Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.078.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C.nutricula

Beyler telefona daha yüksek kapasiteli batarya takamaz mıyız ?

http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-4400mah-extended-battery-for-lg-optimus-4x-hd-p880-with-battery-door.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: urbank

quote:

Sanırım ebay'da var bubtarz ürünler

kullanan var mı acaba ? ne kadar bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Bringer

quote:

http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-4400mah-extended-battery-for-lg-optimus-4x-hd-p880-with-battery-door.html

Çok pahalı değil mi :)

• Fiyatı bilmiyorum ama 2 gün gider .bi arkadaş samsung h1 için aldı android bir günde 2,3 kere şarja takan adam 2 gün gidiyor dedi bu model içinde öyle olur herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krbrnhasan

arkadaşlar lg servise gidip ekrandaki pixel ve toz kaçması şikayetimi bildirdim ve bu sorunların 4x te kronik olarak meydana geldiğini bu ayın sonuna doğru vermek istediğimi söyledim bana servisin cevabı bu sorunlar bilakis kronik değil ama 4x hd de kronik bi sorun var lakin bunu kimse bilmio forum sitelerindede yok bu ama toz ve piksel değil dedi ve bu serviste hiç bir şekilde toz kaçmasından dolayı nexus 4 ile değişmedi diğer başka sorunlardan dolayı değişti fakat tozdan değişmedi dedi ve dedim lg l9 ve l 7 ye bile çıkardı bu teli saf dışı bıraktı dedim soğudum dedim telden kendiside v20a yı yüklemiş çıktı ama legal değil illegal olarak dedi baktım 3.1 kernel v20a dedim bende v20b var stabil değiller dedim şirket politikaları dedi başkada bişey demedi bakalım ayın sonunda pixel patlağı ve tozdan dolayı vericem nolucak.biçok kişi farklı şikayetlerden dolayı servise verio lakin forumda genel olarak tozdan ve pixel den söz ediyoruz bu kronik sorun nedir çözemedim fikri olan varmı paylaşırsak herkes bilgilenir bu konuda ona göre önlem alabiliriz...

Yani telefonda kimsemin bilmediği kronik bir sorun var? Arayalım hemen

• Bugün yine bir hareketlilik var, yine dosyalar değişmiş

quote:

curl -Ihttp://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP880/AGBRBK/V20A_00/V20A_00.kdz
    HTTP/1.1 200 OK
    Server: Oracle-iPlanet-Web-Server/7.0
    Content-Type: text/plain
    Last-Modified: Wed, 03 Apr 2013 05:37:14 GMT
    Content-Length: 605977835
    ETag: "241e7ceb-515bc00a"
    Accept-Ranges: bytes
    Date: Wed, 03 Apr 2013 09:37:54 GMT
    Connection: keep-alive

quote:

curl -Ihttp://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP880/ADEUWH/V20a_00/V20A_00.kdz
    HTTP/1.1 200 OK
    Server: Oracle-iPlanet-Web-Server/7.0
    Content-Type: text/plain
    Last-Modified: Wed, 03 Apr 2013 05:50:29 GMT
    Content-Length: 607512358
    ETag: "2435e726-515bc325"
    Accept-Ranges: bytes
    Date: Wed, 03 Apr 2013 09:41:11 GMT
    Connection: keep-alive

• quote:

Orijinalden alıntı: postacik

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26
    bir gün gelecek bize de J.B gelecek
    yani LG bizide elbet görecek

Zeki Müren'in söylediği bir reklam müziğinin sözleri bunlar değil mi?

• quote:

Yazınızı tamvokumamıştım şimdi ıkudum doğrulu konusunda şüphem var kaynak yazarsanız sevinirim.ama anlatılana benzer olaylarda olmuştur.

kaynak benim yeterlimi

ayrıca TÜRKÇE yi katletmeyelim mesajlarınızı daha düzgün yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 3 Nisan 2013; 13:33:06 >
  • quote:

quote:

Yazınızı tamvokumamıştım şimdi ıkudum doğrulu konusunda şüphem var kaynak yazarsanız sevinirim.ama anlatılana benzer olaylarda olmuştur.

kaynak benim yeterlimi

İnsan bir hücre olarak büyümeye başlar ama ögrendikce insan sıfatına bürünür(gaybı merak etmesinden kaynaklanır bu da akıldır) velhasıl dini bilgim pek yoktur ben olaylara insanı boyuttan bakarım.hangi ırka mensup hangi inancı taşıyor bunlar önemli degil.

