Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Pupsik eline sağlık kardeşim, bu konu sayesinde bilmem kaçıncı romumu yükledim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Orijinalden alıntı: dhye_bakmadan_asla

telefonu root'layamadım unlockroot telefonu görmüyor.

Driver sorunu var demek. Adb driveri yuklu olmali.

driver ı yükledim de ICS'de debugging nasıl aktifleştiriliyor.
  • quote:

quote:

quote:

telefonu root'layamadım unlockroot telefonu görmüyor.

Driver sorunu var demek. Adb driveri yuklu olmali.

driver ı yükledim de ICS'de debugging nasıl aktifleştiriliyor.

telefondan kabloyu çek (usb den bağlıyken aktif olmuyor)

system ayarları/geliştirici seçenekleri/ USB hata ayıklama işaretle
  • v28c de

RemoteCallService nasıl silinir:
    /data/app-system/ -> klasördeki dosyaları siliyoruz
    /system/vendor/carrier/system ->klasördeki dosyları siliyoruz
    Yeniden başlatınca program kaybolacaktır.

Polaris Office nasıl silinir:

Eğer güncellemeyi yüklediyseniz ilk önce uygulamalardan gücellemeyi kaldırın.
    \system\vendor\app -> kasöründen dosyayı siliyoruz.
    yeniden başlatıyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koza012

arkadaşlar ilk sayfadaki romlardan hangisini kurmalıyım anladığım kadarıyla gingerbreadin en son romu V20D bunumu kurayım yoksa ics test versiyonunumu hangisi daha iyi sorunsuz stabil çalışıyor
    ben marketten çok uygulama indiriyom o yüzden ics nin çalıştıracağı uygulama sayısı gb den daha fazla dır diye düşünüyorum ama öbür taraftan test versiyonu olması düşündürüyor arada kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz.bu romlarda radyo varmı. ayrıca benim şimdiki android sürümü 2.2.2 yazılım versiyonu v10a bunda gps bulmuyor hopörler açıkken ses az gidiyor şarj az gidiyor ve arayanın resmi küçük çıkıyor vs gibi sorunlar yeni romda düzelirmi son olarak rom atmak çok risklimi riski nedir.sık sık rom atmanın zararı varmı
    (kusura bakmayın biraz fazla soru oldu ama bu konuda hiçbilgim yok sora sora öğreniyoz işte:))

En son çıkan ics sürümünü kurabilirsin.
    herşeyi düzgün çalışmakta. Pili biraz hızlı tüketiyor.
    Radyo türkiye romlarında yok.

arkadaşım öncelikle yardımın için teşekkürler.v28c yi kurdu kolaymış ben zor bişey sanıyodum:)) ilk başta root edemedim Unlockroot kurduktan sonra root diyorum not detected any device ,check out correct way to use diye uyarı veriyor. porgramın araüzüznde felan usb debugging i aç diyor girdim açtım ve hallettim. hafıza kartıdaki önceki uygulamaların hiç biri görülmüyordu.bende komple kartı sildim ama tel süper hızlı oldu çok beğendim tekrardan çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koza012 -- 14 Kasım 2012; 15:16:49 >

• pupsik çok teşekkürler yardımların için, iyi günler.
  • quote:

pupsik çok teşekkürler yardımların için, iyi günler.

quote:

arkadaşım öncelikle yardımın için teşekkürler.v28c yi kurdu kolaymış ben zor bişey sanıyodum:)) ilk başta root edemedim Unlockroot kurduktan sonra root diyorum not detected any device ,check out correct way to use diye uyarı veriyor. porgramın araüzüznde felan usb debugging i aç diyor girdim açtım ve hallettim. hafıza kartıdaki önceki uygulamaların hiç biri görülmüyordu.bende komple kartı sildim ama tel süper hızlı oldu çok beğendim tekrardan çok teşekkürler

Rica ederim güle güle kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 15 Kasım 2012; 10:01:01 >

• arkadaşlar ics romda bir kaç küçük sorum olacak şarj ederken yavaş şar diyor bunu nasıl hızlı şarj ederiz.flaş ledi fener olarak kullanmak için yüklediğim programlar kamerayı kullanılmaz yapıyo teli açıp kapamak zorunda kalıyorum son olarak root explorerdan data klasörünün içindeki app leri silebilirmiyiz.telin açılışındaki lg logosunun yerine istediğimiz herhangi bir resmi nasıl koyarız yada açılışta istediğimiz müzik çalabilirmi şimdiden teşekkürler

NOT:pupsik hocam ics romda radyo yok dedin ama bende fm radyo çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koza012 -- 17 Kasım 2012; 0:25:16 >
  • quote:

arkadaşlar ics romda bir kaç küçük sorum olacak şarj ederken yavaş şar diyor bunu nasıl hızlı şarj ederiz.flaş ledi fener olarak kullanmak için yüklediğim programlar kamerayı kullanılmaz yapıyo teli açıp kapamak zorunda kalıyorum son olarak root explorerdan data klasörünün içindeki app leri silebilirmiyiz.telin açılışındaki lg logosunun yerine istediğimiz herhangi bir resmi nasıl koyarız yada açılışta istediğimiz müzik çalabilirmi şimdiden teşekkürler

ics yi kastetmedim. Türkiye romlarında radyo olmadığını yazmıştım.

