Şimdi Ara

LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
17
Favori
13.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG'nin 5 yıl panel garantisi ( 2. yıldan sonra işçilik masrafı alarak onarım yapıyor ) ve 5 yıl yeni FW update alacağı sözü , bence ekstra alınabilir hale getiriyor. Benim tercihimi açıkcası çok etkiledi.

Ayrıca dediğiniz gibi tamamen kişisel zevk, bir göze hoş gelen diğer göze hoş gelmeyebilir. Yoksa herkes zaten aynı tvyi alıyor olurdu :)

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt
    Valla çıplak gözle gördüğüm görüntüye bakarım, hangisi hoşuma gidiyorsa onu seçerim, senin Lg hoşuna gitmiş, benim Samsung. Keşke bir çok satın alacak kişi de benim gibi uzun süre bire bir test edebilse öyle karar verip alsa.

Benim tükettiğim içeriklere Samsung daha iyi sonuç verdi, bir başkasının tüketimine göre sonuç Lg olabilir.

Ki birebirde aralarında çok da fark yok, çok yakın sonuçlar elde edebiliyorsun. Sonrası kişinin zevkine kalıyor işte:)
  • GedKalessin kullanıcısına yanıt
    Samsung da 7 yıl güncelleme sözü vermiş, ama ne kadar fark eder orası muamma.
    https://www.donanimhaber.com/amp/yapay-zeka-destekli-samsung-tv-ler-7-yil-guncelleme-alacak--181056

Panel garantisi çok önemli, Samsung da servis bakımından iyi fakat Lg 5 yıl garanti ile bir adım önde.
  • ulwi U kullanıcısına yanıt

Kesinlikle , zevkler ve renkler. Sizde güzel günlerde kullanın inşallah.

• GedKalessin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, aynı şekilde sizde umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsınız yıllarca.
  • Arkadaşlar @Castle Bravo @Burak_Keskin06 hocalarım konuyu en başından itibaren okudum 65 inç oled tv arayışındayım ne olursa olsun bütçeyi biraz daha zorlayıp Lg C4 ve Samsung s90c s90d s95d yerine bir çok konuda önde olan g4 ü almaya karar verdim ancak @Castle Bravo hocam yukarda duvar harici kurulum yaptığımda paylaşacağım demiştiniz duvar harici kurulum yaptınız mı en büyük sıkıntım duvar harici kurulum yapabilmek bunu yapmış olanlar var mı acaba ve sizce kasım ayında indirime girer mi sevgiler...

• Ersin001 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam indirime girer mi belli olmaz tamamen stok durumunu göre değişir bu durum bilginiz olsun.
    Ürün çok az.sayida geliyor talep fazla gelen stok çok çabuk tükeniyor.

G4 serisini asma dışında sanki şartlarda kullanma şansınız yok hocam.

Eğer ürün düşünüyorsanız piyasada nereden ne fiyat alırsanız alin benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum elimden geldiğince.

Ben duvarda devam ediyorum hocam.

Salonda alan sorunum var. TV'yi sehpaya koyunca, kapının girişinde, ayak altında kalacağı için sehpadan vazgeçtim.

LG, G4 standını Tr'ye getirmedi. Ama Amazon'da uyumlu ayaklar var. Kaliteli duran ve yorumları iyi olanları alabilirsiniz.

65 G4'ün ağırlığı sadece 24 kg. Bir risk olacağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Kasım 2024; 6:50:21 >
  • Ürün duvarda hafif öne eğik duruyor (ben duvara sıfır kullanmıyorum askı aparatını öne çekerek kullandığımdan). Beni rahatsız etti. Bu nedenle ben arkadan alt kısmına bir cisim koyarak orantıyı eşitledim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GedKalessin -- 1 Kasım 2024; 8:42:19 >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Pm gönderemiyorum galiba nasıl ulaşabilirim acaba size

Hocam ben size pm'den yazıyorum.
  • Cuma günü 65g4 için 112500 fiyat almıştım , 65c4 83700 artı 8000 tl yakıt kampanyası vardır , ekstra 7000 tl verip ses sistemide veriyorlardı

Kasımda kampanya olur diye almadım , büyük ihtimal pişman olurum

• hk48 H kullanıcısına yanıt

Hocam Bu akşam G serilerinde gece indirim olacakmış.. sanırım artık her pazartesi yapıcaklar..

Düşünüyorsanız bir göz atın isterseniz.

LG OLED Gece İndirimi | LG TR

LG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

83'te 15k indirim varsa, 65'te 6k falan indirmişlerdir. Ek bir kampanya yapılsa iyi olur.

Aslında 83'te 20k yakıt puan, 77'de 15k yakıt puan kampanyası var. 65 çok sattığı için ona yapmamışlarLG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü 

Biraz beklenirse, ona da kampanya gelebilir. Bir hafta sonra, 11.11'de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Kasım 2024; 1:7:30 >
  • Rtings, FW 23.20.40'ı test etmiş. Parlaklıkta 100 nit artış olmuş.

(İlk verdiğim Alman kanalındaki kadar fark olmamış. Kalibrasyon ve test senaryosundaki farklılıklar etkileyebilir.)

Ayrıca, upscaling puanı 8'den 8.5'e çıkmışLG - OLED65G4- OLED77G4- OLED83G4 Kullananlar Kulübü  Yeni FW'nin A11'i daha iyi kullanması sayesinde, Super Resolution'ın yan etkileri düzelmiş. Bu sayede, o özelliği aktif etmişler ve puan artmış.

Upscaling'te, bir sonraki FW veya A11 Gen 2 ile, Sony ve Panasonic'ten farkı kalmaz. (Onların puanı 9.0) Hatta daha iyi bile olabilir. Zira şu an LG'lerin "low-quality content smoothing" puanı daha yüksek.

Tabi Sony'nin, bazı filmlerde avantajı olacaktır. Upscaling ve noise reduction yaparken, veritabanındaki filmleri kullanıyor.

Ancak teknik anlamda bir üstünlüğü kalmayacak.

Zaten G4, derinlik etkisi, detay ve motion'da Sony A95L'den iyi* . Üstelik input lag daha düşükken. Yani halihazırda, daha güçlü bir işlemcisi var denebilir.

Koreliler için bunları yazacağımı düşünmezdim. Fakat LG, OLED'lere ciddi yatırım yaptı. High-end'te OLED'e bel bağlamaları, fark yarattı.

------------

* Daha önce, @ogcod isimli kanalın incelemesini paylaşmıştım. Evinde 3 tane A95L'si olan biri olarak, G4'ü öve öve bitirememişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Kasım 2024; 12:1:19 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.