Şimdi Ara

LG Optimus 2X (p990) 2.3.4 Gingerbread versiyon güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
6.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG'nin amiral gemisi Optimus 2X için yayınlamış olduğu resmi yazılımları yükleyebilmenizi sağlayacak olan bu rehberden her zaman en güncel versiyona ulaşabileceksiniz.

DİKKAT: Yazılım yükleme işlmelerinden sonra cihazınızda meydana gelebilecek sorunlardan, arızalardan tamamen sizler sorumlusunuz.

Orjinal Yazılım Listesi

V20L - Android 2.3.4 Gingerbread - En Güncel Yazılım

V10E - Android 2.2.2 Froyo

V10C - Android 2.2.1 Froyo

İstediğiniz yazılımı indirdikten sonra aşağıdaki yükleme işlemlerine geçin. Fakat başlamadan önce yazılımın yüklenmesinin ardından kişisel bilgilerinizin silinebileceğini belirtelim. Her ihtimale karşı yedek almayı unutmayın.

YÜKLEME

1. Buradan yükleme işlemleri için gerekli dosyaları indirin ve masaüstüne çıkartın.

2. Buradan cihazınız için sürücüleri indirin ve masaüstüne çıkartın.

3. İlk adımda indirip masaüstüne çıkartmış olduğunu klasöre girin. B2CAppSetup.exe programını kurun ve LGMobile Support aracını çalıştırın.

4. Çalıştırdığınız program penceresi yukarıdaki gibidir. Bu pencereden USB ve Flash sürücülerini yükleyemiyoruz, çünkü Türkiye için Optimus 2X P990 modeli açık değil. Bu yüzden 2. adımda indirip masaüstüne çıkardığınız sürücülerin her ikisini de kurun.

5. Cihazınızdan Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme menüsüne girip USB Ayıklama Modunu aktif konuma getirin.

6. İlk adımda masaüstüne çıkartmış olduğunuz klasöre tekrar girip "msxml.msi" dosyasına sağ tıklayıp "Yükle" seçeneğini seçin.

7. Yine aynı klasördeki "windows enabler.exe" programını çalıştırın.

8. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi 7. adımda çalıştırdığınız programın simgesi başlat menüsünün sağ köşesinde belirecektir. Bu simgeye bir kez tıklayıp "ON" konumuna getirin.

9. İlk adımda indirmiş olduğunuz klasöre girip "UpTestEX_mod2_marwin.exe" programını açın.

10. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi; sol üstte 3GQCT seçeneğini, PhoneMode bölümünden EMERGENCY seçin.

11. Select kdz files yazısının karşısındaki dosya simgesine tıklayıp indirmiş olduğunuz Orjinal Yazılımı bulun.

12. Sağ alttaki "NORMAL WEB UPGRADE TEST" butonuna basıp aşağıdaki resimlerde işaretlenmiş olan yerlere seçip doldurarak yükleme işlemine geçin.

13. LG'nin resmi yükleyicisi açıklacaktır ve işlemler yaklaşık 10 dakika sürecektir.

14. İşlemlerin sona ermesinin ardından cihazınız kendi kendine açılacaktır.

Not: Alıntıdır, ancak denenmiştir. Güncelleme başarılı bir şekilde yapılmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 12 Aralık 2012; 12:10:29 >

• Teşekkürler 2x kullanan arkadaslara faydalı olacaktır.
  • 2.3 deki değişiklikleri ve menü yapısını gösterir birer foto koyarsanız iyi olurdu.Diğer black kullanıcılarıda merakını giderirdi.Emeğinize sağlık bu arada
  • ooo lg guncelleme vermis
  • Hocam ellerine sağlık çok sağol çok işime yaradı Dediklerini aynen yaptım güncelleme sorunsuz şekilde bitti andorid sürümünü kontrol ettiğimde 2.3.4 gözüküyor yalnız kişisel bilgiler programlar aynen duruyor bu normal mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murcielago -- 17 Kasım 2011; 16:44:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murcielago

Hocam ellerine sağlık çok sağol çok işime yaradı Dediklerini aynen yaptım güncelleme sorunsuz şekilde bitti andorid sürümünü kontrol ettiğimde 2.3.4 gözüküyor yalnız kişisel bilgiler programlar aynen duruyor bu normal mi acaba ?

evet son derece normal, LG nin kendi güncellemesi olduğu için flash atıp hafızayı komple boşaltmıyor. hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

quote:

Hocam ellerine sağlık çok sağol çok işime yaradı Dediklerini aynen yaptım güncelleme sorunsuz şekilde bitti andorid sürümünü kontrol ettiğimde 2.3.4 gözüküyor yalnız kişisel bilgiler programlar aynen duruyor bu normal mi acaba ?

evet son derece normal, LG nin kendi güncellemesi olduğu için flash atıp hafızayı komple boşaltmıyor. hayırlı olsun...

