Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
110.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chevolution73

Ben de smart flash tool programında start düğmesi çalışmıyor. yani start a basamıyorum. neden acaba?

bilgisayara usb driverleri kur
  • driverları kurduğum halde çalışmıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

Amlanya ve İtalya orjinal v30b romları çıkmıştır.

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/AITATL/V30b_00/V30B_00.kdz

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/ADEUTL/V30b_00/V30B_00.kdz

Sanırım bu yakında TR romlarını göreceğiz anlamı taşıyor :) Tr Romu çıktığında cwm entegre etme imkanın olacak mı @pupsik yoksa çeşitli sebeplerden beklemek gerekecek mi?

• arkadaşlar italya ve almanya rom larında hangisini yüklemeliyim hangisi stabil ve yükleme adımları nasıl olmalı bilgi sevinirseniz sevinirim arkadaşımın telefonuna yükliycem, samsung kullandığım için bilgim yok yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.birde sormak istediğim lg ltelefonlarda yabancı rom yükleyince mesajlarda türkçe karakter sorunu vardı bu devam ediyormu yabancı rom yükleyince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayal@t

arkadaşlar italya ve almanya rom larında hangisini yüklemeliyim hangisi stabil ve yükleme adımları nasıl olmalı bilgi sevinirseniz sevinirim arkadaşımın telefonuna yükliycem, samsung kullandığım için bilgim yok yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.birde sormak istediğim lg ltelefonlarda yabancı rom yükleyince mesajlarda türkçe karakter sorunu vardı bu devam ediyormu yabancı rom yükleyince.

Kimse yokmu LG kullanan
  • quote:

quote:

arkadaşlar italya ve almanya rom larında hangisini yüklemeliyim hangisi stabil ve yükleme adımları nasıl olmalı bilgi sevinirseniz sevinirim arkadaşımın telefonuna yükliycem, samsung kullandığım için bilgim yok yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.birde sormak istediğim lg ltelefonlarda yabancı rom yükleyince mesajlarda türkçe karakter sorunu vardı bu devam ediyormu yabancı rom yükleyince.

Kimse yokmu LG kullanan

Birinci sayfada rehber var.
    Oradan ister v30b fransa ister almanya v30b yükleyebilirsin.
    Aralarında fark yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Elm

quote:

Amlanya ve İtalya orjinal v30b romları çıkmıştır.

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/AITATL/V30b_00/V30B_00.kdz

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/ADEUTL/V30b_00/V30B_00.kdz

Sanırım bu yakında TR romlarını göreceğiz anlamı taşıyor :) Tr Romu çıktığında cwm entegre etme imkanın olacak mı @pupsik yoksa çeşitli sebeplerden beklemek gerekecek mi?

TR rom hakkında bilgim yok. Nezaman çıkar bilmem. Şu ana kadar türkiye için çıkan rom kullanmadım.
    Bu saatten sonra da kullanmam. Avrupa romlarında tr dil desteği mevcut, uzakdoğu romları da güzel oluyor.
    CWM entegrasyonu şu anda yok... Bootloader'i çözen babayiğit olursa cwm'li ics kullanırız.

• quote:

quote:

quote:

Kimse yokmu LG kullanan

Aralarında fark yok.

Sagol dostum bilgi icin.türkce karakterli harflerde sorun oluyomru acaba mesajlarda tesekkurler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kimse yokmu LG kullanan

Aralarında fark yok.

Sagol dostum bilgi icin.türkce karakterli harflerde sorun oluyomru acaba mesajlarda tesekkurler.

oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: suckan

merhaba. bim'deki kampanya ile bende 599 tl ye optimus p970 çiler kervanına katıldım. sanırım sayımız çok artacak. telefonun özelliklerini keşfetmeye çalışıyorum. ama ilk izlenimlerim olarak şunu söyleyebilirim. bu fiyata böyle bir cihazdan aldığım için çok mutluyum. valla tık demiyor ama 3g gps wifi felan açık bırakırsan şarjıda her telefonda olduğu gibi çabuk bitiyor. ekran kaymak gibi, parlaklığı harika, dokunmatik çok hassas, kibar ince hafif, herşey çalışıyor bir tek görüntülü görüşmeyi denemedim. bugün onada bakıcam. hepinize saygılar selamlar. bol bol paylaşımlar. bu arada bu telefondan isteyenler için bimeks te ve vatanda indirime girdi.

