Şimdi Ara

LG OPTİMUS BLACK P970 ANA BAŞLIK (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.237
Cevap
6
Favori
357.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gorilla glass sorusuna küçük de olsa şunu söyleyebilirim. ben ekrandaki korumayı söktükten sonra ev anahtarımın keskin ucunu fazla da bastırmadan ekran üzerinde sürükledim ve ekranda herhangi bir çizik oluşmadı. bu işlemi birkaç kere tekrarladım ve sonuç aynı ekran çizilmedi. telefonu cebimde taşıdım, ekranı üzerine de koydum (masada) böyle kullanmama rağmen ekranda şu anda en küçük bir çizik dahi bulunmuyor.

Allah nazardan saklasın
  • evet arkadaslar şuu en çok yükledıgınız uygulamaları programları paylasırsanız bızleride bilgilendırmıs olursunuz sevaba gırersınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenze

Bu arada arkadaşlar şarj konusunda şu istatistikleri verebilirim :
    Bu sabah 08:30 itibari ile şarjdan çektim.
    16 saattir telefon açık. Bu süre boyunca :
    Yaklaşık 75 dakika sesli görüşme
    Toplamda yarım saat internet bağlantısı
    5 dakika video klip izleme
    15 dakika müzik dinleme
    62 adet toplamda mesaj gönderme ve alma.
    Şarjım şuan : %32

Bence iyi bir seviye.

ekran parlaklığını ne seviyede tutuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali42

arkadaşlar gorilla glass sorusuna küçük de olsa şunu söyleyebilirim. ben ekrandaki korumayı söktükten sonra ev anahtarımın keskin ucunu fazla da bastırmadan ekran üzerinde sürükledim ve ekranda herhangi bir çizik oluşmadı. bu işlemi birkaç kere tekrarladım ve sonuç aynı ekran çizilmedi. telefonu cebimde taşıdım, ekranı üzerine de koydum (masada) böyle kullanmama rağmen ekranda şu anda en küçük bir çizik dahi bulunmuyor.

Allah nazardan saklasın

korumalı kullanmak tat vermiyor değil mi? en güzeli sade kendi ekran camıyla kullanmak temiz temiz ben şahsen film taksam rahat edemem her an kalkıp çıkacakmış gibi gelir

yok bugün benzer bir olayı ben de yaşadım, bir arkadaşım kendi samsung star wifisiyle karşılaştırmaya çalışırken ekranları birbirine bakacak şekilde telefonları üstüste koydu gerçekten içim gitti ama birşey de diyemedim hatun kişiydi ya koysa gene iyi bir de hareket ettiriyor gacur gucur güya onun telefonu benim ekranım kadarmış ya denk getirmeye çalışıyor ikisini birbirine dedim gitti bizim ekran kız zaten sallamıyor kendi telefonunu bi 10 dk inceledi evirdi çevirdi falan sonunda aldım elinden hemen gittim güzelce bi temizledim yumuşak bezle, lcd temizleme sıvısı da vardı çok yardımı oluyor onun bu arada bir korkuyla baktım ekranıma ama tek bir çizik bile oluşmamıştı nasıl sevindim anlatamam yalnız bazı arkadaşlar var forumdan ekranı çizilen, bence ekranımız gorilla glass değil ama epeyce sağlam bir materyal. çünkü gorilla glass gerçekten hiç çizilmiyor öyle düşmeyle anahtarla bastırınca falan da..ama herzaman söylüyorum gene söyleyeyim; gorilla glass olsa ne olur, ben 6 senedir Nokia 6630 kullanıyorum daha 3 gün oldu çekmeceye kaldıralı garibimin ekran camı (mı diyeyim artık kapak mı diyeyim bilemedim ama ) çizilmedi arkadaş ya, çizilmedi 2 kere kapak değiştirdim 6 sene de, o da arka kapak yüzünden, kameranın yanındaki lastik kısım deforme oldu diye yani özetle o cam bile değildi bırakın gorillayı sağlamsa sağlam oluyor abi çok da endişe etmeye gerek yok, zaten öyle cebe anahtarla, ne biliyim bozuk parayla koymayacaksın arkadaş bunu, 1000 liralık cihaz yazık günah ne olur ne olmaz, koy tek başına cebine paşa paşa mis gibi dursun orda oraya buraya değmeden e masaya da ekranı üstüne gelcek şekilde koymak da zaten normal zamanda yapılacak birşey değil ancak mesaj gelir ne biliyim millet de okumasın istersin (malum ekran 4 inç yandaki güruh rahat görür ne yazdığını :D) ondan koyarsın telefonu ters şekilde ama normalde o da olmaz yani..dikkat ettikten sonra hiçbirşey olmaz, ayrıca sakınan göze çöp batar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Toprak__ -- 26 Temmuz 2011; 15:35:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __Toprak__