Bilgi cagında yaşıyoruz.bilgi güctür.biz bu gücü nasıl birbirimize aktarırız onu tartışmalıyız

Bu benim kışisel görüşüm

Ben bunu insan olmak adına yapıyorum dahasınıda yapabilirim (V FOR VANDETTA)

• quote:

Orijinalden alıntı: seckin1781

quote:

quote:

kaynak benim yeterlimi

İnsan bir hücre olarak büyümeye başlar ama ögrendikce insan sıfatına bürünür(gaybı merak etmesinden kaynaklanır bu da akıldır) velhasıl dini bilgim pek yoktur ben olaylara insanı boyuttan bakarım.hangi ırka mensup hangi inancı taşıyor bunlar önemli degil.

Bilgi cagında yaşıyoruz.bilgi güctür.biz bu gücü nasıl birbirimize aktarırız onu tartışmalıyız

Bu benim kışisel görüşüm

Ben bunu insan olmak adına yapıyorum dahasınıda yapabilirim (V FOR VANDETTA)

• Akıllı Telefonlara Süper Pil Geliyor!

Akıllı telefonların şarj sürelerinden şikayet eden kullanıcılar için Çin’den büyük sürpriz!

quote:

Milyonlarca kullanıcının akıllı telefon denince aklına gelen tek şey batarya gücü oluyor. Birçok kullanıcının son zamanlarda yaygınlaşarak popülerliği yakalayan şarjlı kılıfları tercih etmesi üretici firmaları estetik açısından rahatsız ediyor. İnce tasarlamak için aylarını veren mühendislerin bu kılıfları sevmemesi üzerine batarya iyileştirmeleri için kimyasal yöntemleri geliştirmeye yönelik çalışmalar hızla sürüyor.

Gündelik kullanımda, kısa videolar, internet, push-mail, sms ve GPS gibi hizmetlerin sürekli enerji tükettiğini biliyoruz. Bu temel işlemlerin azaltılması ne yazık ki akıllı telefonları yarı akıllı hatta bazen akılsız hale getirebiliyor (3G, GPS ve Anlık Bildirimleri Kapatmak). Bu servisleri devamlı kullanmayı tercih eden kullanıcılar için tek yol batarya gücünü arttırmak.

Çözüm Çin'den geldi!

Saatteki akım gücü “mAh”in yükseltilmesi konusunda kullanıcıları sevindirecek güzel bir haber Çin’den geldi. Ding Xuan adındaki şirket, dünya çapındaki istatistik ofislerinden akıllı telefon kullanıcılarının şikayetlerini araştırmış. Çinli şirket, 4.5 inç ekrana sahip akıllı telefonlara 5000 mAh gücünde bataryalar yerleştirebilecek mühendis arayışına çıkmış ve Samsung’un S4 modelinde kullandığı 2650 mAh batarya gücünün neredeyse 2 katı bir performans sunacak bir çözüm bulmuş. Ürünün yazılım versiyonunun ne olacağı veya donanım detaylarının henüz neler olduğu bilinmese de bu projenin Samsung tarafından sahiplenileceği dedikoduları çıkmaya başlamış bile.

En güncel teknoloji haberleri için Silikon Vadisi'ni ziyaret edin!

http://teknoloji.milliyet.com.tr/akilli-telefonlara-super-pil-geliyor-/sektorel/haberdetay/03.04.2013/1688820/default.htm

• arkadaşlar galiba jb mayıs haziranda ben ümidi kestim size kolay gelsin
  • oturmuyor yerine felan 1 şubattan bu yana kullanıyorum hala oyuna girdim mi dakikada yüzde 1 sarj azalıyor
  • peki onu yapmak telefondaki bütün virüsleri siler mi ??telefon kasmaya başladı
  • JB bekleyen p880 Sahiplerinin Muhabbeti ;

A Kullanıcı : JB ilk çeyrek demişlerdi, bu sefer gelecek . Holeyyy :)
    (Mart 31 de geçer)

B Kullanıcı : JB ilk yarıda gelecek demişlerdi demek ondan ilk çeyrekte gelmedi . Holeyyy ilk Yarıda gelecek :)
    (Haziran 30 geçer gider)

C Kullanıcı : JB 2013 içinde gelecek demişlerdi , Holeyy gelecek 2013 de
    (Aralık 30 geçer )

...............
    ...............
    ...............
    ...............