- hızlı şarz uygulamada pek gormedim mümkün yalnız pil kullanım süresi düşer, zaten pil çabuk tükeniyor.
    - flaş ledi sorunu -fabrika ayrlarını sıfırla öyle bir dene v28c de denedim bahsettiğin sorun yok.
    - data/app nin içindeki uygulamalar tamamı senin yüklediğin uygulamalardır. hepsini silebilirsin.
    - bootanimasyonla ilgili tüm dosyalar system/media içindedir. değiştirmeyi oradan yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 17 Kasım 2012; 10:50:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Augias

@Pupsik eline sağlık kardeşim, bu konu sayesinde bilmem kaçıncı romumu yükledim :)

Rica ederim.

bilmek kaçıncı romu yüklediğine göre.Demekki olaydan keyif aldın )))
  • quote:

quote:

arkadaşlar ics romda bir kaç küçük sorum olacak şarj ederken yavaş şar diyor bunu nasıl hızlı şarj ederiz.flaş ledi fener olarak kullanmak için yüklediğim programlar kamerayı kullanılmaz yapıyo teli açıp kapamak zorunda kalıyorum son olarak root explorerdan data klasörünün içindeki app leri silebilirmiyiz.telin açılışındaki lg logosunun yerine istediğimiz herhangi bir resmi nasıl koyarız yada açılışta istediğimiz müzik çalabilirmi şimdiden teşekkürler

ics yi kastetmedim. Türkiye romlarında radyo olmadığını yazmıştım.

- hızlı şarz uygulamada pek gormedim mümkün yalnız pil kullanım süresi düşer, zaten pil çabuk tükeniyor.
    - flaş ledi sorunu -fabrika ayrlarını sıfırla öyle bir dene v28c de denedim bahsettiğin sorun yok.
    - data/app nin içindeki uygulamalar tamamı senin yüklediğin uygulamalardır. hepsini silebilirsin.
    - bootanimasyonla ilgili tüm dosyalar system/media içindedir. değiştirmeyi oradan yapabilirsin.

hocam çok program yüklü fabrika ayarlarına getirmek pek istemiyorum lg notification diye cevapsız aramaları da ışıklı uyarı veren uygulamada çalışmadı icsde super userden izin istedi verdim yine olmadı bazı programlar veya oyunlarda açılıyor hemen kapanıyor bunlarda düzelirmi acaba fabrika ayarlarına getirsem.tel eskiye göre çok süper oldu .tekrardan çok teşekkürler çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koza012 -- 17 Kasım 2012; 23:50:45 >

• Arkadaşlar yeni çıkan 28c nin , CP ve AP dosyalarını biri upload edebilir mi? bulamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmex123

Arkadaşlar yeni çıkan 28c nin , CP ve AP dosyalarını biri upload edebilir mi? bulamadım gitti.

Konunun birinci sayfasinda, ilk sirasa oradan indirebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • P970_ICS_v30g_fixed_by_Pupsik_v3 romun sd mount arızası hala devam ediyor mu? XDA dan 3-4 tane sd fix denedim olmadı bir türlü. Çözen varsa yardımcı olsun lütfen.
    Şu sd problemi de çözülse 10 numara rom. Teşekkürler Pupsik
  • arkadaşlar v10c'yi nasıl rootlarım?blackjack diye bi program varmış sanırım ama onu bulamadım, elinde olan paylaşırsa veya başka bir yol varsa bana bana anlatırsa sevinirim.

bi de şöyle bi konu var, resmi lg uygulamasıyla telefonu resmi güncellemeye yükseltsem onu rootlama imkanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

arkadaşlar v10c'yi nasıl rootlarım?blackjack diye bi program varmış sanırım ama onu bulamadım, elinde olan paylaşırsa veya başka bir yol varsa bana bana anlatırsa sevinirim.

bi de şöyle bi konu var, resmi lg uygulamasıyla telefonu resmi güncellemeye yükseltsem onu rootlama imkanı var mı?

BlackJack.zip:http://yadi.sk/d/V27hbaKr0rQQo

Guncellersen root olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar v10c'yi nasıl rootlarım?blackjack diye bi program varmış sanırım ama onu bulamadım, elinde olan paylaşırsa veya başka bir yol varsa bana bana anlatırsa sevinirim.

Guncellersen root olmaz.

çok sağol pupsik, bi de ics'e geçmek mantıklı mı şu an?en önerdiğin rom hangisi?

• quote:

quote:

Guncellersen root olmaz.

çok sağol pupsik, bi de test sürümü icse geçmek ne kadar mantıklı şu an?önerebileceğin en iyi rom hangisidir?

• bende V28A_P970.zip sürümü vardı şimdi son sürümünü indiriyorum teşekkürler pupsik.
  • quote:

quote:

quote:

Guncellersen root olmaz.

çok sağol pupsik, bi de test sürümü icse geçmek ne kadar mantıklı şu an?önerebileceğin en iyi rom hangisidir?

Merak varsa geçersin ics'ye .
    Bilirsin insanın başına gelen ya meraktan ya .... .

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.