ya arkadaşlar şu ekranda kalan parmak izlerine bir çözüm yolu yok herhalde di mi? öldürüyor insanı hakikaten, hele benim gibi pimpirikliyseniz, 15 dkda bir siliyorum ekranı bu arada gorilla glass 'a mail attım bugün, şu gorilla glass var mı yok mu açıklığa kavuşsun diye bakalım cevap verecekler mi? zira sitelerinde bizim alet de görünüyor gorilla ekranlı olarak ama başka herhangi biryerde bununla ilgili ibare olmaması beni düşündürüyor açıkcası hani gorilla glass ise de yere atıp üstünde tepinecek değiliz tabiki ama güven olayı yani, şimdi silerken bile tereddüt ediyorum ya düşünsenize bu ekranda kocaman bir çizik oluştuğunu gsmarena da gorilla glass yazmış bilgilerinde ancak yeni eklenmiş o ben uzun zamandır gsmarenayı takip ederim ve optimus blackle ilgili de sürekli yorumları takip ediyordum ordan, o zaman yoktu bu ibare sonuç olarak merakta ve takipteyim arkadaşlar bakalım ne cevap verecekler ya da verecekler mi? he gerçi sonuç belli, gorilla glass olan ürünler heryerde bas bas bağrılarak belirtilir zaten, en ücra sitelerde bile yazar gorilla glass olduğu vs..o derece bilinir yani bizimkinde tam tersi bir durum var, bana kalırsa evet var diyen siteler yanlış bilgi vermiş ne yazık ki..zaten topu topu 2 yerde yazıyor ama birinin gorilla glass'ın üreticisi olması epey kafa karıştırıcı bir ihtimal şöyle olabilir; telefon gorilla glassla çıkacaktı plana göre ancak daha sonra bişeyler oldu maliyet vs derken normal ekranlı çıktı ama önceden gorilla glass yazılan yerlerde o bilgi öyle kaldı, başka ne olabilir ki? ayrıca bunu anlamanın bir yolu daha var tabiki; ekranı çizilen arkadaşımız var mı aranızda?

toprak mat olan ekran koruyucular. ben buldum ama htc icin onu kestim yaptim hic parmak izi yok ilk basta mat ekrani karartir dedim ama parlaklik cok olunca no problemo :))) lg yetkili servis satis noktasi var ank de bu meredin bu model olani icin varmi dedim gelecek dedi. mat ve kaliteli olan ince ekran jelatini var onu bulabilirsen al hic parmak izi yok. :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: alendelontr

quote:

