|
LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhabalar, 65 inch LG G4 için şimdilik duvara asma imkanım bulunmuyor. Acaba universal bir aparat/ayak/stand alıp kullanan var mıdır?
İleride kendi askı aparatı olan bir TV ünitesi almayı düşünüyorum fakat kısa vadede bulabileceğim bir çözüm de aramaktayım.
Sizce aşağıdaki ürün uyum sağlar mı?
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
Dark VT50 32"- 70" Uyumlu 50Kg Taşıma Kapasiteli Televizyon TV Ayağı (DK-AC-VT50) | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/dark-vt50-32-70-uyumlu-50kg-rasima-kapasiteli-tv-ayagi-dk-ac-vt50.html?srsltid=AfmBOopQ-fC3-lTc9m-Va5Z_5pslvQi-vkxFoJkbIjw7ccwzMOafQSdP#!prettyPhoto
-
arkadaşlar tv teslim alındıktan sonra en kısa montaj talebi nasıl yapabilirim, telefonla aradığımda hata veriyor?
-
-
O ayaklarla kullanılır. G4 65 hafif bir TV. 24-25 kg.
Ayakların VESA 300x300 uyumlu olması yeterli.
Yalnız Dark markasını pek tavsiye etmem. Yabancı markalara bakmanız iyi olur. Tabi onların da, gümrük düzenlemesinden sonra fiyatları artmıştır; ama G4 gibi bir TV'yi güvenilir modellere emanet etmek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Hocam aynı şekilde G4 için 65” ve 75” modelleri için fiyat teklifinizi ve ödeme seçeneklerini banada iletir misiniz rica etsem?
Pm'den yazıyorum hocam. -
eyvallah hocam, teşekkür ediyorum.
-
65ınclık tv için 1500 tl ücret istenmesi makul mu sizce?
-
Neden 1500 TL isteniyor aldığınız TV LG Türkiye Garantisinde değil mi ?
-
askı aparatı ücreti olarak
-
Yani TV modeli nedir?
Kaç ekran için nasıl bir askı aparatı gibi detaylar önemli ama bir porsiyon dönerin 1000 TL civarı olduğunu düşünürsek bence normal (yani normal değil tabide normal oldu artık:( ) bir rakam 1500 TL artık 150 TL gibi bişey oldu 1 :)
Ama yinede bir araştırın Elektronik marketlerden de bir bakın aynı ekran boyutu için askı aparatı fiyatlarına ona göre bir karar verebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 6 Şubat 2025; 16:40:24 > -
Teşekkür ederim cevabınız için , bir sorumda piksel temizlemiyle ile ilgili servis bana bir şey söylemedi , başka bir arkadaşda ayda bir yapsan iyi olur dedi . piksel temizlemeye düzenli olarak yapmak faydalı mı ?
-
Öncelikle hayırlı olsun.
Ben Samsung Oled Tv kullanıyorum. 10 ay oldu hiç pixel temizleme yapmadım, görüntüde de bir problem olmadı.
Zaten Tv kapalıyken arka planda pixel temizleme işlemleri yapıyor, görüntüde bir sorun görmedikçe elle yapmak doğrumu bilmiyorum.
-
Logo parlaklığı ayarını hangi seviyede tutuyorsunuz özellikle uydu yayınlarında?
Canlı modda
Piksel parlaklığı 70
Kontrast 80
Göz sağlığı modu açık olarak kullanıyorum.
Logo parlaklığı ayarını yüksek olarak kullanıyordum ama ekranı bazen baya karartıyor.
Bunu kapatsam bir şey olur mu ki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.. Hareketli aparatı ücretsiz taktı servis, hiç sorun olmadı.. Bir de neden hareketli aparat tercih ettiğimi belirteyim. TV yi istediğim gibi öne arkaya, yukarı aşağı hareket ettiriyorum, arkasındaki girişleri daha rahat kullanıyorum..
Anladım hocam güzel günlerde kullanın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X