Şimdi Ara

LG Optimus L5 E610/E612 Secure Boot Error problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar DH! Şöyle bir sıkıntım var yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim zira çıkamadım işin içinden.

Elimde bir adet LG Optimus L5 Android telefon var ve ben bu telefonbir rom atmak istedim (rootu yapıldı). ROM Manager adlı programı kurdum ve Recovery Mode için ClockworkMod'un listede çıkan "Optimus L5 e610" seçeneğini seçerek kurdum, romu seçtim ve telefonu recovefy modda başlattım.

Ancak her recovery modu açmaya çalıştığımda "Secure booting error" hatası alıyorum. Sırf bu yüzden fabrika ayarlarına da dönemyorum. Eğer bu hatayı kaldırıp telefona nasıl rom atabileceğimi gerizekalıya anlatır gibi anlatabilecek birisi varsa lütcen yardım etsin ;-;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir allahın kulu bile mi yok yardım edecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ordan l5 e610 seçmeyecektin.çünkü türkiyedeki lg l5'ler stock rom üzerinde e612'dir.
  • secure booting error...
    buna dikkat etmemişim.şimdi fark ettim.kardeşim telefonun bootloader kilidini kaldırmadan cwm kurmuşsun.olmaz öyle.
    şimdi sen telefona bi format at.
    sonra da bunu indir.http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2001858&d=1369852865

indirdikten sonra bu adımları takip et.

CWM ve Bootloader Kilidi Kaldırma (Jelly Bean ve E610 ve E612 Modelleri için)
    .
    -Rar Dosyasını çıkar.
    -Telefonu Geliştirici Seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açın.
    -çıkardığınız klasörde bootloader.bat dosyasını çalıştırın SuperSU istek yollayacaktır.Kabul edin. ve sonra Telefon yeniden başlayacaktır. (Eğerki başlamazsa Pili yeniden çıkarıp takın öyle başlatın)
    -açtıktan sonra usb'yi bir daha takın ve recovery.bat dosyasını çalıştırın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.