ya arkadaşlar şu ekranda kalan parmak izlerine bir çözüm yolu yok herhalde di mi? öldürüyor insanı hakikaten, hele benim gibi pimpirikliyseniz, 15 dkda bir siliyorum ekranı bu arada gorilla glass 'a mail attım bugün, şu gorilla glass var mı yok mu açıklığa kavuşsun diye bakalım cevap verecekler mi? zira sitelerinde bizim alet de görünüyor gorilla ekranlı olarak ama başka herhangi biryerde bununla ilgili ibare olmaması beni düşündürüyor açıkcası hani gorilla glass ise de yere atıp üstünde tepinecek değiliz tabiki ama güven olayı yani, şimdi silerken bile tereddüt ediyorum ya düşünsenize bu ekranda kocaman bir çizik oluştuğunu gsmarena da gorilla glass yazmış bilgilerinde ancak yeni eklenmiş o ben uzun zamandır gsmarenayı takip ederim ve optimus blackle ilgili de sürekli yorumları takip ediyordum ordan, o zaman yoktu bu ibare sonuç olarak merakta ve takipteyim arkadaşlar bakalım ne cevap verecekler ya da verecekler mi? he gerçi sonuç belli, gorilla glass olan ürünler heryerde bas bas bağrılarak belirtilir zaten, en ücra sitelerde bile yazar gorilla glass olduğu vs..o derece bilinir yani bizimkinde tam tersi bir durum var, bana kalırsa evet var diyen siteler yanlış bilgi vermiş ne yazık ki..zaten topu topu 2 yerde yazıyor ama birinin gorilla glass'ın üreticisi olması epey kafa karıştırıcı bir ihtimal şöyle olabilir; telefon gorilla glassla çıkacaktı plana göre ancak daha sonra bişeyler oldu maliyet vs derken normal ekranlı çıktı ama önceden gorilla glass yazılan yerlerde o bilgi öyle kaldı, başka ne olabilir ki? ayrıca bunu anlamanın bir yolu daha var tabiki; ekranı çizilen arkadaşımız var mı aranızda?

toprak mat olan ekran koruyucular. ben buldum ama htc icin onu kestim yaptim hic parmak izi yok ilk basta mat ekrani karartir dedim ama parlaklik cok olunca no problemo :))) lg yetkili servis satis noktasi var ank de bu meredin bu model olani icin varmi dedim gelecek dedi. mat ve kaliteli olan ince ekran jelatini var onu bulabilirsen al hic parmak izi yok. :)))

ha işte o bana gelmez pek hocam ekranı parlak göreceğim illa ki işyerindeki pc monitörü anti-glare kaplamalı mesela, biliyorsunuz onlar mat olur..gıcık kapıyorum o ekrana yansımayı ve parmak izlerini engelliyor doğru, hem de tamamen ama göz zevki işte bir de hafif karartıyorsa ki karartır, o da sakıncalı benim için zira şu otomatik ekran parlaklığında bile bazen şeytan dürtüp full parlaklığa getiriyorum 1-2 dk onu takarsam kesin fullde kullanırım sonra taşı yanında şarj aleti bir de o ekran jelatinleri kalkma yapmıyor mu bir süre sonra? çünkü yapıştırma birşey sonuçta

• arkadaşlar şu linklere bir göz atın, gorilla glass olayı hakkında;

http://eknol.blogspot.com/2011/07/lg-optimus-black-p970-price-in-india.html
    http://www.indiabucket.com/lg-optimus-black-p970-price/
    http://homegadgetstechnology.com/lg-optimus-black-p970-with-nova-display-price-and-review/
    http://mobicellzone.com/lg-optimus-black-p970-slim-with-nova-display/
    http://onebharat.com/technology-2/mobile/lg-optimus-black-p970-smartphone-in-india-rs-19900/

daha bir yığın yabancı site var arkadaşlar, forumlardan da araştırdım, yorumlar ve yazılanlar hep gorilla glass olduğu yönünde bu kadar çok site yanlış bilgi veremez diye düşünüyorum ben ya ama gene de LG'ye de bir mail attım bugün zira corning gorilla glass'a da atmıştım dün fakat birtakım müşteri-üretici ihlalleriyle alakalı olarak bilgi vermeye yetkileri olmadığını söylediler please contact your manufacturer yani lütfen üreticinizle görüşünüz diye sonlandırdılar mesajı e bizde kontakt kurduk bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Toprak__ -- 12 Temmuz 2011; 10:18:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CROSSHAIR

arkadaşlar merhaba , size bir program tavsiyesinde bulunacağım . daha önce bu programı kullananlar vardır aranızda ama bilmeyenler için paylaşıyorum .

