< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 16 Nisan 2025; 16:30:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lg oled tv hbo max uygulmasi yok ? Çözüldü

-
-
Lg weboss ta yokmu gercekten max uygulmasi ?
Musteri hizmetleride cevap veremiyor ,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv modeli nedir ? Benimde 2017 model Lg C7 de Hbo Max uygulaması yok. Market ara ara kapanıyor kendiliğinden :)
-
Lg G3 oled 2023 model galiba
2018 Sony xf9005 android bir tv’de bile bu max var iken çok daha güncel bir tv’de olmaması can sıkıntısıdır.
Lakin benim önerim Apple TV 4K’dır.Öyleki ben iki tane Apple TV 4K media oynatıcısı kullanıyorum.Android çok yavaş.
-
bende lg c2 oled var bende uygulama aynı gün geldi. sizde gelmemesi garip başka bir ülkeye ayarlı olabilir mi acaba?
-
Bugun tekrar denedim an itibari ile uygulama geldi banada
Bizim televizyonda hala gelmedi konumu başka ülkeler yapsam da olmuyor nasil yükleyebilirim HBO Max uygulamasini.
49uh850v kullanıyorum bende de gelmiyor max uygulaması. Umarım LG bir çözüm bulur
Merhaba tvnizde uygulama geldini sorun çözüldümü. Ben de aynı tv var ve uygulama hala bulamıyorum
Bende çıktığı gün geldi. Webos 24 sürüm...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X