Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.581
Cevap
312
Favori
422.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
78 oy
Sayfa: önceki 1...189...376377378379
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Uzun süre kapalı kalacaksa fişten çekmenin bir mahsuru yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sanırım ayarlarda sıkıntı var benim güncel tv samsung qn90a dan bir farkını göremedim umarım ayarlardandir.
    C6 kullanıp da ayar verebilecek olan var mı
    Oled en çok film ve oyunda fark olsun diye aldım mac olarak da hafta da 2 -3 mac anca izliyorum biraz renkli olsun yeterli yardımlarınızı bekliyorum neler yapmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

reddit
    From the LGOLED community on Reddit: LG 65G6 PANEL PROBLEM
    https://www.reddit.com/r/LGOLED/comments/1vk3kpt/lg_65g6_panel_problem/?utm_source=chatgpt.com

• Herkese selamlar
    C3 televizyonda uydu güncellemesi yaptım. Tkgs ile. Şimdi 1-901 arasındaki kanalları sıralayamazsın diye uyarı veriyor. Bunu nasıl aşarız?

yar olur, ağyar olur, serdar olur, dildar olur.
  • berden kullanıcısına yanıt

Uydu ayarlarında TKGS olan yerde Esnek seçmeniz yeterli.

Homebrew Channel'a ekleyip yada ipk dosyasını indirip kurabiliyorsunuz.

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu
    LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusugithub
    GitHub - kieranbrown/stremio-webos: Stremio app for LG webOS TVs with working default audio language selection
    https://github.com/kieranbrown/stremio-webos

https://github.com/kieranbrown/stremio-webos

• Merhaba, Oled B5 kullanıcısıyım. Son 3 gündür, belirli bir süre izledikten sonra önce donma ve sonrada kendiliğinden kapanma başladı. Açınca herhangi bir sorun olmadan izlemeye devam edrbiliyoruz. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Sıcaklardan olabilir mi?

• Selamlar arkadaşlar, LG OLED TV dahili hoparlör kullananlar için dizi-filmlerdeki o sinir bozucu 'aksiyonda sesi kıs, konuşmada sesi aç' derdini bitiren, algoritmaları tokuşturarak kendi geliştirdiğim harika bir hibrit ses kombinasyonu rehberi hazırladım. Ana konuyu kalabalıklaştırmamak için ayrı başlıkta detaylandırdım, denemek isteyenler buyursun:https://forum.donanimhaber.com/lg-oled-serisi-icin-kusursuza-yakin-konforlu-ses-kombinasyonu-kullanici-onerisi--164006477

Aylar öncesinin haberi o. ACR ile başladı. Tüm markalarda var. LG daha agresif yapıyordu. Şimdi derinlemesine bakıp başka neleri depolayıp işliyor diye gamernexus inceleme yapmış. Oradan haber yapıyorlar.

Router'a kuramıyorsanız bile abonelik alıp Adguard DNS satın alıp hepsini engelleyebiliyorsunuz.

donanımhaber forum
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/164027424
    Özellikle ana menüde gezerken menü renklerinin ve yazıların bana biraz soluk, düşük çözünürlüklü/pikselli gibi görünmesi dikkatimi çekti. Sanki yazılar olması gerektiği kadar keskin değil. Bununla ilgili değiştirmem gereken bir görüntü ayarı var mı?
    Bir de sizlerin kullandığı genel renk ve görüntü ayarlarını merak ediyorum. Film platformlarından birkaç film izledim ancak açıkçası beklediğim kadar büyük bir fark göremedim. Güç tasarrufu modunu da kapattım. Muhtemelen görüntü ayarlarını henüz doğru şekilde yapamadığım için böyle düşünüyorum.
    Arkadaşım da Samsung S90H aldı. Onun televizyonu kurulduktan sonra birkaç kez maç ve film izledim. Açıkçası şu an onun televizyonunun görüntüsü bana daha net ve canlı geliyor.
    Özellikle benim televizyonda menüdeki renklerin soluk olması ve yazıların yeterince keskin/net görünmemesi konusunda bir ayar varsa yardımcı olabilir misiniz?
    Siz C6'da hangi görüntü ayarlarını kullanıyorsunuz? Özellikle tavsiye ettiğiniz renk, keskinlik, kontrast vb. ayarlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İlk OLED deneyimim olduğu için yanlış bir ayarla kullanmak istemiyorum. 😄
    Şimdiden teşekkürler.

• CorporalHood kullanıcısına yanıt

Konunun ilk mesajını okuyup oradaki adımları takip ettiyseniz ve rodaj süresini tamamladıysanız ayarları gözünüze güzel görünen şekilde istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Herkesin zevki farklı oluyor.

İlave olarak alttaki konudan aynı model televizyonu kullanan üyelerden bilgi alabilirsiniz.

Öncelikle hayırlı olsun. Samsung kontrast ve renk konusunda biraz göz boyuyor. Yani renkleri fazla basıyor diyeyim. Telefonunu kullanıyorum mesela ekran ayarlarından direkt doğal yapmıştım. Canlı modu seçili oluyor fabrika çıkışı, o da göz boyuyor. C5 modelinde, uzman modunda yz ile birlikte kendi göz zevkime göre yaptım renk ayarlarını. Size de tavsiyem direkt uzman modunda kullanın. Fabrika çıkış ayarları bile yeterli oluyor. Daha sonra kullana kullana deneme yanılma ile çözüyor insan :)

Youtube'da ve forumda bununla ilgili özel konular var. Doğru kullanım ile sorunsuz kullanan çok kişi var. Yardımcı programlar kullanarak görev çubuğunu saydam yapma, değiştirme, gizleme. Bilgisayar kapanınca ekranı otomatik kapatma gibi ilave özellikler eklenebiliyor.

C4 model oled tv me iki gün önce güncellemeyi kurdum. Görsellik dışında bir fark göremedim. Tv de herhangi bir yavaşlama yada hızlanma hissetmedim. Uygulama mağazasına bazı yeni uygulamalar gelmiş ve görsellik ve kullanım açısından iyileştirmeler olmuş, aynı şekilde tv kısmında da açılan ayar ve kanal menülerinin görüntüsü daha iyi olmuş. Kullandıkça belki farkı daha iyi anlayabileceğim. Güncelleme açıklamasında zaten arama, müzik dinleme, web tarayıcı ve kanal menülerindeki iyileştirmeden bahsediyor. LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

• 
Sayfa: önceki 1...189...376377378379
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.