My phone Explorer programın adı :

http://www.fjsoft.at/en/downloads.php

ücretsiz. bu programı bilgisayarınıza yüklüyorsunuz

bunu da telefonunuza yüklüyorsunuz.

http://www.mediafire.com/?adgzn1a7ix7lg4a

tamam yükledik de bu program ne işe yarıyor ?????????

bu program sayesinde ,

--bilgisayarınızdan usb kablo , bluetooth yada wifi üzerinden telefonunuza erişebiliyorsunuz .

--bu sayede dosya transferi yapabiliyorsunuz ,

--rehberinizi erişip yedekleyebiliyorsunuz yada düzenleyebiliyorsunuz (bu özelliğini pek kullanmadım)

--yüklü uygulamalra erişip , onları kaldırabiliyorsunuz , yada yüklü uygulamaları tekrar apk formatına dönüştürüp bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz .( bu sayede marketten indirdiğiniz uygulamaları yedekleyip arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz yada telefonuza komple fortmat attığınızda tekrardan marketten indirmenize gerek kalmadan yükleyebilirsiniz)

--telefonla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.(telefon model adı , pil seviyesi , imei numarası , sinyal seviyesi ....)

--ayrıca çağrı kaydına , mesajlara , ajandaya vs.. tüm bilgilere de burdna ulaşabilirsiniz

ama benim kullandığım en güzel yönü wifi üzerinden direk olarak dosya transferi yapmak

Tam aradığım şeydi, wifi bağlantısına bayıldım artık yanımda kablo taşımayacağım, mükemmel bir program, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: CROSSHAIR

arkadaşlar merhaba , size bir program tavsiyesinde bulunacağım . daha önce bu programı kullananlar vardır aranızda ama bilmeyenler için paylaşıyorum .

My phone Explorer programın adı :

http://www.fjsoft.at/en/downloads.php

ücretsiz. bu programı bilgisayarınıza yüklüyorsunuz

bunu da telefonunuza yüklüyorsunuz.

http://www.mediafire.com/?adgzn1a7ix7lg4a

tamam yükledik de bu program ne işe yarıyor ?????????

bu program sayesinde ,

--bilgisayarınızdan usb kablo , bluetooth yada wifi üzerinden telefonunuza erişebiliyorsunuz .

--bu sayede dosya transferi yapabiliyorsunuz ,

--rehberinizi erişip yedekleyebiliyorsunuz yada düzenleyebiliyorsunuz (bu özelliğini pek kullanmadım)

--yüklü uygulamalra erişip , onları kaldırabiliyorsunuz , yada yüklü uygulamaları tekrar apk formatına dönüştürüp bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz .( bu sayede marketten indirdiğiniz uygulamaları yedekleyip arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz yada telefonuza komple fortmat attığınızda tekrardan marketten indirmenize gerek kalmadan yükleyebilirsiniz)

--telefonla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.(telefon model adı , pil seviyesi , imei numarası , sinyal seviyesi ....)

--ayrıca çağrı kaydına , mesajlara , ajandaya vs.. tüm bilgilere de burdna ulaşabilirsiniz

ama benim kullandığım en güzel yönü wifi üzerinden direk olarak dosya transferi yapmak

cross tşk ederim kardeşim dek geldikce paylasır isen sevinrim. birde sağlam bir face book uyguluması buldunmu ben bulamdım m.facebookdan tkılıyom daha :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alendelontr

quote:

ha işte o bana gelmez pek hocam ekranı parlak göreceğim illa ki işyerindeki pc monitörü anti-glare kaplamalı mesela, biliyorsunuz onlar mat olur..gıcık kapıyorum o ekrana yansımayı ve parmak izlerini engelliyor doğru, hem de tamamen ama göz zevki işte bir de hafif karartıyorsa ki karartır, o da sakıncalı benim için zira şu otomatik ekran parlaklığında bile bazen şeytan dürtüp full parlaklığa getiriyorum 1-2 dk onu takarsam kesin fullde kullanırım sonra taşı yanında şarj aleti bir de o ekran jelatinleri kalkma yapmıyor mu bir süre sonra? çünkü yapıştırma birşey sonuçta