Bu şekilde sürüp gidecek herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CROSSHAIR

JB bekleyen p880 Sahiplerinin Muhabbeti ;

(Mart 31 de geçer)

B Kullanıcı : JB ilk yarıda gelecek demişlerdi demek ondan ilk çeyrekte gelmedi . Holeyyy ilk Yarıda gelecek :)
    (Haziran 30 geçer gider)

(Aralık 30 geçer )

...............
    ...............
    ...............
    ...............

Türkiye sürümü hazirandan önce çıkmaz bence, bundan önceki v10f haziranda verilmiş ve o günden bu yan güncelleme verilmemiş.
    bugün bir telefoncuya gittim dedim telefonu satacağım adm evirdi çevirdi ilk defa görüyorum dedi, bir sII yada SIII olsa hemen alırdım ama bu telefonu bilmiyorum ikinci elde kaça gider bilmem alamam dedi.

zaten satmayacaktım sırf piyasa öğrenmek maksadı ile sormuştum zaten

• quote:

quote:

(Mart 31 de geçer)

(Haziran 30 geçer gider)

(Aralık 30 geçer )

...............
    ...............
    ...............
    ...............

Türkiye sürümü hazirandan önce çıkmaz bence, bundan önceki v10f haziranda verilmiş ve o günden bu yan güncelleme verilmemiş.
    bugün bir telefoncuya gittim dedim telefonu satacağım adm evirdi çevirdi ilk defa görüyorum dedi, bir sII yada SIII olsa hemen alırdım ama bu telefonu bilmiyorum ikinci elde kaça gider bilmem alamam dedi.

o yine iyiymiş LG telefonda mı üretiyor diyen var

• quote:

quote:

quote:

(Mart 31 de geçer)

(Haziran 30 geçer gider)

(Aralık 30 geçer )

...............
    ...............
    ...............
    ...............

az önce LG firmasına attığım mesaj

https://wws.lg.com/tr/destek/musteri-destek-mesaj

quote:

Siz LG firması yöneticileri, çalışanları, acaba diyorum sizlerin kulağı sağır gözleriniz kör mü, çevrenizdeki firmalardan da mı utanmıyorsunuz, bir çok firma telefonlarına J.B. yazılım güncellemesini birer birer verirken siz hala kış uykusunda uyumaya devam ediniz, bu tür davranışlarınız sayesinde müşteri kaybettiğinizin farkındamısınız acaba, forumlarda bu davranışlarınızdan dolayı sizin markanızı olan telefonları kullanan kullanıcılar hergün yazılım çıkmadı güncelleme gelmedi diye sürekli hepinize teşekkürlerimizi iletiyoruz siz J.B ve benzeri yazılımları yayınlamadığınız sürece sanırım kulaklarınız sürekli çınlamayacak

• Ben de bugun bir telefoncuya gosterdim lg oldugunu gorur gormez lgyse almiyoruz dedi bende baska telefoncuya ormadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

(Mart 31 de geçer)

(Haziran 30 geçer gider)

(Aralık 30 geçer )

...............
    ...............
    ...............
    ...............

az önce LG firmasına attığım mesaj

https://wws.lg.com/tr/destek/musteri-destek-mesaj

quote:

Siz LG firması yöneticileri, çalışanları, acaba diyorum sizlerin kulağı sağır gözleriniz kör mü, çevrenizdeki firmalardan da mı utanmıyorsunuz, bir çok firma telefonlarına J.B. yazılım güncellemesini birer birer verirken siz hala kış uykusunda uyumaya devam ediniz, bu tür davranışlarınız sayesinde müşteri kaybettiğinizin farkındamısınız acaba, forumlarda bu davranışlarınızdan dolayı sizin markanızı olan telefonları kullanan kullanıcılar hergün yazılım çıkmadı güncelleme gelmedi diye sürekli hepinize teşekkürlerimizi iletiyoruz siz J.B ve benzeri yazılımları yayınlamadığınız sürece sanırım kulaklarınız sürekli çınlamayacak

Cevaplarini merak ettim gelirse burda yayinlayin lutfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.