten bulup apk dosyasına atıp oradan kurabilirsin kurduktan sonra flash dosyalarını açmaya yarar bildiğim kadarıyla kendisi video oynatan bir program değil benim tavsiyem googleplay'den mx video oynatıcısyı ve codeclerini kur her türlü videoyu açarsın..

ben telefon üzerinden google flash player yazdım ve flash player 11.1 programını direk telefona indirdim ve kurdum.şimdi flash videoları rahatlıkla izliyorum.
    link :http://www.freeware4android.net/lg-p760-optimus-l9-device-2813/video-players-tag/adobe-flash-player-11-get-117097.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetix82 -- 2 Mayıs 2013; 15:07:24 >

• Kardes tamamda nasil kuracagimi anlamadim settings geliyo internete baglaniyo orada iki sik var biri yerel depolamayla ilgili biride es zamanli ag deategi diye birsey. Nasil kurdugunuzu anlatirsaniz daha fazla yardimci olursuniz.

Kardes tamamda nasil kuracagimi anlamadim settings geliyo internete baglaniyo orada iki sik var biri yerel depolamayla ilgili biride es zamanli ag deategi diye birsey. Nasil kurdugunuzu anlatirsaniz daha fazla yardimci olursuniz.

telefondan verdiğim linke git , alt kısımda barkodun altında FREE DOWNLOAD ADOBE FLASH PLAYER 11 FOR LG P760 OPTIMUS L9
    yazısı na tıkla setup yüklendikten sonra telefonun en üstündeki kısmı aşağı doğru sürükle(görev yön.) orda setupun indiğini göreceksin üzerine tıkla ve devam et.
    ben bu şekilde yaptım başka birşey yapmadım ve şu an flash player isteyen videoları seyredebiliyorum.

Orijinalden alıntı: ahmetix82

quote:

Kardes tamamda nasil kuracagimi anlamadim settings geliyo internete baglaniyo orada iki sik var biri yerel depolamayla ilgili biride es zamanli ag deategi diye birsey. Nasil kurdugunuzu anlatirsaniz daha fazla yardimci olursuniz.

telefondan verdiğim linke git , alt kısımda barkodun altında FREE DOWNLOAD ADOBE FLASH PLAYER 11 FOR LG P760 OPTIMUS L9
    yazısı na tıkla setup yüklendikten sonra telefonun en üstündeki kısmı aşağı doğru sürükle(görev yön.) orda setupun indiğini göreceksin üzerine tıkla ve devam et.
    ben bu şekilde yaptım başka birşey yapmadım ve şu an flash player isteyen videoları seyredebiliyorum.

Tesekurler. Bide ram kullanimi 500lerde hep asagi inen var mi?

• Bean gelmeden önce orta tuş ve kapama tuşuna basınca ekran görüntüsü alıyorduk, artık quickmemo'ya kaldık..

Eski sistem ekran görüntüsü alma şansımız yok mu arkadaşlar, daha önceki sayfalarda da sorulmuş ama sonuç yok.

Bilen varsa aktarabilir mi?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.