valla hocam sevk meselesi dediğiniz gibi cok parlak seviyorsanız katlanacaksınız. ama bi deneyin o kadar düşürmüyor seviyeyi. ama bunun iz yapmayan cok inceleri var bulabilrseniz bi alın deneyin en fazla 10 tl dir. ben iki adet kulladınmım hic bir sıkıntı olmadı kavlama falan yapmadı.(birincisni kendim kavlattım kenarda biraz hava boslugu kalmsıtı) hataa ekrana ıslak elle falan cok dokunuyorum hic bi halt olmuyo :D ellerim yağlı iken yemekte iken falan hic cekindmedne kullanıyorum :D hatta gecen elimde camurla bile dokundum gecen balıkta :D

• rica ederim

@alendelontr

hocam ben facebook pek bakmıyorum arada bilgisayardan felan bakıyorum telefondan da normal web browser ı ile bi kaç defa bakmışımdır ama bir yerlerde denk gelirsem güzel bir uygulamaya burda paylaşırım
  • Arkadaşlar uygun ikinci el Optimus Black arıyorum herhangi bir nedenden satan varsa ulaşsın lütfen
  • arkadaşlar ekran parmak izleriyle, terden vsden dolayı kaplanmış haldeyken dokunmada problem yaşayan oldu mu hiç? ben yaşıyorum sanırım da acaba romdan mı kaynaklı yoksa dokunmatik arabirimden mi onu çözemedim ondan soruyorum, rom versiyonum lg tr den indirdiğim 10b..bir de mesela yolda yürüyorum mesaj geldi ve telefonu yan çevirdim kolay yazmak için, cihazın ekran hemen dönmüyor :s birkaç kere denedim hareketliyken ve hep böyle oldu, yavaşlayınca veya tamamen durunca gayet normal dönüyor hemen ama hareketlenince afallıyor sensör normal midir? ağırlık sensörü olduğu için hareketliyken ağırlığın merkezini ölçemiyor olabilir mi ki? bu iki sorun (sorun mudur bilemiyorum gerçi) çok korkuttu beni gerçekten de yani, daha yeni aldık o kadar hevesle, bişeyler çıkıp da hayal kırıklığı yaşatmasın ya ama bir taraftan da diyorum ki ''yahu bu aletler sorunsuz o kadar araştırdım almadan önce aylarca, hiç şikayet eden yok'' ki hakikaten baştan sona bu başlığı okudum ayrıca yabancı forumlara da baktım epeyce, yok..yani öyle ciddi can sıkacak hiç bir sorundan bahsedilmemiş demek ki yok birşey, o zaman ya bunlar bana denk geldi; ya yüklediğim romdan dolayı birşeyler oldu; ya da ben pimpirikliyim bunlar sorun değil aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Toprak__ -- 12 Temmuz 2011; 15:11:59 >

• beyler telefonun rami 256 mb mi? yeşil bitane maskot var tıklıyorum enn fazla 200mb filan oluyor.? rami 512 deilmi bu telin
  • Bende lgnin orijinal romu olan v10b yi yükledim fakat bende dokunmatik ile ilgili bir sorun yok, gayet rahat yaziyorum ve nette o kadar rahat dolasiyorum. Muhtemelen senin pimirikli olmadan kaynaklaniyordur :) Yalniz bende bir sorun var galiba. Telefonda birisi ile gorusurken karsi tarafin sesi cizirtili geliyor ve bu benim blackten dolayi oluyor. Sesi biraz kistigimda sorun yok ama boyle birsey olmasini beklemezdim. Sizin telefonlarda da buna benzer bir sorun var mi? Eger yoksa vatan bilgisayara gidip telefonu ayipli urun kapsaminda degistirecegim, bugun daha 3. gunum.
  • LG Destek ile yaptığım online chat aşağıdaki gibidir.