Bende aldım bimeks ten bakalım :) 66 lirada ekstradan vererek garantiyi 5 yıla uzattım deli gibi .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o değilde ana sayfadaki 30b yazılımını yükledim telefonun içerisine ancak değişik birşey var makinadaki üstten indirdiğimiz bildirim çubuğu inmiyor ne yapmamı önerirsiniz yada varmı benden başka bu durumla karşılaşan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

o değilde ana sayfadaki 30b yazılımını yükledim telefonun içerisine ancak değişik birşey var makinadaki üstten indirdiğimiz bildirim çubuğu inmiyor ne yapmamı önerirsiniz yada varmı benden başka bu durumla karşılaşan

bende de ilk yüklediğimde böyle olmuştu fabrika ayarlarına dönünce düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

o değilde ana sayfadaki 30b yazılımını yükledim telefonun içerisine ancak değişik birşey var makinadaki üstten indirdiğimiz bildirim çubuğu inmiyor ne yapmamı önerirsiniz yada varmı benden başka bu durumla karşılaşan

bende de ilk yüklediğimde böyle olmuştu fabrika ayarlarına dönünce düzeldi

teşekkür ederim hocam hemen deniyorum
  • Pupsik merhaba.

Öncelikle teşekkür ederim bu başlık ve verdiğin değerli bilgiler için.

Birkaç sorum var;

- İlk mesajda tarif ettiğin şekilde yükledim ICS'i. Sorunsuz çalışıyor. Lakin ilk mesajda CP file kısmına AP.bin'i, AP file kısmına ise CP.fls'yi yazmışsın. Bunu özellikle mi ters yazdın? Yoksa bir hata mı? Ben iki türlü de kurmayı denedim, iki türlü de kurdu. Ama bir fark veya sorun olur mu merak ettim.

- KDZ dosyaları ne oluyor? KDZ'den de rom yüklenebiliyor mu? Ben TR romu çıkınca onu da yükleyip denemek istiyorum. KDZ bulsam onu da aynı şekilde yükleyebilir miyim? KDZ'den nasıl yükleniyor rom? KDZ ile senin verdiğin CP ve AP dosyaları arasında bir fark var mı?

- ICS'e geçtikten sonra LG suite vs LG'nin pc programları telefonu görmedi. Acaba görüyor da ben mi bir hata yaptım? Yoksa görmüyor mu ICS ile? ICS ile LG suite, on-screen vs programları kullanamıyor muyuz?

- ICS ile şarj farkedilir düzeyde az gitmeye başladı. Superuser yüklemedim, rootsuz kullanıyorum. Bunu önlemek için rootlayıp Agritux'un listesindeki programları silsem/kaldırsam faydası olur mu?

Cevapların için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: secret-_-garden

Pupsik merhaba.

Öncelikle teşekkür ederim bu başlık ve verdiğin değerli bilgiler için.

Birkaç sorum var;

- İlk mesajda tarif ettiğin şekilde yükledim ICS'i. Sorunsuz çalışıyor. Lakin ilk mesajda CP file kısmına AP.bin'i, AP file kısmına ise CP.fls'yi yazmışsın. Bunu özellikle mi ters yazdın? Yoksa bir hata mı? Ben iki türlü de kurmayı denedim, iki türlü de kurdu. Ama bir fark veya sorun olur mu merak ettim.

- KDZ dosyaları ne oluyor? KDZ'den de rom yüklenebiliyor mu? Ben TR romu çıkınca onu da yükleyip denemek istiyorum. KDZ bulsam onu da aynı şekilde yükleyebilir miyim? KDZ'den nasıl yükleniyor rom? KDZ ile senin verdiğin CP ve AP dosyaları arasında bir fark var mı?

- ICS'e geçtikten sonra LG suite vs LG'nin pc programları telefonu görmedi. Acaba görüyor da ben mi bir hata yaptım? Yoksa görmüyor mu ICS ile? ICS ile LG suite, on-screen vs programları kullanamıyor muyuz?

- ICS ile şarj farkedilir düzeyde az gitmeye başladı. Superuser yüklemedim, rootsuz kullanıyorum. Bunu önlemek için rootlayıp Agritux'un listesindeki programları silsem/kaldırsam faydası olur mu?

Cevapların için şimdiden teşekkürler.

selam

- farketmiyor iki şekilde de yüklenebiliyor.

- ROM lar KDZ formatında çıkmaktadır. KDZ ile yükleme kdz Updater ile eskiden yükleniyordu. Şu anda da yüklenebiliniyor, bilgisayara sanal server kurman gerekiyor.
    (dosyalar bende mevcut ililenirsen paylaşabilirim)

- pc sute ile ilgili bir fikrim yok, hiç kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 13 Aralık 2012; 6:36:56 >

• Selam, Bir sorum olacak. Telefonu bir süredir kullanıyordum ekranla ilgili arıza verince garantiye gonderdim üzerinde v28c yüklüydü garanti dışı denildi bn de telefonu geri istedim rootsuz orjinal rom mu yüklemem gerekiyor acaba? başımı ağrıtmadan bu işi yapmaları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeofuk

Selam, Bir sorum olacak. Telefonu bir süredir kullanıyordum ekranla ilgili arıza verince garantiye gonderdim üzerinde v28c yüklüydü garanti dışı denildi bn de telefonu geri istedim rootsuz orjinal rom mu yüklemem gerekiyor acaba? başımı ağrıtmadan bu işi yapmaları için

birinci sayfada rootsuz v20D var turkiye icin onu smartflashtool ile yukle servise gotur.
  • tmm öyle yapıym
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.