Sağolun sayenizde Biraz önce fabrika ayarlarına döndüm.İlk gözüme çarpan fark launcher ın ana ekran geçişleri bariz şeklide daha akıcı olmuş yalnız uygulama menüsünde froyo da ki kadar akıcı değil nedense.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Performans artışı, pil eskisine göre daha kısa sürede şarj oluyor ve daha uzun gidiyor, GTalk ile videolu görüşme eklenmiş, GPS daha kararlı çalışıyor, Wlan daha hızlı ve performanslı çalışıyor, Swype tarzı klavye, 3D Sweep panaromik fotoğraf çekme özelliği, menülerde menü sonu veya başına geldiğinizde sizi uyaran renk seçeneği. ilk izlenimler bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 18 Kasım 2011; 9:57:24 >
  • uygulama geçişleri gerçekten yavaş mı geçiyor kararsız kaldım güncellesem mi güncellemesem mi şu an mumnunum bunun daha iyi olduğunu biliyorum ama beğenmezsem 2.2 ye geçiş durumum var mıdır.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

uygulama geçişleri gerçekten yavaş mı geçiyor kararsız kaldım güncellesem mi güncellemesem mi şu an mumnunum bunun daha iyi olduğunu biliyorum ama beğenmezsem 2.2 ye geçiş durumum var mıdır.

teşekkürler.

Evet maalesef uygulama menüsü geçişleri 2.2.2 de ki kadar akıcı degil zaten ana ekran geçişleri rezalet olduğu için başka launcher yüklemek zorunda kalıyorsunuz. İsterseniz 2.3 e yükselttikten sonra tekrar aynı yöntemle eski sürüme dönebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

uygulama geçişleri gerçekten yavaş mı geçiyor kararsız kaldım güncellesem mi güncellemesem mi şu an mumnunum bunun daha iyi olduğunu biliyorum ama beğenmezsem 2.2 ye geçiş durumum var mıdır.

teşekkürler.

Evet maalesef uygulama menüsü geçişleri 2.2.2 de ki kadar akıcı degil zaten ana ekran geçişleri rezalet olduğu için başka launcher yüklemek zorunda kalıyorsunuz. İsterseniz 2.3 e yükselttikten sonra tekrar aynı yöntemle eski sürüme dönebilirsiniz.

Bizim yaptığımız testlerde herhangi bir probleme rastlamadık, telefonu hala test ediyoruz. Uygulama geçişleri gayet akıcı, telefon biraz daha hızlandı, batarya modu gerçekten çok iyi olmuş, bence rahatlıkla geçebilirsiniz...

• sevgili optimus x2 kullanıcıları gecen gunlerde sms ile ilgili bildirdiğim sorun güncelleme ile alakalı değilmiş sim kartta imiş avea ya teşekkür ederim bu aptallığı nedeni ile sim kartın yedeğini alınca sorun ortadan kalktı 2.3.4 ile alakalı bir sorun değil herkese bildirme gereği duydum saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqi1985 -- 29 Kasım 2011; 19:44:33 >
  • Teşekkürler
  • MCCI(r)Firmware Update Driver for MTK
    dosyası install aşamasında fail uyarısı veriyor. ne yapmak lazım. muhtemelen bu yüzden update %4 te takılıp kalıyor. acaba bütün lg software silip yeniden mi yüklesem ki.

yardımlarınızı beklerim
  • halloldu önceki lg mobile driverleri silince oluyormuş. sıkıntı çekenlere duyurulur. bu arada 2.3 ün radyosu daha güzel çok farketti senin bahsettiğin sıkıntılara pek rastlamadım ama..
  • arkadaşlar güncelleme suç bulduğum için özür dilerim sorun benim sim kartta imiş yedek sim kartı alıp takınca herhangi bir sorun kalmadı ilgili herkese duyurulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqi1985

arkadaşlar güncelleme suç bulduğum için özür dilerim sorun benim sim kartta imiş yedek sim kartı alıp takınca herhangi bir sorun kalmadı ilgili herkese duyurulur...

Önceki mesajınızı düzenlerseniz daha iyi olur, o mesajı görüpte bu mesajınızı göremeyen yanlış bilgi edinmesin.

Güncellemeyle ilgili hiç bir sıkıntı bulunmamaktadır...
  • Acaba zil sesi güncelleme ile artan şekildemi çalıyor yoksa normal mi?
  • arkadaslar bu versiyonda root etmek eskisi gibi mi yok sa farklı bir yol mu var.kısacası root yapmak için ne önerirsiniz teşekkürler.
  • Benım bı sorunum oldu, bunun ıçın yenı konu açmak da ıstemedım..
    Telefonumu (Optımus 2x) yurt dışından aldım, malum yer sorunu ve kutusunu fılan getıttıremedım.. Şımdı telefonumun yenı şıfresını ayarlayacağım ıçın bana başlangıç ( default ) şıfresı lazım oldu. Bu konuda yardımcı olabılırsenız sevınırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.