LG Destek: Merhaba, User. Size nasıl yardımcı olabilirim?

User: Merhabalar, Optimus Black cep telefonu sahibiyim. Ekranın gorilla glass olup olmadığı hakkında beni bilgilendirebilir misiniz?
    LG Destek: gorilla glass değil

User: Olmaması sadece Türkiye'deki telefonlar için mi geçerli? Yurtdışı sitelerin hepsinde gorilla glass olduğu bilgisi var.
    LG Destek: onunla ilgili bilgi sahibi değilim ancak Türkiye'deki cihazlarda ekran gorilla glass değil

User: Sormak istediğim bir diğer soru ise avrupa rom'u yüklendiği zaman radyo özelliği aktif oluyor. Telefonuma avrupa rom'u yüklemem durumunda telefonumun garanti kapsamı devam ediyor mu?
    LG Destek: garanti kapsamından çıkıyor cihazınız

User: Android 2.3 optimus black için ne zaman yayınlanacak?
    LG Destek: henüz net bir tarih belli değil

User: Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, iyi çalışmalar...
    LG Destek: rica ediyorum
    LG Destek: iyi günler diliyorum bende size...

• Sorularınızı canlı sohbet ile aşağıdaki linkten direkt olarak LG Türkiye'ye sorabilirsiniz.

http://www.lg.com/tr/support/contact/support-here-to-help.jsp#
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

Bende lgnin orijinal romu olan v10b yi yükledim fakat bende dokunmatik ile ilgili bir sorun yok, gayet rahat yaziyorum ve nette o kadar rahat dolasiyorum. Muhtemelen senin pimirikli olmadan kaynaklaniyordur :) Yalniz bende bir sorun var galiba. Telefonda birisi ile gorusurken karsi tarafin sesi cizirtili geliyor ve bu benim blackten dolayi oluyor. Sesi biraz kistigimda sorun yok ama boyle birsey olmasini beklemezdim. Sizin telefonlarda da buna benzer bir sorun var mi? Eger yoksa vatan bilgisayara gidip telefonu ayipli urun kapsaminda degistirecegim, bugun daha 3. gunum.

Bende de cızırtı var sesi kıstığımda gidiyor. Bizde Vatandan aldık değiştirirseniz haber verin bende değiştirmek istiyorum Ayıplı Mal kapsamında .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelcik

LG Destek ile yaptığım online chat aşağıdaki gibidir.

LG Destek: Merhaba, User. Size nasıl yardımcı olabilirim?

User: Merhabalar, Optimus Black cep telefonu sahibiyim. Ekranın gorilla glass olup olmadığı hakkında beni bilgilendirebilir misiniz?
    LG Destek: gorilla glass değil

User: Olmaması sadece Türkiye'deki telefonlar için mi geçerli? Yurtdışı sitelerin hepsinde gorilla glass olduğu bilgisi var.
    LG Destek: onunla ilgili bilgi sahibi değilim ancak Türkiye'deki cihazlarda ekran gorilla glass değil

User: Sormak istediğim bir diğer soru ise avrupa rom'u yüklendiği zaman radyo özelliği aktif oluyor. Telefonuma avrupa rom'u yüklemem durumunda telefonumun garanti kapsamı devam ediyor mu?
    LG Destek: garanti kapsamından çıkıyor cihazınız

User: Android 2.3 optimus black için ne zaman yayınlanacak?
    LG Destek: henüz net bir tarih belli değil

User: Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, iyi çalışmalar...
    LG Destek: rica ediyorum
    LG Destek: iyi günler diliyorum bende size...

oha garantiden çıkıyo diyor? şakamı bu?

• quote:

ekran parlaklığını ne seviyede tutuyorsunuz?

Genelde otomatik seviyede. Tek çizgi şeklinde.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.