Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.744
Cevap
260
Favori
365.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 100 e 20 mb internet kullanıyorum bunu almam gerekli mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • corcicorccik kullanıcısına yanıt

Hocam kablolu veya kablosuz 90 falan alıyorsanız gerek yok. Ama daha aşağı hızları görüyorsanız tv'de alıp kullanabilirsiniz.

• CuneytBora kullanıcısına yanıt
    Logo parlaklığı yüksek olacak (logoların arkasına daha fazla gölgelendirme yapıyor).

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederüm hocam .

• sezer.er kullanıcısına yanıt

Gelişmiş ağ ayarlarında dns'ye google dns (8.8.8.8) girip deneyin.

• yeops kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler sabahtan beri uğraşıyoruz bu dediginizi yapinca sorun çözüldü

Rica ederim.

• Selamlar
    LG C1 de Playstation 5 konsolu pc çıkışına alıp kullanan var mı? Vincent bey de c1 Ps5 ayarlar videosunda bu şekilde kullanıyordu😊 Ben de hdmi çıkışı pc olarak ayarladım. Konsol olarak mı kalsın tavsiyeleriniz varmıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar herkese günaydın. iyi haftalar diliyorum.

bu linkini gönderdiğim tv led ışıklar bizim lg lerle uyumlumudur ? Kullanan var mı?

https://www.hepsiburada.com/philips-hue-lightstrip-gradient-tv-55-akilli-led-serit-p-HBCV00000UAVDC

• dtcelik kullanıcısına yanıt
    Bunun yanına Philips sync box ve hue bridge lazım böyle kullanılmıyor

• NosceTeİpsum00 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum.

Tesekkurler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hue sync box 1 tane hue bridge ve hue gradient lightstripi alırsanız kullanırsınız. Fakat bir tanede medya oynayıcı gerek hue sync box 120 desteklemiyor diye biliyorum birde . Bunları aldıpımız xaman 4500 tl gibi bir maliyet cıkıyor malesef . Ben almıştım zamanında birtek hue gradient yoktu onuda temin ettim bugun geldi .

tamamen bilmediğim için soruyorum bu stripler tercihen nerelere yapıştırılıyor kullanıcılar tarafından? TV'nin arkasında kalan duvara mı? TV ünitesine mi? panelin arkasına değildir sanırım? Teşekkürler.

• Beygirbey kullanıcısına yanıt
    Tvinin arkasına

Mecacnut Techyoutube
    Philips Hue Gradient Lightstrip Kutu Açılışı ve Kurulum.Televizyonlara Ambilight Ozelliği kazandırma
    https://youtu.be/ELRvdFns1fI

• NosceTeİpsum00 kullanıcısına yanıt

Burada gördükten sonra biraz inceledim ve hayran kaldım. Fiyatı malesef biraz yüksek. Tavsiye eder misiniz ?

Video için teşekkürler. Dün 5 metre şerit ve ekipman için sipariş verdim. Projeksiyon perdesinin etrafına yerleştiricem. şahane duruyor sizin videoda

• Arkadaşlar merhabalar;

LG55CX modeli için ekran koruyucu düşünüyorumda aşağıdaki üründen kullanan varmı acaba yansıma görüntüde bozulma gibi durum ile karşılaşırmıyım acaba teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/etiasglass-lg-oled55cx6la-tv-ekran-koruyucu-3mm-ekran-koruma-paneli-p-HBCV00000W7O9F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan7037 -- 23 Kasım 2021; 9:24:37 >
    Hayırlı olsun iyi gunlerde kullanın.

buda kendi videom örnek olması acısından bırakıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=fFKdpAkEGp4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuneytBora -- 23 Kasım 2021; 9:52:6 >
  • Lg OLED C1 serisinden aldım geçen hafta.

Geforce Now gelmişken bir deneyeyim demiştim. Ps5 Dualsense oyun kolunu tanıtamadım.

Bakıyorum Bluetooth aygıtlar kısmına, orada da desteklediği kollar arasında gözükmüyor. Acaba Dualsense kolu desteklemiyor mu, yoksa destekliyor da bağlantı açısından ben mi bir hata yaptım diye internette aradım, bir yanıt da bulamadım.

Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.